Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 121: Jiří a Michaela Koláčkovi: Až mi přestane naše pečivo chutnat, pekárnu zavřu

Buduj značku

Petr Schwank

Společnost

,

Byznys

,

Podnikání

,

Osobní deníky

121: Jiří a Michaela Koláčkovi: Až mi přestane naše pečivo chutnat, pekárnu zavřu

Obrázek epizody 121: Jiří a Michaela Koláčkovi: Až mi přestane naše pečivo chutnat, pekárnu zavřu

Poslechněte si podcast

29. 5. 2020

37 min

O epizodě podcastu

Po 25 letech podnikání změnil Jiří Koláček působiště a dal se na pečení. Soudě podle jména to měl udělat už dávno.  Hledal chuť žitného chleba z dětství. Tak dlouho experimentoval, až ji našel. Nejprve dodával jen známým, postupně z toho vyrostla soběstačná firma o 20 zaměstnancích. Během pěti let. Koláčkova pekárna se specializuje na výrobky ze žitného kvasu. Do rozhovoru vzal Jiří Koláček i svou dceru Michaelu, která se stará o provoz pekárny.  S jakými problémy se potýká malá výrobní firma? Jak se Češi staví k celozrnnému pečivu? A proč v začátcích nemá smysl dělat velké byznys plány?
Po 25 letech podnikání změnil Jiří Koláček působiště a dal se na pečení. Soudě podle jména to měl udělat už dávno.

Hledal chuť žitného chleba z dětství. Tak dlouho experimentoval, až ji našel. Nejprve dodával jen známým, postupně z toho vyrostla soběstačná firma o 20 zaměstnancích. Během pěti let. Koláčkova pekárna se specializuje na výrobky ze žitného kvasu. Do rozhovoru vzal Jiří Koláček i svou dceru Michaelu, která se stará o provoz pekárny.

S jakými problémy se potýká malá výrobní firma? Jak se Češi staví k celozrnnému pečivu? A proč v začátcích nemá smysl dělat velké byznys plány?