330: Adriena Pecinová o Transformaci | Tichu | Pohybu | Učitelích & praxi, která se musí propsat do života
Tohle je zkrácená verze (87min) poslouchej celý díl (193min) jen za 100kc/měsíc! Zde : https://creators.spotify.com/pod/profile/brainweare/subscribe
K čemu je sebepoznání, pokud nás nakonec nevrátí zpátky do života? S fyzioterapeutkou a pohybovou expertkou Adrienou Pecinovou mluvíme o těle jako prostoru, ve kterém se potkává naše minulost, obranné mechanismy, pozornost i způsob, jakým vstupujeme do světa.
O tom, proč není každé napětí chyba, proč některé kompenzace potřebujeme a proč může být nebezpečné člověku příliš rychle vzít něco, co ho dosud drželo.
Dostáváme se k tichu, učitelům, projekcím a rozdílu mezi praxí v bezpečných podmínkách a schopností přenést ji do skutečného chaosu života.
Parťáci epizody:
Magniflex je dělají z těch nejkvalitnějších materiálů a spolupracují s odborníky na biomechaniku a lékaři. Navíc mají nadstandartně dlouhou záruku proti proležení a to až 12 let. Já mám konkrétně matraci magnistretch s patentovanou technologií, která dokáže tělo při tlaku na ní trošičku protahovat a nemůžu si jí vynachválit. Tak jdi na Magniflex.cz a udělej další krok ke kvalitnějšímu spánku a zdraví s Magniflexem .
Krevní testy jsou objektivní data ohledně vašeho zdraví. Nechte si udělat premium krevní testy na jednom ze 120 odběrových míst a výsledky dostanete pohodlně do Macromo aplikace. Můj nejoblíbenější aspekt je sledování dlouhodobých trendů v průběhu času, tak si objednej premium testy s Macromo.com a zadej kod "BWA" pro slevu!
N orsan.cz Norsan Vyrabí Omega 3 z čerstvého rybího oleje z udržitelného rybolovu nebo z mořských mikrořas. Jdi na Norsan.cz zadej kód bwa10 pro 10% slevu a pořiď si kvalitní OMEGA-3 tvůj mozek a zdraví ti poděkuje.
Kam dále?
Uplife.cz -Zadej kód "BWA" pro slevu 10% na vybrané zboží na eshopu https://www.uplife.cz/brain-we-are/
Zadej kód "BWA" pro slevu 10% na vybrané zboží na eshopu uplife.cz a herbal-store.cz
Sledujte Brain We Are na sociálních sítích: Instagram ( www.instagram.com/brain_we_are ) nebo Facebook