Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 100.díl (ne!)ZÁVISLÁ: Pacientka dětské psychiatrie Natálie dva roky po léčbě

100.díl (ne!)ZÁVISLÁ: Pacientka dětské psychiatrie Natálie dva roky po léčbě

Obrázek epizody 100.díl (ne!)ZÁVISLÁ: Pacientka dětské psychiatrie Natálie dva roky po léčbě

Poslechněte si podcast

26. 1. 2026

1 hod 22 min

Když jsem s Naty před dvěma lety točila první podcast, byla zrovna na léčení na dětské psychiatrii v Motole. Měla po dalším pokusu o sebevraždu, sebepoškozovala se a brala drogy. Ale teď po dvou letech je všechno jinak. Studentka třetího ročníku obchodní akademie na sobě zapracovala, je čistá a chce pomáhat jiným lidem se závislostmi. Její příběh je obrovskou nadějí (nejen) pro děti, které jsou teď na samém dně. U Natálky je vidět, že správná terapie, léky a touha chtít se z toho dostat dokážou doslova zázraky. Jsem na tebe, Naty, neskutečně pyšná!

Popis podcastu

Podcast o závislostech, poruchách příjmu potravy, depresích, úzkostných poruchách. Prostě o všem, čím jsem si sama prošla. Chtěla bych svým příběhem, kdy jsem si několikrát v životě zažila opravdové peklo, ukázat lidem cestu, a dokázat, že to světlo na konci tunelu opravdu existuje.