Podcast Archiv podcastů NPI ČR 2021

FertiliTea
Podcast o plodnosti, neplodnosti, genetice, zdraví a životních rozhodnutích, které formují naši budoucnost. Bez tabu, s nadhledem, odborností a lidskostí. Repromeda je klinika reprodukční medicíny a preimplantační genetické diagnostiky. Jsme vaším průvodcem na cestě k…
15 epizod
0 odběratelů

Děti se ptají
Speciální podcast Dismanova rozhlasového dětského souboru Českého rozhlasu odpovídá na to, co děti doopravdy zajímá. Všechny díly podcastu Děti se ptají můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
30 epizod
5 odběratelů

Já² Podcast
Já na druhou Podcast. Podcast zkoumající myšlenky osobního rozvoje a lidské mysli. Víc o našich projektech najdete na janadruhou.cz nebo našem instagramovém profilu: ja_na_druhou.
64 epizod
44 odběratelů

Včera, dnes a zítra
Tento podcastový kanál, založený v červenci roku 2020, si klade za cíl seznámit veřejnost s historii poutavějším způsobem, než je tomu v učebnicích dějepisu, či v odborných publikacích – rozhovory s historiky na určité téma, a přispívat tak k popularizaci tohoto oboru v…
74 epizod
123 odběratelů

2050
Váš průvodce klimatickou transformací. Chceme, aby se lidé v otázce změny klimatu lépe orientovali. Aby věděli o řešeních, která jsou v současné době už k dispozici a můžeme je použít. Podcast 2050 (https://2050podcast.cz/) má za cíl komunikovat o otázkách spojených s…
111 epizod
129 odběratelů

Školní rádio Smysluplné školy
Jsme Mediální klub ZŠ Lyčkovo náměstí. Tohle je naše školní rádio. Přihlaste se k odběru a neunikne vám žádný z našich podcastů, rozhovorů, anket či rozhlasových reportáží nebo jiných pořadů.
50 epizod
1 odběratel

POVĚZ MI VÍC
Respektující příběhy ze života dětí. POVĚZ MI VÍC je podcast s krátkými příběhy pro děti a jejich rodiče. Příběhy vycházejí z běžných situací, které děti dobře znají. Podcast je určen především dětem, ale je ideální ke společnému poslechu. Příběhy jsou psané jednoduc…
3 epizod
0 odběratelů

Na kafču se svatými
Podcast o radostech i výzvách každodenního života víry, hledání vztahu s Bohem a všem, co s tím souvisí. Možná není jasné, o čem přesně je – ale věřím, že si tady každý najde „to svoje". ➡️ Hledat cestu ➡️ Žít život v plnosti ➡️ Být ve světě, ale ne ze světa „Kdybys z…
7 epizod
2 odběratelé

rádio AKADEMIE
Chceme s vámi sdílet novinky z AKADEMIE online. Být podporou v současné nejistotě a přinést vám inspiraci. Naši lektoři se na rozhovory schází v online prostředí, omluvte prosím případné chvilkové zhoršení kvality záznamu :-).
443 epizod
1 odběratel

37P
Platforma, projekt nebo podcast? Všechno dohromady. Primárním cílem je otevírat zajímavá témata, které nedostávají tolik prostoru a dávat hlas lidem s unikátními příběhy. Sledujte včetně obrazu na YouTube. Dříve pod názvem Politickej podcast.
155 epizod
65 odběratelů

Úplně normální
Úplně normální podcast o úplně normálním vztahu, ve kterém se dozvíš, jak procházíme naším společným životem, co nám pomáhá překonávat překážky a jak hledáme spokojený a vyvážený vztah. 🔥 Bonusové díly najdeš na Herohero nebo na Spotify 🔥
70 epizod
22 odběratelů

Margit.podcast
Podcast o tom, jak nejlépe jíst a starat se o své tělo. O lidském těle a mysli, o zdraví a pohodě, o užívání si života. Studuji, testuji, doporučuji a přednáším. Zde v podcastech s top experty sdílím to nejprospěšnější pro život.
73 epizod
336 odběratelů

Maminkář
Maminkář je pořad pro rodiče i pro všechny ostatní, které zajímají vhledy odborníků a inspirativních osobností na aktuální témata z oblasti rodičovství, výchovy a ženství. Moderují Michaela Tomešová a Veronika Rážová.
174 epizod
165 odběratelů

PODTEXT - podcastový kanál plzeňské činohry
Podcast by činohra Divadla Josefa Kajetána Tyla v Plzni
53 epizod
0 odběratelů

Utržené sluchátko Linky bezpečí
Podcast je určený 8–11letým dětem, ale nejen vám. V krátkých epizodách se setkáte se starostmi a situacemi, které denně zažíváte. Od vrstevníků uslyšíte, jak si poradit např. se zradou kámošky, poznámkou, strachy atd. Své využití jistě najdou i pedagogové při výuce nebo…
64 epizod
16 odběratelů

Vlákna
Podcast programu Odolná společnost pro 21. století Strategie AV21. Věnuje se otázkám důvěry v instituce, společenské kohezi, psychické odolnosti, traumatu, klimatické spravedlnosti, nerůstu, zranitelnosti, participaci v rozhodování a rovnému zacházení. Připravuje Magdal…
20 epizod
0 odběratelů

Mezi zuby
Podcast o všem, co se točí okolo zubů. Budeme se věnovat tématům nové stomatologické technologie, managementu ordinace, popovídáme si o vhodném zařízení ordinace nejen pro dětské pacienty, správné komunikaci s pacienty a zabrousíme třeba i do psí dentální hygieny. Podca…
76 epizod
15 odběratelů

Podcast Slezské diakonie
Jsme nestátní nezisková organizace, která poskytuje své služby v sociální oblasti. Slezská diakonie realizuje rozhovory ve formě podcastu se zajímavými hosty, jak mezi zaměstnanci, tak z veřejnosti. Sdílíme příběhy ze služeb, našich zaměstnanců a také klientů Slezské di…
27 epizod
1 odběratel

Poslouchej mě
Poslouchej mě! je nový podcast Hitrádia, ve kterém si spisovatelka a psycholožka Iva Hadj Moussa povídá s předními experty na dětskou duši a hledá s nimi cesty, jak je zbavit trápení a psychických obtíží.
96 epizod
14 odběratelů

Horizont VŠE
Horizont Vysoké školy ekonomické v Praze je vědecko-naučný podcast, který Vám přináší rozhovory s předními odborníky z oblastí ekonomie, financí, mezinárodních vztahů, technologií či managementu. Aktuální trendy a nové vědecké poznatky vám pomohou lépe porozumět dynamic…
28 epizod
2 odběratelé

Petra Crhák Talks
Život je skvělý! To je můj životní přístup, který ti s radostí v mém podcastu sdílím. Jsem Petra - koučka, mentorka a supervizorka a baví mě mluvit o zajímavých tématech z oblasti seberozvoje a koučinku. A pokud to bude bavit i tebe a odneseš si z mého vyprávění byť 1 m…
35 epizod
6 odběratelů

Občanské právo hmotné
Podcast Neviditelné Univerzity, kterým Vás provede advokátka působící v Praze, je určen pro studenty právnických fakult, jako doprovodný studijní materiál. Při přípravě na zkoušky podcast využijí také advokátní koncipienti, asistenti soudců, notářští koncipienti apod. …
36 epizod
2 odběratelé