Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Horse Talks // Koňský podcast

Horse Talks // Koňský podcast

Koňská trenérka a milovnice koní Eva Horlick sdílí svou životní cestu. Diskutuje s hosty, se kterými sdílí hodnoty a zkušenosti od koní. www.jezditelka.cz

81 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Přes Příkop

Přes Příkop

Podcast překračující hranice sportu. Místo pro příběhy, které mají sílu inspirovat a hosty, co stojí za to slyšet. S trenéry, sportovci a dalšími osobnostmi rozebíráme do hloubky sportovní zákulisí.

260 epizod

122 odběratelů

Obrázek podcastu Hoop DreamZzz Podcast

Hoop DreamZzz Podcast

„Hoop Dreamz Podcast“ je podcast dvou kluků, kteří žijí basketbalem a žhavými novinkami z NBA. 🏀🎙️ Od intenzivních přestupů až po nečekané herní momenty – s námi se ponoříš do světa basketbalu tak, jak ho vidíme my. Diskuze, zábavné historky a spousta vášně pro hru, k

50 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu PEŤKY TALKY

PEŤKY TALKY

Ahoj jmenuju se Petra a baví mě povídat si s lidmi. Každý z nás je plný zajímavých zážitků a svého světa, tak proč se nepodělit s ostatními? Peťky talky je podcast o obyčejných neobyčejných lidech. Víc info o mně a nadcházejících dílech hledej na IG @petkisz

130 epizod

29 odběratelů

Obrázek podcastu Makej vole! Podcast

Makej vole! Podcast

Trochu bláznivej a taky trochu vtipnej podcast o sportu, životě a pohybu v horách. Zajímají mě přiběhy všech, kdo mají rádi diskomfort, umí makat a baví je to. Proč? Protože jen tam, kde to neznáš, poznáš, co jsi zač.

99 epizod

106 odběratelů

Obrázek podcastu TEAMBHA ON AIR

TEAMBHA ON AIR

První čistě zaměřený podcast v Česku a na Slovensku pouze na hokejové brankáře! Poslechněte si jednou za 14 dní vždy zbrusu novou epizodu. Kde se dozvíte nejnovější novinky ze světa hokejové brankáře, techniky chytání, zajímavé příbehy, akce TEAMBHA a rozhovory se speci

55 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Já² Podcast

Já² Podcast

Já na druhou Podcast. Podcast zkoumající myšlenky osobního rozvoje a lidské mysli. Víc o našich projektech najdete na janadruhou.cz nebo našem instagramovém profilu: ja_na_druhou.

62 epizod

42 odběratelů

Obrázek podcastu Miluji focení

Miluji focení

Podcast (nejen) pro fotografy, kteří hledají každodenní inspiraci a motivaci k vlastní tvorbě. JDEM DO HLOUBKY... Článků o tom, jaký vybrat do začátku foťák už bylo napsáno dost. Pojď se zaposlouchat do hlubších témat, které my tvůrci prožíváme. Osobní rozvoj, komuni

32 epizod

8 odběratelů

Obrázek podcastu Design a podnikání

Design a podnikání

Podcast o interiérovém designu a o tom, jak úspěšně podnikat. Inspirace, tipy, rady a motivace pro začínající i zkušené designéry i ty, kdo teprve sní o uplatnění v tomto kreativním oboru. Podcast vám bude průvodcem vším, co souvisí s podnikáním: od správného mindsetu p

26 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu SEBEterapie

SEBEterapie

O seberozvojových tématech, která jsou populární. Ale i o těch, která populární nejsou. Která se bojíme pojmenovat nebo vyřknout nahlas, protože naše ego, protože to bolí, protože je to nekomfortní. A taky o té mé cestě, přístupech, uvědomění. Někdy i o metodách, techni

31 epizod

9 odběratelů

Obrázek podcastu Pro kulturu

Pro kulturu

PODCAST Pro kulturu – s lidmi, kteří mají co říci – Pro kulturu (www.pro-kulturu.cz) – portál dobrých zpráv a textů z kulturního života celé České republiky – v informačně přehlcené době vzácně pozitivní médium – informuje, vysvětluje, inspiruje a propaguje

33 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Jana Talk

Jana Talk

Toužíte po spokojeném a naplněném životě? 🌿 🎙️ Jana Talk je podcast pro ty, kteří chtějí žít naplno a autenticky. Čekají vás rozhovory o seberozvoji, vztazích a odvaze s odborníky z ČR i zahraničí, kteří sdílejí své zkušenosti, vhledy a praktické tipy pro každodenní ž

41 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu HVĚZDY v RANDĚNÍ

HVĚZDY v RANDĚNÍ

HVĚZDY v RANDĚNÍ je podcast, kde se zábavně a do hloubky ponoříme do světa vztahů, astrologie a human designu. Jak může pochopení sebe sama zlepšit tvé randění? Jak se propojují hvězdy, planety a tvé vztahové drama? Jestli tě zajímá, jak ti vesmír může pomoci s láskou,

12 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Dvacítka

Dvacítka

Ahojky! Jmenuji se Adél a strašně ráda mluvím, což je hlavní důvod proč jsem si založila podcast. Během svých epizod se budu bavit o všemožných tématech, která se mi honí hlavou. Takže zapněte play a jdeme na to🩵💪

13 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Točna

Točna

Podcast, který se točí kolem všeho a všech ve světě MHD. Místo, kde se křižují příběhy a zajímavé pohledy na veřejnou dopravu. Moderátoři Kateřina Boušková a Slavoj Dolejš přivádějí ke stolu inspirativní hosty, kteří mají co říct nejen o MHD. Nastupte s námi a objevte s

13 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu Mozaika vzdělávání

Mozaika vzdělávání

Podcast Mozaika vzdělávání skládá z jednotlivých střípků učitel, lektor a kouč Marek Adler. Na pomoc si zve inspirativní osobnosti sdílející své jedinečné zkušenosti, pohledy a názory. Spolutvůrci se stávají nejen učitelé, lektoři a další pedagogičtí pracovníci, ale tak

75 epizod

22 odběratelů

Obrázek podcastu Jarušky Podcast

Jarušky Podcast

Jsem Jaruška, autorka a zakladatelka projektu Primapostava, který pomáhá ženám transformovat svůj životní styl a dosahovat trvalých výsledků bez extrémních diet a hladovění. Jsem výživová poradkyně, která věří v sílu přirozené výživy, a to, že skutečná změna začíná uvni

38 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu DAMU_cast

DAMU_cast

DAMU_cast - studentský podcast nejen o dění na fakultě. Dramaturgie a koordinace projektu: Eliška Drbohlavová Produkce: Lenka Pitronová, Petr Maršál, David Ficek Moderují: Barbora Bolíková, Soňa Beaumont, František Florián, Vavřinec Kratochvíl, Patrik Možíš

57 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Kamdu - Rozšíří ti obzory

Kamdu - Rozšíří ti obzory

Kamdu pomáhá mladým lidem najít směr ve své osobní i profesní cestě. V tomto podcastu si můžeš poslechnout naše „inspirátory“ – top experty ve svých oborech – aktivní studenty, kteří pracují na spoustě skvělých projektů, a další zajímavé osobnosti. Chceš se inspirovat j

105 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu Dynamo Vibes

Dynamo Vibes

Oficiální podcast HC Dynamo Pardubice.

48 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu ŠVIHEJ: Skákání přes švihadlo a příběhy, co tě zvednou ze židle.

ŠVIHEJ: Skákání přes švihadlo a příběhy, co tě zvednou ze židle.

Odkrýváme příběhy lidí, kteří se fakt vyšvihli. Ať už jde o Šviháky či Švihandy, co udělali ze švihadla životní styl. Nebo profíky, kteří ti naservírují tipy na trénink, motivaci a zdraví. Tohle je podcast, který tě donutí obout boty, vzít švihadlo do ruky a posunout se

6 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Jobs-cast by jobs.cz

Jobs-cast by jobs.cz

Inspirativní rozhovory o tom, jak se v kariéře posunout dál. Tomáš Pavlíček, markeťák LMC, si k mikrofonu zve hosty s neotřelými pohledy na kariérní cesty, ať už jde o zástupce firem, neziskovek nebo různých iniciativ. S nimi se baví třeba o tom, jaké příležitosti se na

28 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu DVĚ DUŠE

DVĚ DUŠE

Podcast DVĚ DUŠE je voyerské okénko do života žen, kterých si velice vážím, jsou mi inspirací a věnují se tématice těhotenství, mateřství, ženství a józe. Podcast je součástí projektu Dvě duše na jógamatce, ve kterém ladím harmonii dvou duší v těhotenství a po porodu p

38 epizod

24 odběratelů

Obrázek podcastu KAiRAkAčeR

KAiRAkAčeR

Podcast Kairy Hrachovcové a Martina Kačera o cestách k sobě (Kaira a Kačer). Jak se v tomhle světě nezbláznit a být ready? Kaira a Martin Kačer hledají s hosty z různých spirituálních cest, ale i mezi sebou, odpovědi na otázku, jak pracovat se svým vnitřním prostorem. P

1 epizoda

1 odběratel

Obrázek podcastu Café Evropa

Café Evropa

Originální podcast pod značkou Café Evropa, pod kterou probíhají již tradiční debaty v celé ČR na témata, která rezonují v české společnosti. V podcastu se však zaměříme především na osobní zkušenosti našich hostů s EU a jejich pohled na pro ně palčivá témata. Posluchač

113 epizod

3 odběratelé