Podcast 567a

Divadlo Husa na provázku #prvzk.podcast
Otevřený audioprostor současných témat a nečekaných forem. Poslechněte si Provázek ze zákulisí a nahlédněte pod pokličku legendárního brněnského divadla. V našem podcastu přinášíme rozhovory se zajímavými osobnostmi a záznamy z obohacujících setkání na provázkovských di…
76 epizod
3 odběratelé

Miluji focení
Podcast (nejen) pro fotografy, kteří hledají každodenní inspiraci a motivaci k vlastní tvorbě. JDEM DO HLOUBKY... Článků o tom, jaký vybrat do začátku foťák už bylo napsáno dost. Pojď se zaposlouchat do hlubších témat, které my tvůrci prožíváme. Osobní rozvoj, komuni…
31 epizod
8 odběratelů

Design a podnikání
Podcast o interiérovém designu a o tom, jak úspěšně podnikat. Inspirace, tipy, rady a motivace pro začínající i zkušené designéry i ty, kdo teprve sní o uplatnění v tomto kreativním oboru. Podcast vám bude průvodcem vším, co souvisí s podnikáním: od správného mindsetu p…
23 epizod
3 odběratelé

SEBEterapie
O seberozvojových tématech, která jsou populární. Ale i o těch, která populární nejsou. Která se bojíme pojmenovat nebo vyřknout nahlas, protože naše ego, protože to bolí, protože je to nekomfortní. A taky o té mé cestě, přístupech, uvědomění. Někdy i o metodách, techni…
27 epizod
6 odběratelů

Pro kulturu
PODCAST Pro kulturu – s lidmi, kteří mají co říci – Pro kulturu (www.pro-kulturu.cz) – portál dobrých zpráv a textů z kulturního života celé České republiky – v informačně přehlcené době vzácně pozitivní médium – informuje, vysvětluje, inspiruje a propaguje
31 epizod
0 odběratelů

Jana Talk
Toužíte po spokojeném a naplněném životě? 🌿 🎙️ Jana Talk je podcast pro ty, kteří chtějí žít naplno a autenticky. Čekají vás rozhovory o seberozvoji, vztazích a odvaze s odborníky z ČR i zahraničí, kteří sdílejí své zkušenosti, vhledy a praktické tipy pro každodenní ž…
28 epizod
0 odběratelů

Točna
Podcast, který se točí kolem všeho a všech ve světě MHD. Místo, kde se křižují příběhy a zajímavé pohledy na veřejnou dopravu. Moderátoři Kateřina Boušková a Slavoj Dolejš přivádějí ke stolu inspirativní hosty, kteří mají co říct nejen o MHD. Nastupte s námi a objevte s…
10 epizod
2 odběratelé

Mozaika vzdělávání
Podcast Mozaika vzdělávání skládá z jednotlivých střípků učitel, lektor a kouč Marek Adler. Na pomoc si zve inspirativní osobnosti sdílející své jedinečné zkušenosti, pohledy a názory. Spolutvůrci se stávají nejen učitelé, lektoři a další pedagogičtí pracovníci, ale tak…
75 epizod
22 odběratelů

Jarušky Podcast
Jsem Jaruška, autorka a zakladatelka projektu Primapostava, který pomáhá ženám transformovat svůj životní styl a dosahovat trvalých výsledků bez extrémních diet a hladovění. Jsem výživová poradkyně, která věří v sílu přirozené výživy, a to, že skutečná změna začíná uvni…
36 epizod
1 odběratel

DAMU_cast
DAMU_cast - studentský podcast nejen o dění na fakultě. Dramaturgie a koordinace projektu: Eliška Drbohlavová Produkce: Lenka Pitronová, Petr Maršál, David Ficek Moderují: Barbora Bolíková, Soňa Beaumont, František Florián, Vavřinec Kratochvíl, Patrik Možíš
55 epizod
0 odběratelů

Kamdu - Rozšíří ti obzory
Kamdu pomáhá mladým lidem najít směr ve své osobní i profesní cestě. V tomto podcastu si můžeš poslechnout naše „inspirátory“ – top experty ve svých oborech – aktivní studenty, kteří pracují na spoustě skvělých projektů, a další zajímavé osobnosti. Chceš se inspirovat j…
104 epizod
5 odběratelů

Petra Crhák Talks
Život je skvělý! To je můj životní přístup, který ti s radostí v mém podcastu sdílím. Jsem Petra - koučka, mentorka a supervizorka a baví mě mluvit o zajímavých tématech z oblasti seberozvoje a koučinku. A pokud to bude bavit i tebe a odneseš si z mého vyprávění byť 1 m…
24 epizod
4 odběratelé

Jobs-cast by jobs.cz
Inspirativní rozhovory o tom, jak se v kariéře posunout dál. Tomáš Pavlíček, markeťák LMC, si k mikrofonu zve hosty s neotřelými pohledy na kariérní cesty, ať už jde o zástupce firem, neziskovek nebo různých iniciativ. S nimi se baví třeba o tom, jaké příležitosti se na…
27 epizod
0 odběratelů

DVĚ DUŠE
Podcast DVĚ DUŠE je voyerské okénko do života žen, kterých si velice vážím, jsou mi inspirací a věnují se tématice těhotenství, mateřství, ženství a józe. Podcast je součástí projektu Dvě duše na jógamatce, ve kterém ladím harmonii dvou duší v těhotenství a po porodu p…
35 epizod
24 odběratelů

VLASY BEZ OBALU
Vítejte v podcastu "Vlasy bez obalu"! Zde se otevřeně bavíme o vlasové problematice, ale nejen o ní. Rovněž se zaměřujeme na fungování salonů. Přinášíme vám autentické informace, tipy a inspiraci týkající se vlasů a provozu salonu. Naši hosté zahrnují kadeřníky, odborn…
14 epizod
0 odběratelů

Café Evropa
Originální podcast pod značkou Café Evropa, pod kterou probíhají již tradiční debaty v celé ČR na témata, která rezonují v české společnosti. V podcastu se však zaměříme především na osobní zkušenosti našich hostů s EU a jejich pohled na pro ně palčivá témata. Posluchač…
111 epizod
2 odběratelé

Cesta Dobré Změny
Pojďme si do života zvát Změny. Do podcastu si zvu hosty s celostním přístupem ke zdraví i k životu. Můžeme se od nich inspirovat v tom, jak některé výzvy v našich životech můžeme uchopit jinak. Že nad některými tématy můžeme jinak přemýšlet. Jsem nadšená propagátorka p…
56 epizod
10 odběratelů

Arci Podcast
Podcast o všem, co vás zajímá nejen z prostředí pražské katolické církve. Rozhovory s inspirativními osobnostmi vede moderátorka Eva Čerešňáková.
20 epizod
1 odběratel

ŽIVOT V HARMONII
Zdravíme Tě u podcastu Života v Harmonii, ve kterém ukazujeme cestu k dosažení života ve kterém jsme spokojení a šťastní. Máme rádi rovnováhu, proto se věnujeme všem oblastem našeho života. Členství je rozčleněno do oblasti: JÁ, VZTAHY, ZDRAVÍ, BOHATSTVÍ A VÝCHOVA. Nové…
18 epizod
3 odběratelé

PROSTOR PRO DUŠI
PROSTOR PRO DUŠI je místo, kde si můžeš dovolit být sam(a) sebou. Skrze jednotlivé epizody se Ti budu snažit přinést prostor, ve kterém se můžeš bezpečně začít poznávat, vydat se na svou cestu za změnou i k sobě a nebát se vymezit vlastní hranice. Toto je prostor pro Tv…
21 epizod
5 odběratelů

Needo Talks
Podcast NEEDo TALKs je o potřebě mluvit - a to i o věcech, kterým se většinová společnost často vyhýbá. Jak vypadá život s handicapem? Eva Nemčková a Lenka Bártová jej díky svým dětem prožívají každý den, stejně jako jejich hosté. NEEDo TALKs jsou rozhovory o vážných té…
133 epizod
23 odběratelů

PsychoChat
Ahoj! Moje jméno je Tadeáš jsem zakladatel, a jak název napovídá, tak tento podcast je o humanitních vědách se zaměřením na psychologii. Nejsem student psychologie, ale tímto podcastem se snažím vzdělávat nejen sebe, ale i VÁS. Tímto bych vám rád sdělil i možnost SLEDO…
33 epizod
5 odběratelů

Mechanika těla a duše
Tento podcast je pro ty, které zajímá vše mezi Nebem a Zemí, od astrologie, přes Human Design, po celostní medicínu a dál za horizont událostí 😉 Vítejte! Některé epizody jsou placené, chcete-li si je poslechnout, je potřeba se na Spotify zdarma registrovat. Pro předpl…
24 epizod
2 odběratelé

Spiralista
Podcast Spiralista se zaměřuje na témata spojená se vším, co ovlivňuje zdraví našich zad, páteře a celého pohybového aparátu. Hlavním hostem je MUDr. Kateřina Smíšková, spoluautorka rehabilitační metody Spirální stabilizace, která byla vytvořena pro zlepšení zdraví zad …
16 epizod
1 odběratel