Podcast 567a

Horse Talks // Koňský podcast
Koňská trenérka a milovnice koní Eva Horlick sdílí svou životní cestu. Diskutuje s hosty, se kterými sdílí hodnoty a zkušenosti od koní. www.jezditelka.cz
81 epizod
3 odběratelé

Přes Příkop
Podcast překračující hranice sportu. Místo pro příběhy, které mají sílu inspirovat a hosty, co stojí za to slyšet. S trenéry, sportovci a dalšími osobnostmi rozebíráme do hloubky sportovní zákulisí.
260 epizod
122 odběratelů

Hoop DreamZzz Podcast
„Hoop Dreamz Podcast“ je podcast dvou kluků, kteří žijí basketbalem a žhavými novinkami z NBA. 🏀🎙️ Od intenzivních přestupů až po nečekané herní momenty – s námi se ponoříš do světa basketbalu tak, jak ho vidíme my. Diskuze, zábavné historky a spousta vášně pro hru, k…
50 epizod
4 odběratelé

PEŤKY TALKY
Ahoj jmenuju se Petra a baví mě povídat si s lidmi. Každý z nás je plný zajímavých zážitků a svého světa, tak proč se nepodělit s ostatními? Peťky talky je podcast o obyčejných neobyčejných lidech. Víc info o mně a nadcházejících dílech hledej na IG @petkisz
130 epizod
29 odběratelů

Makej vole! Podcast
Trochu bláznivej a taky trochu vtipnej podcast o sportu, životě a pohybu v horách. Zajímají mě přiběhy všech, kdo mají rádi diskomfort, umí makat a baví je to. Proč? Protože jen tam, kde to neznáš, poznáš, co jsi zač.
99 epizod
106 odběratelů

TEAMBHA ON AIR
První čistě zaměřený podcast v Česku a na Slovensku pouze na hokejové brankáře! Poslechněte si jednou za 14 dní vždy zbrusu novou epizodu. Kde se dozvíte nejnovější novinky ze světa hokejové brankáře, techniky chytání, zajímavé příbehy, akce TEAMBHA a rozhovory se speci…
55 epizod
2 odběratelé

Já² Podcast
Já na druhou Podcast. Podcast zkoumající myšlenky osobního rozvoje a lidské mysli. Víc o našich projektech najdete na janadruhou.cz nebo našem instagramovém profilu: ja_na_druhou.
62 epizod
42 odběratelů

Miluji focení
Podcast (nejen) pro fotografy, kteří hledají každodenní inspiraci a motivaci k vlastní tvorbě. JDEM DO HLOUBKY... Článků o tom, jaký vybrat do začátku foťák už bylo napsáno dost. Pojď se zaposlouchat do hlubších témat, které my tvůrci prožíváme. Osobní rozvoj, komuni…
32 epizod
8 odběratelů

Design a podnikání
Podcast o interiérovém designu a o tom, jak úspěšně podnikat. Inspirace, tipy, rady a motivace pro začínající i zkušené designéry i ty, kdo teprve sní o uplatnění v tomto kreativním oboru. Podcast vám bude průvodcem vším, co souvisí s podnikáním: od správného mindsetu p…
26 epizod
3 odběratelé

SEBEterapie
O seberozvojových tématech, která jsou populární. Ale i o těch, která populární nejsou. Která se bojíme pojmenovat nebo vyřknout nahlas, protože naše ego, protože to bolí, protože je to nekomfortní. A taky o té mé cestě, přístupech, uvědomění. Někdy i o metodách, techni…
31 epizod
9 odběratelů

Pro kulturu
PODCAST Pro kulturu – s lidmi, kteří mají co říci – Pro kulturu (www.pro-kulturu.cz) – portál dobrých zpráv a textů z kulturního života celé České republiky – v informačně přehlcené době vzácně pozitivní médium – informuje, vysvětluje, inspiruje a propaguje
33 epizod
0 odběratelů

Jana Talk
Toužíte po spokojeném a naplněném životě? 🌿 🎙️ Jana Talk je podcast pro ty, kteří chtějí žít naplno a autenticky. Čekají vás rozhovory o seberozvoji, vztazích a odvaze s odborníky z ČR i zahraničí, kteří sdílejí své zkušenosti, vhledy a praktické tipy pro každodenní ž…
41 epizod
0 odběratelů

HVĚZDY v RANDĚNÍ
HVĚZDY v RANDĚNÍ je podcast, kde se zábavně a do hloubky ponoříme do světa vztahů, astrologie a human designu. Jak může pochopení sebe sama zlepšit tvé randění? Jak se propojují hvězdy, planety a tvé vztahové drama? Jestli tě zajímá, jak ti vesmír může pomoci s láskou, …
12 epizod
2 odběratelé

Dvacítka
Ahojky! Jmenuji se Adél a strašně ráda mluvím, což je hlavní důvod proč jsem si založila podcast. Během svých epizod se budu bavit o všemožných tématech, která se mi honí hlavou. Takže zapněte play a jdeme na to🩵💪
13 epizod
1 odběratel

Točna
Podcast, který se točí kolem všeho a všech ve světě MHD. Místo, kde se křižují příběhy a zajímavé pohledy na veřejnou dopravu. Moderátoři Kateřina Boušková a Slavoj Dolejš přivádějí ke stolu inspirativní hosty, kteří mají co říct nejen o MHD. Nastupte s námi a objevte s…
13 epizod
5 odběratelů

Mozaika vzdělávání
Podcast Mozaika vzdělávání skládá z jednotlivých střípků učitel, lektor a kouč Marek Adler. Na pomoc si zve inspirativní osobnosti sdílející své jedinečné zkušenosti, pohledy a názory. Spolutvůrci se stávají nejen učitelé, lektoři a další pedagogičtí pracovníci, ale tak…
75 epizod
22 odběratelů

Jarušky Podcast
Jsem Jaruška, autorka a zakladatelka projektu Primapostava, který pomáhá ženám transformovat svůj životní styl a dosahovat trvalých výsledků bez extrémních diet a hladovění. Jsem výživová poradkyně, která věří v sílu přirozené výživy, a to, že skutečná změna začíná uvni…
38 epizod
1 odběratel

DAMU_cast
DAMU_cast - studentský podcast nejen o dění na fakultě. Dramaturgie a koordinace projektu: Eliška Drbohlavová Produkce: Lenka Pitronová, Petr Maršál, David Ficek Moderují: Barbora Bolíková, Soňa Beaumont, František Florián, Vavřinec Kratochvíl, Patrik Možíš
57 epizod
0 odběratelů

Kamdu - Rozšíří ti obzory
Kamdu pomáhá mladým lidem najít směr ve své osobní i profesní cestě. V tomto podcastu si můžeš poslechnout naše „inspirátory“ – top experty ve svých oborech – aktivní studenty, kteří pracují na spoustě skvělých projektů, a další zajímavé osobnosti. Chceš se inspirovat j…
105 epizod
5 odběratelů

ŠVIHEJ: Skákání přes švihadlo a příběhy, co tě zvednou ze židle.
Odkrýváme příběhy lidí, kteří se fakt vyšvihli. Ať už jde o Šviháky či Švihandy, co udělali ze švihadla životní styl. Nebo profíky, kteří ti naservírují tipy na trénink, motivaci a zdraví. Tohle je podcast, který tě donutí obout boty, vzít švihadlo do ruky a posunout se…
6 epizod
0 odběratelů

Jobs-cast by jobs.cz
Inspirativní rozhovory o tom, jak se v kariéře posunout dál. Tomáš Pavlíček, markeťák LMC, si k mikrofonu zve hosty s neotřelými pohledy na kariérní cesty, ať už jde o zástupce firem, neziskovek nebo různých iniciativ. S nimi se baví třeba o tom, jaké příležitosti se na…
28 epizod
0 odběratelů

DVĚ DUŠE
Podcast DVĚ DUŠE je voyerské okénko do života žen, kterých si velice vážím, jsou mi inspirací a věnují se tématice těhotenství, mateřství, ženství a józe. Podcast je součástí projektu Dvě duše na jógamatce, ve kterém ladím harmonii dvou duší v těhotenství a po porodu p…
38 epizod
24 odběratelů

KAiRAkAčeR
Podcast Kairy Hrachovcové a Martina Kačera o cestách k sobě (Kaira a Kačer). Jak se v tomhle světě nezbláznit a být ready? Kaira a Martin Kačer hledají s hosty z různých spirituálních cest, ale i mezi sebou, odpovědi na otázku, jak pracovat se svým vnitřním prostorem. P…
1 epizoda
1 odběratel

Café Evropa
Originální podcast pod značkou Café Evropa, pod kterou probíhají již tradiční debaty v celé ČR na témata, která rezonují v české společnosti. V podcastu se však zaměříme především na osobní zkušenosti našich hostů s EU a jejich pohled na pro ně palčivá témata. Posluchač…
113 epizod
3 odběratelé