Podcast 567a

PEŤKY TALKY
Ahoj jmenuju se Petra a baví mě povídat si s lidmi. Každý z nás je plný zajímavých zážitků a svého světa, tak proč se nepodělit s ostatními? Peťky talky je podcast o obyčejných neobyčejných lidech. Víc info o mně a nadcházejících dílech hledej na IG @petkisz
152 epizod
32 odběratelů

Showbyz se Šárkou
Showbyz se Šárkou – nový podcast, kde se drby mění v otevřené rozhovory a bulvár má konečně vlastní hlas. Moderátorka Šárka Peková jde na dřeň příběhům českých celebrit, influencerů i účastníků reality show.
42 epizod
9 odběratelů

Makej vole! Podcast
Trochu bláznivej a taky trochu vtipnej podcast o sportu, životě a pohybu v horách. Zajímají mě přiběhy všech, kdo mají rádi diskomfort, umí makat a baví je to. Proč? Protože jen tam, kde to neznáš, poznáš, co jsi zač.
115 epizod
112 odběratelů

Já² Podcast
Já na druhou Podcast. Podcast zkoumající myšlenky osobního rozvoje a lidské mysli. Víc o našich projektech najdete na janadruhou.cz nebo našem instagramovém profilu: ja_na_druhou.
68 epizod
50 odběratelů

Divadlo Husa na provázku #prvzk.podcast
Otevřený audioprostor současných témat a nečekaných forem. Poslechněte si Provázek ze zákulisí a nahlédněte pod pokličku legendárního brněnského divadla. V našem podcastu přinášíme rozhovory se zajímavými osobnostmi a záznamy z obohacujících setkání na provázkovských di…
85 epizod
3 odběratelé

Miluji focení
Podcast (nejen) pro fotografy, kteří hledají každodenní inspiraci a motivaci k vlastní tvorbě. JDEM DO HLOUBKY... Článků o tom, jaký vybrat do začátku foťák už bylo napsáno dost. Pojď se zaposlouchat do hlubších témat, které my tvůrci prožíváme. Osobní rozvoj, komuni…
36 epizod
8 odběratelů

Design a podnikání
Podcast o interiérovém designu a o tom, jak úspěšně podnikat. Inspirace, tipy, rady a motivace pro začínající i zkušené designéry i ty, kdo teprve sní o uplatnění v tomto kreativním oboru. Podcast vám bude průvodcem vším, co souvisí s podnikáním: od správného mindsetu p…
41 epizod
3 odběratelé

Pejskárium
Život se psem je víc než jen povinné procházky kolem bloku. Pes nám otevírá dveře k novým lidem, zážitkům i vlastnímu rozvoji. Vidíte to stejně? Pak je podcast Pejskárium právě pro vás! První český podcast o psech nabízí rozhovory o zdraví, výchově i každodenním soužití…
200 epizod
235 odběratelů

SEBEterapie
O seberozvojových tématech, která jsou populární. Ale i o těch, která populární nejsou. Která se bojíme pojmenovat nebo vyřknout nahlas, protože naše ego, protože to bolí, protože je to nekomfortní. A taky o té mé cestě, přístupech, uvědomění. Někdy i o metodách, techni…
62 epizod
15 odběratelů

Pro kulturu
PODCAST Pro kulturu – s lidmi, kteří mají co říci – Pro kulturu (www.pro-kulturu.cz) – portál dobrých zpráv a textů z kulturního života celé České republiky – v informačně přehlcené době vzácně pozitivní médium – informuje, vysvětluje, inspiruje a propaguje
43 epizod
1 odběratel

Jana Talk
Toužíte po spokojeném a naplněném životě? 🌿 🎙️ Jana Talk je podcast pro ty, kteří chtějí žít naplno a autenticky. Čekají vás rozhovory o seberozvoji, vztazích a odvaze s odborníky z ČR i zahraničí, kteří sdílejí své zkušenosti, vhledy a praktické tipy pro každodenní ž…
122 epizod
2 odběratelé

Točna
Podcast, který se točí kolem všeho a všech ve světě MHD. Místo, kde se křižují příběhy a zajímavé pohledy na veřejnou dopravu. Moderátoři Kateřina Boušková a Slavoj Dolejš přivádějí ke stolu inspirativní hosty, kteří mají co říct nejen o MHD. Nastupte s námi a objevte s…
33 epizod
9 odběratelů

Mozaika vzdělávání
Podcast Mozaika vzdělávání skládá z jednotlivých střípků učitel, lektor a kouč Marek Adler. Na pomoc si zve inspirativní osobnosti sdílející své jedinečné zkušenosti, pohledy a názory. Spolutvůrci se stávají nejen učitelé, lektoři a další pedagogičtí pracovníci, ale tak…
77 epizod
22 odběratelů

DAMU_cast
DAMU_cast - studentský podcast nejen o dění na fakultě. Dramaturgie a koordinace projektu: Eliška Drbohlavová Produkce: Lenka Pitronová, Petr Maršál, David Ficek Moderují: Barbora Bolíková, Soňa Beaumont, František Florián, Vavřinec Kratochvíl, Patrik Možíš
63 epizod
1 odběratel

Talks 21 — The Karel Janeček Podcast
Každých 21 dní zve Karel Janeček k upřímné a otevřené konverzaci výjimečné osobnosti z různých oblastí – vědy, filozofie, vzdělávání, zdraví, technologií, spirituality a systémových změn. Talks 21 je prostorem pro lidskost, hloubku a inspiraci. Hledáme nové perspektivy,…
19 epizod
0 odběratelů

Petra Crhák Talks
Život je skvělý! To je můj životní přístup, který ti s radostí v mém podcastu sdílím. Jsem Petra - koučka, mentorka a supervizorka a baví mě mluvit o zajímavých tématech z oblasti seberozvoje a koučinku. A pokud to bude bavit i tebe a odneseš si z mého vyprávění byť 1 m…
47 epizod
8 odběratelů

KAiRAkAčeR
Podcast Kairy Hrachovcové a Martina Kačera o cestách k sobě (Kaira a Kačer). Jak se v tomhle světě nezbláznit a být ready? Kaira a Martin Kačer hledají s hosty z různých spirituálních cest, ale i mezi sebou, odpovědi na otázku, jak pracovat se svým vnitřním prostorem. P…
44 epizod
25 odběratelů

Café Evropa
Originální podcast pod značkou Café Evropa, pod kterou probíhají již tradiční debaty v celé ČR na témata, která rezonují v české společnosti. V podcastu se však zaměříme především na osobní zkušenosti našich hostů s EU a jejich pohled na pro ně palčivá témata. Posluchač…
124 epizod
5 odběratelů

Levou zadní
Podcast Levou zadní přináší svěží vítr do světa protetiky – a je úplně první svého druhu v Česku! Protetik Ondřej Vyhnal a fyzioterapeutka Hana Kohoutová se každý díl pustí do inspirativních rozhovorů s odborníky i klienty. Bavit se budou nejen o končetinách, ale hlavně…
14 epizod
1 odběratel

Nervy v krajce
Nervy v krajce je svatební podcast pro všechny, kterým nestačí hezké fotky na Instagramu. Instagram: @nervyvkrajce_podcast Web: www.nervyvkrajce.cz Každou epizodu rozebíráme: svatební témata bez filtru praktické tipy a rady, které ti ušetří nervy i peníze reálné příběh…
25 epizod
8 odběratelů

Cesta Dobré Změny
Pojďme si do života zvát Změny. Do podcastu si zvu hosty s celostním přístupem ke zdraví i k životu. Můžeme se od nich inspirovat v tom, jak některé výzvy v našich životech můžeme uchopit jinak. Že nad některými tématy můžeme jinak přemýšlet. Jsem nadšená propagátorka p…
86 epizod
23 odběratelů

Selfie s Táňou
Moderátorka Táňa Bystroňová zve známé osobnosti a neobyčejné lidi, kteří se nebojí být sami sebou – otevřeně mluví o svých snech, slabostech, vztazích i životní rovnováze.
23 epizod
0 odběratelů

PROSTOR PRO DUŠI
PROSTOR PRO DUŠI je místo, kde si můžeš dovolit být sam(a) sebou. Skrze jednotlivé epizody se Ti budu snažit přinést prostor, ve kterém se můžeš bezpečně začít poznávat, vydat se na svou cestu za změnou i k sobě a nebát se vymezit vlastní hranice. Toto je prostor pro Tv…
25 epizod
9 odběratelů