Podcast 567a

Host Lenky Vahalové
Každý týden hodinový rozhovor s osobností. Všechny díly podcastu Host Lenky Vahalové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
102 epizod
9 odběratelů

Slyšíš MĚ? - Podcast
Druhá série podcastu Slyšíš MĚ? Je tady! Těšit se můžete opět na Rozhovory s mnoha hosty - ŽIVOTNÍ OSUDY, TABU TÉMATA, INSPIRATIVNÍ PŘÍBĚHY.... Podcastem vás budou provázet Dája Šurečková a Tom Hatrik.
31 epizod
0 odběratelů

KAFÁRENSKÝ PODCAST
Podcasty Městské knihovny Benešov (MKB*) nejsou jen o knihách, ale také o životě, společnosti, úspěších a výzvách dnešní doby. Zveme si inspirativní hosty nejen z Benešovska, ale i z celé České republiky, kteří se s vámi rádi podělí o své příběhy, názory a postřehy. Kaž…
54 epizod
0 odběratelů

MAPPA VYSÍLÁ
Podcast Městského ateliéru prostorového plánování (MAPPA) přináší rozhovory s inspirativními hosty o městě a životě v něm. Nová epizoda každou poslední neděli v měsíci.
74 epizod
1 odběratel

Burza cenných papírů Praha
Kanál Burzy cenných papírů Praha, na kterém uslyšíte zajímavé osobnosti a novinky z českého kapitálového trhu nebo názory analytiků na jednotlivé tituly z pražské burzy.
100 epizod
19 odběratelů

rádio AKADEMIE
Chceme s vámi sdílet novinky z AKADEMIE online. Být podporou v současné nejistotě a přinést vám inspiraci. Naši lektoři se na rozhovory schází v online prostředí, omluvte prosím případné chvilkové zhoršení kvality záznamu :-).
439 epizod
1 odběratel

Pindy z gyndy
Podcast o tématech z oblasti gynekologie, porodnictví, sexuality ale i o tématech z běžného života ženy a mateřství. Boříme tabu, bolestivě humornou formou. Podcastem provází MUDr. Kamila Žižková (@moje_gynpor) a porodní asistentka Bc. Klára Sedmerová. #neumřublbá Ig: …
98 epizod
541 odběratelů

Život s epileptikem
🎙️ Vítejte v podcastu Život s epileptikem. Jsem Andrea Gawron – koučka, mentorka a hlavně máma kluka s epilepsií. Život s epilepsií není jednoduchý. Přináší záchvaty i náročné chvíle, ale také radost, smích a obyčejné rodinné okamžiky. V podcastu sdílím naše zkušenosti…
22 epizod
0 odběratelů

Historky z agilního podsvětí
Také Vás zajímají reálné příběhy lidí o tom, jaká je vlastně realita agility v českém prostředí? Chcete slyšet nejen o jejích benefitech a o tom jak je skvělá, ale také o jejích stinných stránkách, se kterými se lidi v týmech a organizacích běžně potýkají? Pak je tento …
27 epizod
0 odběratelů

ESCapády
DRUHÝ ČESKÝ EUROVIZNÍ PODCAST Máte rádi Eurovizi a nemáte si o tom s kým popovídat? Nebo si nemáte o čem povídat se svými kamarády, protože nesledujete Eurovizi? V každém případě je tu pro vás náš podcast, ve kterém dva dlouholetí fanoušci Eurovision Song Contestu rozeb…
42 epizod
3 odběratelé

Svatební PODCAST Desart.cz
Organizovat svatbu není snadný úkol. Proto jsme pro Vás pozvali různé svatební dodavatele, kteří Vám řeknou, na co si dávat pozor a třeba Vám prozradí i nějaké tipy a triky :) Díky HeroHero získáte za cenu jednoho kafe ze Starbucks slevy a výhody od svatebních dodavate…
19 epizod
0 odběratelů

Čas kávičky
Jmenuji se Veronika. Mám ráda kávu, hudbu a nohy v teple. Jsem autorkou blogu Čas kávičky a knihy De(bil)níček. A proč jsem se rozhodla natáčet podcasty? Inu jsem žena a občas si ráda bezpoitně zaplkám o všem možném i nemožném. Aktuálně je moje hlavní téma mateřství. Ta…
116 epizod
101 odběratelů

Káťa a Saša
All about Russia. Novináři Ekaterina Kanakova a Alexandr Mitrofanov ve svém novém podcastu diskutují o aktuálních tématech týkajících se Ruska a jeho vlivu na svět kolem nás.
67 epizod
17 odběratelů

V Realitě
Vítejte v podcastu V Realitě, kam si Štěpán Gjurič zve zajímavé hosty z realitního, ale i příbuzných oborů. Budeme se bavit o aktuálních tématech, tipech k úspěchu, ale i o tom, jak se dá poučit z neúspěchu. Zkrátka podcast o realitách, který zatím na našem trhu chyběl.…
51 epizod
23 odběratelů

PŘÍMO Z KABINY
Bývalý gólman, dneska trenér, Domino Rodinger, a.k.a. Bratinger, pyšníci se titulem s bratislavským Slovanem a Viktor Freisinger, bývalý hráč AC Sparta Praha, mládežnický reprezentant, dnes strůjce taktických rozborů Piera v Canal+ Sport a obrovský fanoušek Arsenalu. S…
157 epizod
157 odběratelů

PedCast
PedCast. To je podcast z akademického prostředí. Alex Röhrich zpovídá inspirativní osobnosti z Fakulty přírodovědně-humanitní a pedagogické Technické univerzity v Liberci a zjišťuje od nich zajímavosti, trendy a aktuální dění nejen v oblasti výuky učitelů. Příjemný posl…
58 epizod
0 odběratelů

Téčko - kulturní podcast z Rožnova
Pořady o hudbě, divadle, filmu, cestování, filozofii a společnosti vázané na region Valašska.
87 epizod
2 odběratelé

Data Talk
Vítejte u Data Talku! V našem podcastu vám chceme pravidelně přinášet zajímavý obsah z české a slovenské datové scény: rozhovory na odborná témata, představení relevantních datových firem, problémů a nástrojů, ale také aktuality z trhu.
177 epizod
10 odběratelů

SUHR podcast
SUHR podcast přináší inspiraci ze světa HR, recruitmentu a talent managementu. Každých 14 dní s inspirativními hosty a tématy. 💛
83 epizod
36 odběratelů

Běhej s Baru
Běhej s Baru - Nestíhám, proto běhám. Běžecký podcast nadšené hobby běžkyně, milovnice dlouhých snídaní a long runů. Společně nahlédneme do světa profesionálních atletů, ale i hobby běžců. S trenérem Martinem Levým (@martin.behuzdar) se naučíme běhat správně a já vám dá…
123 epizod
256 odběratelů

SPORTY TV Podcast
To nejzajímavější z vysíláni SPORTY TV v audio verzi. Témata probraná do hloubky. Pokud něco uniklo vašim očím, pusťte si to do uší a buďte s námi blíž sportu.
110 epizod
4 odběratelé

Parfémový šatník
Podcast, kde se vůně stávají víc než neviditelným doplňkem. Přijďte si sestavit svůj parfémový šatník vzpomínek, emocí a stylu. Parfémový šatník je český podcast o vůních, parfémech a parfumářích – o trendech, psychologii i umění. Beauty Director a novinářka Cindy Kerb…
5 epizod
1 odběratel

mamacoffee podcast
mamacoffee podcast - káva, kavárny, pěstování kávy a její zpracování, udržitelnost a další témata. Speciální série Cafe Nezisk představuje jednotlivé neziskové organizace, které se vždy daný měsíc prezentují v rámci kavárny Café Nezisk (Pohořelec 2, Praha 1 - Hradčany)
59 epizod
19 odběratelů