Podcast 365 životů

CB Trojka | Podcast
Kázání a rozhovory. Věci o kterých věříme, že nám pomáhají být proměňováni Kristem, abychom mohli proměňovat své okolí. Podcast sboru Církve bratrské v Ostravě Trojka.
29 epizod
1 odběratel

Dýmkařův koutek
Když dýmkař stihne mezi potáhnutím i něco kdáknout, zrodí se podcast. Jsem Jakub Kopáček, tvůrce blogu Dýmkařův koutek i autor knížky Dýmkařská bichle, a tohle jsou moje hovory od vodní dýmky. Říká se, že dýmka není mikrofon, proto jej spolu se šlauchem sem tam předám…
69 epizod
11 odběratelů

K jako Kafka
Tento podcast se věnuje osobnosti, životu a dílu spisovatele Franze Kafky. Zabývá se ovšem nejen jím, ale celou dobou, ve které žil, a lidmi, se kterými se potkal a kteří ho ovlivnili.
44 epizod
5 odběratelů

Univerzita Pardubice
Podcast Univerzity Pardubice. Rozhovory s inspirativními vědci, studenty a absolventy. #upce www.upce.cz
116 epizod
5 odběratelů

KLEVETKY
Ahoj všichni! Vítejte u podcastu KLEVETKY🎙️🎧 Místa, kde se nebojíme probrat vše, co se zrovna děje ve světě reality show.🪩 Jsme Kačka a Mína - dlouholeté kamarádky a společně s vámi budeme každý týden rozebírat ty nejšílenější momenty, největší bizáry a občas si dám…
36 epizod
5 odběratelů

Nový ŠVP? Pojďme do toho - podcast NPI ČR
Praktické a inspirativní rozhovory s pedagogy a odborníky, kteří mají s tvorbou nových školních vzdělávacích programů letité zkušenosti, o něž se rádi podělí. Tento podcast je pro všechny jejich kolegy, kteří hledají inspiraci a chtějí se k ŠVP své školy postavit efekti…
4 epizod
2 odběratelé

ChillyCheeseSportcast
Sportovní podcast s úspěšnými českými sportovci i o nesportovních věcech.
12 epizod
0 odběratelů

Vojta Žižka
O investování, kryptoměnách a nemovitostech se zajímavými osobnostmi ze světa financí. www.youtube.com/c/VojtaZizka
91 epizod
332 odběratelů

sníDANĚ s Šárkou
Podcast pro všechny podnikatele, ve kterém se dozvíte užitečné a aktuální informace ze světa daní a účetnictví srozumitelnou formou. Podcast moderuje Šárka Pelikánová, majitelka účetní a daňové kanceláře Connect Economic Group a lektorka oblíbeného semináře Základy účet…
147 epizod
71 odběratelů

Host Dopoledního expresu
Každý všední den jsou u nás ve studiu zajímaví hosté na aktuální téma. Přinášíme finanční, energetické, zdravotní či sociální poradenství, ale také setkání s populárními severočeskými osobnostmi a odborníky z nejrůznějších oborů. Stačí si vybrat téma, které vás zajímá. …
326 epizod
6 odběratelů

OMG Podcast
Zajímáte se o marketing, média a reklamu? Poslechněte si trendy, novinky a zkušenosti našich hostů v pravidelném OMG Podcastu.
107 epizod
9 odběratelů

13 hříchů rodičovství - Jak z toho ven
Podcast pro všechny, kdo byli někdy dětmi. Pomáháme rodičům i dětem, ať už malým nebo dospělým, ke svobodnějšímu a šťastnějšímu životu i rodičovství.
131 epizod
642 odběratelů

Krajinou ovoce
Podcast o ovocných stromech a sadaření v souladu s přírodou. Potulný sadař Dominik Grohmann a sadař z Vysočiny Honza Oulehla se s Vámi podělí o kouzla spojená s ovocnářstvím i ve spojení s krajinou, životním prostředím či vztahů lidí ke krajině.
23 epizod
21 odběratelů

Jamicast - Investiční podcast
Jmenuji se Michala Janatová a jsem majetková a investiční konzultantka. Nejsem superwoman a odborník na vše a proto si v tomto podcastu zvu k mikrofonu k experty na jednotlivé oblasti spojené s investicemi a správou rodinných financí.
36 epizod
2 odběratelé

Che-Cubanos | Podcast o Kubě
Kuba nejsou jen americká auta, rum, doutníky a bílé pláže. Zatím tím vším se skrývá běžný život obyčejně neobyčejných lidí. Příběhy, které píše sám život, radosti i strasti a jinakost, která pro nás Evropany může být až šokující. Poznejte autentickou Kubu mimo zlatou kl…
6 epizod
10 odběratelů

ROBIN SOBEK - ROZHOVORY
Otevřené autorské ROZHOVORY moderátora Frekvence 1 ROBINA SOBKA, které se nebojí jít do hloubky s nadsázkou, přesahem i vtipem. Všechny ROZHOVORY včetně BONUSŮ najdeš na: https://herohero.co/robinsobek
5 epizod
1 odběratel

Nic osobního, prostě byznys
Jana Klímová a Petr Šimůnek o byznysu, ekonomice i politice. Jak se proplétají a jak to všechno dopadá na nás? Ekonomická analytička Českého rozhlasu a spoluzakladatel a bývalý šéfredaktor české edice Forbes glosují politiky i byznysmeny a jejich rozhodování. Řeknou, co…
4 epizod
3 odběratelé

Čas kávičky
Jmenuji se Veronika. Mám ráda kávu, hudbu a nohy v teple. Jsem autorkou blogu Čas kávičky a knihy De(bil)níček. A proč jsem se rozhodla natáčet podcasty? Inu jsem žena a občas si ráda bezpoitně zaplkám o všem možném i nemožném. Aktuálně je moje hlavní téma mateřství. Ta…
116 epizod
101 odběratelů

Zdravotnické právo - podcast pro lékaře
Tento podcast by měl sloužit především lékařům a poskytovatelům zdravotních služeb, jako "právní tahák" pro situace, se kterými se v praxi mohou setkat. Celé epizody a bonusy jsou dostupné zde: https://herohero.co/agileqfkxgtjrjjeim.
4 epizod
0 odběratelů

Bod zlomu
Podcast nejen o bezpečnosti a politice, kterým vás provází Michal Moroz a Robert Králíček
13 epizod
0 odběratelů

![Obrázek podcastu Heal Yourself [CZ]](https://i.actve.net/youradio_news/shows/4/8/48359f35bed390aee8df53c428b4faeb29b2d261.png)
Heal Yourself [CZ]
V podcastu Heal Yourself s vámi budu sdílet mojí vlastní cestu za uzdravením spolu se zkušenostmi, které jsem nasbírala jako průvodce na cestě k uzdravení těla i duše ostatních, tak aby i vy jste mohli uzdravit sami sebe.
11 epizod
2 odběratelé

EroFest Podcast
Vstupte do zákulisí světa erotiky! Vítejte v Erofest Podcastu, kde bouráme tabu a nahlížíme do zákulisí největšího erotického veletrhu ve střední Evropě! Každá epizoda přináší otevřené rozhovory s účinkujícími, vystavovateli, organizátory a zajímavými osobnostmi z obla…
30 epizod
5 odběratelů