
Zbytečně se bojíme sacharidů. I ty patří na talíř, říká nutriční terapeutka

120 na 80
Poslechněte si podcast
Dnes
41 min
Naše jídlo by mělo být složené z bílkovin, sacharidů a tuků. Není proto potřeba se vyhýbat přílohám, jak si plno lidí myslí. Jen je potřeba jich jíst správné množství. Když budeme jíst správný poměr tuků, sacharidů a bílkovin, nebudeme mít ani chutě na sladké. Vnímejte své tělo, radí v podcastu 120 na 80 portálu Vitalia.cz nutriční terapeutka Andrea Mokrejšová.
Popis podcastu
V podcastu 120 na 80 webu Vitalia.cz se věnujeme zdraví i zdravotnictví zejména z pohledu pacienta. Přinášíme praktické rady a tipy, jak si zlepšit kondici, co dělat pro svou psychiku nebo jak si díky prevenci a péči o vlastní tělo prodloužit život. Zároveň přibližujeme nové léčebné metody a přinášíme i informace o tom, na co máte nárok v rámci zdravotního pojištění a za co má smysl si připlácet.