Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

ŽIVOTOZPRÁVY
Rozhovory o zdraví a zdravém životním stylu s úsměvem. Podcast přináší online lékárna Pilulka.cz
38 epizod
16 odběratelů
1.

Šábec/s talks
Podcast baseballového a softballového klubu SaBaT Praha - Šábec/s talks. Do studia si budeme postupně zvát hosty z pánských i dámských kategorií, souběžně i jiné lidi, kteří mají nebo v minulosti měli vliv na dění v SaBaTu. Novým projektem chceme představit náš trojský …
9 epizod
0 odběratelů
2.

Ukrcast
🇺🇦 Podcast o Ukrajině v kontextu 🎙️Autoři: Andrej Poleščuk, Ray Baseley a Vasyl kapustey Ukrajina a aktuální ruská invaze je téma, které má hluboký historický a společenský kontext. Andrej společně s Rayem budou vyzpovídávat hosty, kteří k tématu mají co říct - na …
7 epizod
16 odběratelů
3.

Hañi español | španělština pro Čechy
hani espanol | španělština pro Čechy Ať podcast využiješ na maximum, stáhni si materiály k epizodám. Najdeš je na mém Herohero: https://herohero.co/haniespanol 🔹 Jak podcast funguje? Každé téma má jasnou strukturu: - jedna epizoda se slovíčky a výraz y k tématu - …
16 epizod
1 odběratel
4.

Pokusný podcast Tomáše Vychodila
toto je můj historicky první podcast, ve kterém se naučím, jak to vše vlastně dělat. Nahrávat, stříhat, technicky upravit a publikovat. Tak šup šup - jdeme na to :-)
1 epizoda
0 odběratelů
5.

POVĚZ MI VÍC
Respektující příběhy ze života dětí. POVĚZ MI VÍC je podcast s krátkými příběhy pro děti a jejich rodiče. Příběhy vycházejí z běžných situací, které děti dobře znají. Podcast je určen především dětem, ale je ideální ke společnému poslechu. Příběhy jsou psané jednoduc…
5 epizod
1 odběratel
6.

Utržené sluchátko Linky bezpečí
Podcast je určený 8–11letým dětem, ale nejen vám. V krátkých epizodách se setkáte se starostmi a situacemi, které denně zažíváte. Od vrstevníků uslyšíte, jak si poradit např. se zradou kámošky, poznámkou, strachy atd. Své využití jistě najdou i pedagogové při výuce nebo…
69 epizod
16 odběratelů
7.

Fight and Talk
Český podcast nejen o MMA a bojových sportech. Podcastem provází Patrik Kincl a Vojta Khol
153 epizod
78 odběratelů
8.

Jinej směr
Produktovej, designerskej, ale hlavně lidskej podcast, co hledá smysl a ne poztrácený pixely. V produktovým designu a tvorbě služeb obecně, se hledí odjakživa v první řadě na čísla. Dneska navíc s výhružkou padáku kvůli AI. Nástroje se pořád mění, přitom lidi a jejich …
12 epizod
0 odběratelů
10.

Pobožný kecičky
Podcast o duchovnu a životních hodnotách. Plus sem tam nějaký ty pobožný kecy. 🫠
19 epizod
2 odběratelé
11.

My Lidé
PRÁVĚ TEĎ PROBÍHÁ AKTUALIZACE PODCASTU MY LIDÉ! NOVÁ FORMA PODCASTU SE BLÍŽÍ!
7 epizod
0 odběratelů
12.

Tam, kde končí cesty, začínají příběhy...
Desetidílná série rozhovorů s cestovatelem, dobrodruhem, horolezcem a fotografem Oldou Šlegrem vás zavede na místa, kam se dostane jen málokdo. Krátké, ale silné příběhy, které otevírají svět za hranicemi běžných cest. Série rozhovorů byla vyrobena vedením Mgr. Jiřího …
10 epizod
3 odběratelé
13.

Máma Boss Podcast
Máma Boss je podcast zaměřený na rodičovství a podnikání. Máma Boss je podcast pro všechny mámy, které se snaží najít rovnováhu mezi prací a rodinou a chtějí se inspirovat od úspěšných máma podnikatelek, které to zvládají. Připoj se k nám a poslouchej každý týden nový d…
1 epizoda
0 odběratelů
14.

Jirka "Juri" Stibor
Ahoj, jsem Jirka, je mi šest let a čtu pro vás s mámou své oblíbené pohádky. Budu rád, když mě začnete sledovat. Pokud máte chuť, napište mi, jak se vám pohádky líbí na mail stibor.juri@gmail.com :)
6 epizod
0 odběratelů
16.

RoastMe Podcast
RoastMe je podcast o lidech, kteří dávají kávě duši. Společně nahlížíme do zákulisí českých pražíren a objevujeme příběhy těch, kdo tvoří výběrovou kávu. Každý díl je inspirací, jak káva vzniká, voní a žije. Sleduj nás a objev kouzlo kávy, jak ji ještě neznáš. IG: h…
20 epizod
1 odběratel
17.

Getstronger
Mým cílem je Vám předat kvalitní informace podložené praxi, které se budou dále manifestovat ve vašem zdraví, vitalitě, síle, kráse, psychice a Vaší životní energii obecně. Můj cíl je být zdravý a vitální do vysokého věku bez bolesti a dalších omezení a zažít, jaké je t…
8 epizod
0 odběratelů
18.

Žádný Špeky
Novinky ze světa zdravého stravování, vaření, módy, vztahů a spousty dalších témat, která zajímají každého. Více na www.zadnyspeky.cz
167 epizod
4 odběratelé
19.

2vKrosně
Co se stane, když prostě odjedeš? Podcast pro všechny, co chtějí od života víc 💛 Realita, fuckupy & příběhy z cest Dvě holky, které se potkaly během Erasmu v Lisabonu, sdílí autentické příběhy ze světa, vztahů, práce v zahraničí, kulturních šoků i momentů, kdy si říká…
13 epizod
5 odběratelů
20.

Podcasty Českého dědictví UNESCO
Podcast sdružení České dědictví UNESCO představující památky v České republice zapsané do seznamu světového dědictví UNESCO. Ptá se průvodce, moderátor a novinář Martin Karlík.
15 epizod
6 odběratelů
21.

Debaty Plusu
Jezdíme za vámi se zajímavými hosty. Debaty o globálních tématech i problémech, které trápí váš region. Všechny díly podcastu Debaty Plusu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
33 epizod
1 odběratel
22.

Interakce v akci – Svobodný vysílač CS
Projekt svobodného internetového rádia české alternativy
0 epizod
0 odběratelů
23.

Dota Shrine
Diskuse o novinkách a současných tématech ze světa Doty se zajímavými hosty. Moderují Michal "Shovelmeister" Mašika a Martin Rota
4 epizod
0 odběratelů
24.