Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Město pro život
Arnika je česká nezisková organizace, která od roku 2001 spojuje lidi usilující o lepší životní prostředí. Naším posláním je chránit přírodu a zdravé prostředí pro budoucí generace doma i ve světě. Dlouhodobě prosazujeme méně odpadů a nebezpečných látek, živé řeky a pe…
12 epizod
3 odběratelé
1.

Křesťanské společenství Ostrava
Záznamy kázání z Křesťanského společenství Ostrava. #kaesostrava #ksostrava #církev
95 epizod
0 odběratelů
5.

FilmEx na Expres FM
Zajímají vás aktuální filmové premiéry v kinech? Přesně pro Vás je FilmEx určený!
152 epizod
1 odběratel
6.

SPO!LER ALERT
SPO!LER ALERT je podcast pro všechny, kteří nemají čas sledovat filmy, ale chtějí vědět, o čem jsou. Nebo pro ty, co film viděli – a chtějí si ho připomenout. Čeká tě rychlé, vtipné a upřímné shrnutí filmů od klasik po novinky – bez zbytečných okolků a bez slitování vůč…
7 epizod
0 odběratelů
8.

Virtuální Pláňata
Společně objevíme, jak může pouze jediná myšlenka měnit životy. Divoce roustoucí a nehmatatelné otázky, které dokážou žrát mozky. To jsou Virtuální pláňata.
4 epizod
0 odběratelů
9.

Velký dobrý
Přinášíme pozitivní příběhy z bysnysu, hledáme řešení aktuálních problémů a nové cesty k prosperitě. V době plné nejistot nabízíme naději a konstruktivní pohled na budoucnost.
10 epizod
0 odběratelů
10.

Thomas Aligher
Jsem obyčejný kluk, který se rád dívá na svět jinak :-) https://www.zemaneclubos.com/
78 epizod
0 odběratelů
11.

Na vlastní kůži
Zastavit se, zhluboka se nadechnout… a vyprávět. Ve velkém ruchu se vyprávět nedá, ale v Byssine jde mimo jiné i o vyprávění. Zaposlouchejte se do kurátorovaných konverzací zakladatelky a CEO projektu Lenky Šťastné s inspirativními osobnostmi z oceánu zajímavých příběhů…
4 epizod
3 odběratelé
12.

Promluv do ní - podcast o kultuře v Olomouckém kraji
Promluv do ní - podcast o kultuře v Olomouckém kraji
43 epizod
1 odběratel
13.

FIRESPORTÉR PODCAST
Podcast z prostředí požárního sportu, zabývající se různou problematikou napříč všemi oblastmi požárního sportu.
6 epizod
0 odběratelů
14.

ASKI podcast
Písemnou podobu zpravodaje lze najít zde: Zpravodaj ASKI - aski.cz
3 epizod
0 odběratelů
15.

Patrik Šebek
Mám rád zábavu, mám rád život. Pojďme spolu zábavně prožívat život. Já s Lubošem si zkrátka umíme užít každou příhodu:-)
5 epizod
0 odběratelů
17.

Zesilovač
Zesilovač je podcast studentů pro studenty. K poslechu tvoříme rozhovory s mladými lidmi, kteří mají co říct!
4 epizod
0 odběratelů
18.
![Obrázek podcastu Achcik-23/4-[5].M.D.F.K CrEw...](https://i.actve.net/youradio_news/shows/3/f/3f53e78a27ad6034e078d1e5ef79e9f8fdd29a25.png)
Achcik-23/4-[5].M.D.F.K CrEw...
Pořád já..pro sebe sám sebou.... Střed, průměr,půlka, do doby než zhebnu....
3 epizod
0 odběratelů
19.

TMTV
TMTV aka Ty Máš Tu Vysokou...podcast o vysoké škole, studentlifu a všem možném od dvou zaneprázdněných studentek a místy i jejich "VIP" hostů. U našeho podcastu můžeš vařit, žehlit, psát seminárku nebo skládat skříň z Ikei. A to hlavní...nemusíš u něj přemýšlet, ale jen…
4 epizod
0 odběratelů
20.

MY 2.0
Cesta k autentickým týmům prostřednictvím sebepoznání a porozumění druhým – Pozitivní dynamika je jedním z nejdůležitějších prvků budování kultury důvěry, vzájemného respektu a inkluze, vedoucí k autentickým a vysoce efektivním týmům, a to prostřednictvím sebepoznání a …
1 epizoda
4 odběratelé
22.

NK Podcast
NK Podcast je podcast úspěšné modelky a účastnice reality show Love Island Natálie Kočendové.
9 epizod
14 odběratelů
23.

Zvětšenina
Rozhovory s fotografy, o fotografii a všem kolem. Moderují Anna Vacková a Zdeněk Fučík.
3 epizod
0 odběratelů
24.