Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Bez pivka s Honzou
Dva kluci co mluví o životě a o tom, proč se nejmenujou spíš Na pivko s Honzou.
1 epizoda
0 odběratelů
1.

Undercast
Ahoj, rozhodli jsme se založit podcast, kde budeme zpovídat underground umělce, lidi co nejsou vidět, ale přesto mají zajímavý životní příběh. Chceš vědět jak se žije lidem co třeba neměli střechu nad hlavou nebo dealovali, či jezdí každý měsíc do Peru? Tak nás sleduj! …
49 epizod
1 odběratel
2.

Máme jasno
Hraný komediální podcast o světech v bublinách aneb v cizí bublině jsi vždycky za ufona Všechny díly podcastu Máme jasno můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
5 epizod
0 odběratelů
4.

Vlčounovy songy
Když už ze zdravotních důvodů nemůžu sedět hodiny za klavírem a svým textům tvořit melodii dle své libosti, rozhodl jsem se, že to ponechám na umělé inteligenci. V epizodách se k vám poměrně netradičně dostanou písničky, které jsem buď textově napsal celé, nebo jsem se …
0 epizod
0 odběratelů
5.

Investice srozumitelně
Podcast společnosti In Invest pro finanční profesionály o investicích odborně a přesto srozumitelně. V rámci jednotlivých epizod si bude Lukáš Paldus zvát zástupce poradenských firem a vzdělávacích společností. Dále také jednotlivé úspěšné investiční poradce. Mezi hlavn…
64 epizod
77 odběratelů
6.

Nejen chlebem
„Nejen chlebem živ je člověk, ale každým slovem, které vychází z Božích úst.“ Životodárný pokrm pro lidskou duši z toho nejčistšího zdroje – Bible – si můžete dopřát při poslechu úvah, v nichž se v ročních cyklech střídají kazatelé Božího slova. V roce 2026 s Jaroslavem…
70 epizod
1 odběratel
7.

Vysoká Škola Života
Vysoká škola života nabízí to, co vám škola nedala – a přitom by měla. Ponořte se s námi do otázek, které ovlivňují náš každodenní život – zkoumáme, jak nastavit svou mysl, hledat životní směřování a vytvářet pevné vztahy i funkční komunity; odkrýváme zapomenuté myšlenk…
18 epizod
4 odběratelé
9.

Pojďme za vílami!
Pojďme za vílami! www.zelenacarodejka.webnode.cz Podcast o vílách. Pojďme spolu prohloubit lásku k přírodě skrze kouzelný svět přírodních bytostí. Vypráví pro Tebe @zelena_carodejka. Podcast najdeš i v psané formě na blogu. Pod každý článek přikládám i mnoho zdrojů …
2 epizod
3 odběratelé
10.

hrcprcstudio
Jsme Matěj a Martina, nezávislé studio. Boříme předsudky ohledně sexuální práce. Natáčíme a stříháme videa, píšeme texty, čteme, kreslíme, vyšíváme, mluvíme spolu a občas děláme i výstavy.
1 epizoda
0 odběratelů
11.

Mít čas zpomalit
Minimalismus / Slow Living Udělej si čas ZPOMALIT - udržitelně a s čistou hlavou. Díky, že posloucháš. Více informací na webu https://mitcaszpomalit.cz a YT https://www.youtube.com/@mitcaszpomalit
52 epizod
144 odběratelů
14.

4. TŘETINA
Florbalový podcast FBC Ostrava. Jak jste si možná všimli, podcast nese název 4. třetina. Důvod je prostý, chceme navázat na ty tradiční 3 florbalové třetiny a tak trochu vás nechat nahlédnout do naší kuchyně. Našimi hosty budou samozřejmě hráči a hráčky našeho klubu, tr…
3 epizod
0 odběratelů
15.

Hañi español | španělština pro Čechy
hani espanol | španělština pro Čechy Chceš se učit španělsky systematicky, smysluplně a bez stresu – i když jsi třeba samouk? Tenhle podcast tě provede španělštinou od A1 až po C1 krok za krokem. Čekají tě krátké, zhruba 10minutové epizody, které snadno zařadíš do běž…
12 epizod
0 odběratelů
16.

Město pro život
Arnika je česká nezisková organizace, která od roku 2001 spojuje lidi usilující o lepší životní prostředí. Naším posláním je chránit přírodu a zdravé prostředí pro budoucí generace doma i ve světě. Dlouhodobě prosazujeme méně odpadů a nebezpečných látek, živé řeky a pe…
12 epizod
3 odběratelé
17.

Velký dobrý
Přinášíme pozitivní příběhy z bysnysu, hledáme řešení aktuálních problémů a nové cesty k prosperitě. V době plné nejistot nabízíme naději a konstruktivní pohled na budoucnost.
10 epizod
0 odběratelů
18.

Thomas Aligher
Jsem obyčejný kluk, který se rád dívá na svět jinak :-) https://www.zemaneclubos.com/
78 epizod
0 odběratelů
19.

AllBoards
AllBoards přináší rozhovory se známými zajímavými lidmi z prostředí boardových sportů, jako jsou například Snowboarding, Kiteboarding, Windsurfing, Wakeboarding, Surfing, SUP paddleboarding, Longboarding, Sateboarding a vše co má trošku společného s boardsporty! Těšte …
3 epizod
0 odběratelů
20.

Virtuální Pláňata
Společně objevíme, jak může pouze jediná myšlenka měnit životy. Divoce roustoucí a nehmatatelné otázky, které dokážou žrát mozky. To jsou Virtuální pláňata.
4 epizod
0 odběratelů
22.

Patrik Šebek
Mám rád zábavu, mám rád život. Pojďme spolu zábavně prožívat život. Já s Lubošem si zkrátka umíme užít každou příhodu:-)
5 epizod
0 odběratelů
24.