Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Kakao
U hrnku kakaa servíruju rozhovory s těmi, kdo tvoří, řídí, podporují nebo aspoň tuší, co jsou to kulturní a kreativní odvětví v Česku. 🎭 Kreativci? Především. 💼 Byznys lidi? Taky. 🏛️ Instituce, které pomáhají? Možná. Čekejte otevřené debaty o tom, jak se tvoří nápady…
17 epizod
0 odběratelů
1.

Čaj o Páté
Každotýdenní povídání u čaje, kde si rozebereme záležitosti mého týdne, ať už to je práce, streamy, Youtube a podobně. Většinou se tu zabývám tématy, které na mě mají nějaký vliv nebo mě zajímají, baví a někdy i trošku děsí. Zaujalo vás nějaké téma? Můžete mi napsat Váš…
12 epizod
2 odběratelé
2.

Smíchovská střední průmyslová škola a gymnázium
Officiální podcast Smíchovské střední průmyslové školy a gymnázia. Od studentů pro studenty.
23 epizod
0 odběratelů
3.

Alternetivo Podcast
Alternetivo je specializovaný distributor technologií pro datové sítě a telekomunikace v České republice a na Slovensku. V rámci svého podcastu nabízí rozhovory na zajímavá témata s odborníky v oboru.
7 epizod
0 odběratelů
4.

Pošli to dál
Od doby, co mě před lety zachránilo otevřené, detailní a velmi osobní sdílení žen, nesu si pocit "vrátit to", jak moc mi bylo tehdy skrze sdílení pomoženo. A tak jsem se rozhodla, poslat to dál. Pokud i ty máš za sebou příběh, který chceš sdílet, napiš mi. #sharingiscar…
8 epizod
0 odběratelů
5.

Lepší život
Lepší život je podcast pro každého, kdo vidí svět optimisticky a rád si udělá radost, i pro ty, kteří procházejí těžším obdobím a hledají podporu a nový impuls. Sledujte příspěvky o životním stylu, duševním zdraví a o financích. Z rozhovorů poznáte život inspirativních …
30 epizod
0 odběratelů
7.

In Women We Believe
Ahoj! Moje jméno je Klaudie (@klaudie___) a cílem tohoto projektu je dělat rozhovory s úspěšnými ženami z Česka, Slovenska i jiných zemí a takto inspirovat ostatní holky k tomu, aby si šly za svými sny. V každé epizodě se nějáká žena podělí o svůj příběh. Doufám, že se…
17 epizod
9 odběratelů
8.

teplomet
v našem termodynamickém podcastu se snažíme nenuceně a srozumitelně předat důležitá témata lgbtqia+ komunity. mluvíme o její kráse, barvitosti a hlavně problémech, se kterými je potřeba něco udělat. snažíme se ukázat, že kvír revoluce v žádném případě nekončí a že je po…
16 epizod
1 odběratel
11.

ZA ZRCADLEM podcast nejen o fotografii
Podcast o fotografii a tvorbě videa. Jmenuji se Tomáš Bláha a je mi 45 let. Fotografii se věnuji od svých 15 let a v současnosti je to i mé hlavní zaměstnání...tedy focení a práce za kamerou. Zároveň jsem velkým milovníkem analogové fotografie, temné komory a vůně chemi…
8 epizod
19 odběratelů
12.

f-a-t
FILM - ANIMACE- TEORIE Obsah ze světa animovaného filmu. Rozhovory nejen s tvůrci, ale i producenty, scénáristy a všemi lidmi, co se v prostředí české animace pohybují. Mimo povídání o jejich vlastní práci se věnujeme i praktickým otázkám, použitým technologiím a postup…
41 epizod
1 odběratel
13.

🎙️ Život, který jsem nežila
Podcast o skutečných životních příbězích, které překvapí, inspirují i otevřou nové pohledy. Nečekané osudy, zapomenuté kapitoly a věci, které se opravdu staly.
9 epizod
0 odběratelů
14.

Není na koni jako na koni
5 koňařek se baví o kontroverzních tématech všeho druhu
23 epizod
28 odběratelů
15.

Palackého peprnosti
Naprosto nekorektní, neetický a neslušný podcasty od Toníka, Vítečka a každodenního hosta Óňy z ústavu Františka Palackého. Pokud máte čas zasmát se blbečkům, tak jste na správném místě.
27 epizod
1 odběratel
17.

RefréM
Jsme RefréM. Jsme Ivana a Miro. Máme rádi hudbu a rádi mluvíme o tom, co se v hudebním světě událo, děje a možná i bude dít. Buďte v tom s námi.
5 epizod
0 odběratelů
18.

Neblbni a čti! | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Pořad o literatuře, která nás posouvá. Výběr toho nejzajímavějšího, na co jsme v rádiu VYŠŠÍ HLAS při čtení narazili. Nevíte co číst? Anebo jestli právě tato knížka stojí za to? Poslechněte si Neblbni a čti!, kde vám o knížkách něco řekneme a něco z nich i přečteme. B…
22 epizod
9 odběratelů
19.

S kůží na trh | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Ty nejlepší, nejzábavnější a nejhlubší práce redaktorů VYŠŠÍHO HLASU. Glosy, fejetony, komentáře, črty. Místo kam zajít pro trochu humoru, nadhledu, ale i pro takřka filozofické úvahy.
48 epizod
0 odběratelů
20.

Báchorky blanického rytíře
Pod horou Blaník se dějí neuvěřitelné věci. Veselé i tajuplné příběhy plné rytířů, strašidel, mluvících zvířátek i kouzelných bytostí vám přiblíží dobrodružství rytíře Prášila. Jak se dostal z blanické jeskyně? Kdo ukrývá poklad? A může zvířecí koncert nebo olympiáda op…
10 epizod
1 odběratel
21.

Single podCask
První český podcast o lásce k rumu. Novinky, zajímavosti, rozhovory a informace o výrobě rumu. To je rumový podcast Single podCask. Přináší vám rumový on-line magazín RumRock.
17 epizod
6 odběratelů
22.

Pohádky bratří Čapků
Tradiční knihu Devatero pohádek od Karla a Josefa Čapka vám předčítají herci Vít Piskala a Jaroslav Tomáš. S milým, vstřícným humorem autoři pomocí pohádkových příběhů objasňují spoustu jevů běžného života a popisují, co se děje ve chvílích a na místech, kam málokdy je …
10 epizod
1 odběratel
24.

Šéf na pohovoru
Každý chceme vědět, kdo je naším šéfem a proč, pro něj máme pracovat. Moviejobs podcasty Šéf na pohovoru vám přinášejí osobní rozhovory s majiteli, řediteli či vedoucími pracovníky firem, kteří hledají zaměstnance. Pokládáme jim stejné otázky, jakými si procházejí účast…
14 epizod
1 odběratel
25.