Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

281.cz | Debaty o budoucnosti
Jaké bude Česko za pár let a ještě dál? Debaty o budoucnosti na to dávají odpovědi. Najdete je na www.281.cz.
6 epizod
3 odběratelé
1.

Melóny a Banány (18+)
Herečky a modelky z platených stránok. Exkluzívne rozhovory s ľuďmi, ktorí sa živia sexom. WARNING! Melóny & Banány je zábava pre dospelých. Ak nemáš 18 rokov, ser na to... Dikes.
65 epizod
16 odběratelů
2.

SinglStory
SinglStory vás přenese do 80. a 90. let a bude vám servírovat, kromě neotřelých i známých singlů z celého světa, také zajímavé perličky historie. Skvělá hudba, nečekané historické okolnosti a styl se stanou vaším strojem času. SinglStory můžete pravidelně naladit na ZUN…
200 epizod
72 odběratelů
3.

Newton Talks
Ptám se osobností, jak se dostaly tam, kde právě jsou a čemu musely na této cestě čelit. Věřím, že ve zkušenostech jiných se může nacházet opravdová moudrost, ze které se lze něčemu přiučit. I to je jedno z poselství tohoto podcastu. Vyberu pro každý díl zpravidla dvě…
6 epizod
0 odběratelů
4.

Překročit hranice
Výprava za hranice běžného přemýšlení, rozhodování a jednání, na území Božích principů, která se vrací do nejaktuálnější přítomnosti. A ta se díky poznanému nejspíš promění. S Kateřinou Hodecovou a pastorem Lukášem Targoszem.Informace o dalších pořadech hledejte na webu…
80 epizod
2 odběratelé
5.

Algor Mortis
Český true-crime podcast, ve kterém si vyprávíme o případech a sdílíme své teorie mezi sebou (teď už i se zbytkem internetu). 2019-2022
135 epizod
770 odběratelů
6.

Na první tejk! - hudební pořad
Pořad, ve kterém uvidíte své oblíbené a nebo právě objevené muzikanty zahrát a povyprávět - řečí muzikantů - Na první tejk! Ke vzniku pořadu ‘Na první tejk’ nás vedla chuť vytvořit něco, kde by se kapely mohly divákům i trochu představit. Přeci jenom, když jdete na kon…
1 epizoda
0 odběratelů
8.

Kytka podcast
Kde louky kvetou, kde roští roste, kde pokojovky dávají dobrou noc!
2 epizod
0 odběratelů
9.

Vlčounovy songy
Když už ze zdravotních důvodů nemůžu sedět hodiny za klavírem a svým textům tvořit melodii dle své libosti, rozhodl jsem se, že to ponechám na umělé inteligenci. V epizodách se k vám poměrně netradičně dostanou písničky, které jsem buď textově napsal celé, nebo jsem se …
0 epizod
0 odběratelů
13.

VYŠŠÍ téma | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Aktuální i nadčasová témata očima studentů Vyšší odborné školy publicistiky. Témata palčivá, ale i z běžného života.
34 epizod
1 odběratel
14.

VyMišLené audiohry
Poslouchejte autorské rozhlasové hry, zvukové koláže a četby! Umělecké uskupení dvou nadšených a talentovaných. Přičemž o nadšení není pochyb, talent předkládáme k posouzení. Vymišlené audiohry! Zjistěte, jak se věci mají. Naše audiohry poslouchejte v předpremiérách na…
11 epizod
3 odběratelé
15.

Seno sláma podcast
Podcast o koních, ale hlavně o lidech kolem nich. Lenka s Andreou vás provedou světem jezdectví formou jejich diskuzi, rozhovorů s lidmi od koní i okénky s trenéry.
15 epizod
11 odběratelů
16.

My a Oni
Lidé se od přírody sdružují do kmenů. Naše individuální povaha zde hraje klíčovou roli. Dnes se kmenům říká firma nebo organizace. I díky své přirozené kmenové podstatě často lidé dělí svět kolem sebe na My a Oni. Podcast My a Oni je sérii epizod, které na sebe vážou je…
2 epizod
0 odběratelů
18.

Trailer - dívKa s šedoU duŠÍ
Ahojda! Tak je to tady. Máte se všichni na co těšit. Trochu lásky, trochu života, trochu bolesti a trochu smíchu. V podcastech ode mě uslyšíte moje příběhy a citáty, občas to bude pěkně děsivý a občas budete létat na mráčku. Tak hoja hej, nezapomeň sledovat. Vaše dívKa …
1 epizoda
0 odběratelů
19.

MUNI
Epizody tohoto podcastu byly nahrány v rámci úkolů do předmětů Vzdělávací technologie a Informační vědy.
4 epizod
0 odběratelů
20.

Hañi español | španělština pro Čechy
hani espanol | španělština pro Čechy Chceš se učit španělsky systematicky, smysluplně a bez stresu – i když jsi třeba samouk? Tenhle podcast tě provede španělštinou od A1 až po C1 krok za krokem. Čekají tě krátké, zhruba 10minutové epizody, které snadno zařadíš do běž…
15 epizod
0 odběratelů
22.

V bublině
Ahoj, já jsem Bára a tohle je můj podcast V bublině. Pokud tě zajímají tajemství bájných tvorů, nadpřirozeno, historické události či lidé a nebo třeba vrazi, jsi na správném místě! Já mám tzv. všehochuť. Zavedu tě do svojí ničím nerušené bubliny, tak poslouchej... :) In…
30 epizod
150 odběratelů
23.

Velký dobrý
Přinášíme pozitivní příběhy z bysnysu, hledáme řešení aktuálních problémů a nové cesty k prosperitě. V době plné nejistot nabízíme naději a konstruktivní pohled na budoucnost.
13 epizod
0 odběratelů
24.