Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu 281.cz | Debaty o budoucnosti

281.cz | Debaty o budoucnosti

Jaké bude Česko za pár let a ještě dál? Debaty o budoucnosti na to dávají odpovědi. Najdete je na www.281.cz.

6 epizod

3 odběratelé

1.

Obrázek podcastu Melóny a Banány (18+)

Melóny a Banány (18+)

Herečky a modelky z platených stránok. Exkluzívne rozhovory s ľuďmi, ktorí sa živia sexom. WARNING! Melóny & Banány je zábava pre dospelých. Ak nemáš 18 rokov, ser na to... Dikes.

65 epizod

16 odběratelů

2.

Obrázek podcastu SinglStory

SinglStory

SinglStory vás přenese do 80. a 90. let a bude vám servírovat, kromě neotřelých i známých singlů z celého světa, také zajímavé perličky historie. Skvělá hudba, nečekané historické okolnosti a styl se stanou vaším strojem času. SinglStory můžete pravidelně naladit na ZUN

200 epizod

72 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Newton Talks

Newton Talks

Ptám se osobností, jak se dostaly tam, kde právě jsou a čemu musely na této cestě čelit. Věřím, že ve zkušenostech jiných se může nacházet opravdová moudrost, ze které se lze něčemu přiučit. I to je jedno z poselství tohoto podcastu. Vyberu pro každý díl zpravidla dvě

6 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Překročit hranice

Překročit hranice

Výprava za hranice běžného přemýšlení, rozhodování a jednání, na území Božích principů, která se vrací do nejaktuálnější přítomnosti. A ta se díky poznanému nejspíš promění. S Kateřinou Hodecovou a pastorem Lukášem Targoszem.Informace o dalších pořadech hledejte na webu

80 epizod

2 odběratelé

5.

Obrázek podcastu Algor Mortis

Algor Mortis

Český true-crime podcast, ve kterém si vyprávíme o případech a sdílíme své teorie mezi sebou (teď už i se zbytkem internetu). 2019-2022

135 epizod

770 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Na trati

Na trati

Formule 1 nebo Moto GP, moderátor Zdeněk Míka v rozhovoru s osobnostmi motorsportu. Hodnocení výsledků, žhavé informace ze zákulisí i analýzy odborníků.

92 epizod

12 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Na první tejk! - hudební pořad

Na první tejk! - hudební pořad

Pořad, ve kterém uvidíte své oblíbené a nebo právě objevené muzikanty zahrát a povyprávět - řečí muzikantů - Na první tejk! Ke vzniku pořadu ‘Na první tejk’ nás vedla chuť vytvořit něco, kde by se kapely mohly divákům i trochu představit. Přeci jenom, když jdete na kon

1 epizoda

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Kytka podcast

Kytka podcast

Kde louky kvetou, kde roští roste, kde pokojovky dávají dobrou noc!

2 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu WebTop100

WebTop100

Podcast o digitálním marketingu a inspirativních lidem kolem něj.

112 epizod

9 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Péťovo Dětský Koutek

Péťovo Dětský Koutek

Péťovo Ďětský Koutek co jsi kurva čekal :)

1 epizoda

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu AEROHOUSE - recepce

AEROHOUSE - recepce

Informace pro pracovniky recepce

1 epizoda

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Vlčounovy songy

Vlčounovy songy

Když už ze zdravotních důvodů nemůžu sedět hodiny za klavírem a svým textům tvořit melodii dle své libosti, rozhodl jsem se, že to ponechám na umělé inteligenci. V epizodách se k vám poměrně netradičně dostanou písničky, které jsem buď textově napsal celé, nebo jsem se

0 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu VYŠŠÍ téma | Rádio VYŠŠÍ HLAS

VYŠŠÍ téma | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Aktuální i nadčasová témata očima studentů Vyšší odborné školy publicistiky. Témata palčivá, ale i z běžného života.

34 epizod

1 odběratel

14.

Obrázek podcastu VyMišLené audiohry

VyMišLené audiohry

Poslouchejte autorské rozhlasové hry, zvukové koláže a četby! Umělecké uskupení dvou nadšených a talentovaných. Přičemž o nadšení není pochyb, talent předkládáme k posouzení. Vymišlené audiohry! Zjistěte, jak se věci mají. Naše audiohry poslouchejte v předpremiérách na

11 epizod

3 odběratelé

15.

Obrázek podcastu Seno sláma podcast

Seno sláma podcast

Podcast o koních, ale hlavně o lidech kolem nich. Lenka s Andreou vás provedou světem jezdectví formou jejich diskuzi, rozhovorů s lidmi od koní i okénky s trenéry.

15 epizod

11 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Natalyx Kohen

Natalyx Kohen

Elektronická muzika a cestování po zajímavých místech

5 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu My a Oni

My a Oni

Lidé se od přírody sdružují do kmenů. Naše individuální povaha zde hraje klíčovou roli. Dnes se kmenům říká firma nebo organizace. I díky své přirozené kmenové podstatě často lidé dělí svět kolem sebe na My a Oni. Podcast My a Oni je sérii epizod, které na sebe vážou je

2 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Trailer - dívKa s šedoU duŠÍ

Trailer - dívKa s šedoU duŠÍ

Ahojda! Tak je to tady. Máte se všichni na co těšit. Trochu lásky, trochu života, trochu bolesti a trochu smíchu. V podcastech ode mě uslyšíte moje příběhy a citáty, občas to bude pěkně děsivý a občas budete létat na mráčku. Tak hoja hej, nezapomeň sledovat. Vaše dívKa

1 epizoda

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu MUNI

MUNI

Epizody tohoto podcastu byly nahrány v rámci úkolů do předmětů Vzdělávací technologie a Informační vědy.

4 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Via Protect

Via Protect

Podcast by Via Protect

5 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Hañi español | španělština pro Čechy

Hañi español | španělština pro Čechy

hani espanol | španělština pro Čechy Chceš se učit španělsky systematicky, smysluplně a bez stresu – i když jsi třeba samouk? Tenhle podcast tě provede španělštinou od A1 až po C1 krok za krokem. Čekají tě krátké, zhruba 10minutové epizody, které snadno zařadíš do běž

15 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu V bublině

V bublině

Ahoj, já jsem Bára a tohle je můj podcast V bublině. Pokud tě zajímají tajemství bájných tvorů, nadpřirozeno, historické události či lidé a nebo třeba vrazi, jsi na správném místě! Já mám tzv. všehochuť. Zavedu tě do svojí ničím nerušené bubliny, tak poslouchej... :) In

30 epizod

150 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Velký dobrý

Velký dobrý

Přinášíme pozitivní příběhy z bysnysu, hledáme řešení aktuálních problémů a nové cesty k prosperitě. V době plné nejistot nabízíme naději a konstruktivní pohled na budoucnost.

13 epizod

0 odběratelů

24.