Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Nedoklubko

Nedoklubko

Nedoklubko spolupracuje s odborníky z řad neonatologů, psychologů, dětských neurologů, pediatrů a dalších zdravotníků, čímž propojuje svět mezi odborníky a rodiči, kteří by měli v péči o předčasně narozené děti působit jako jeden tým.

31 epizod

6 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Háčko

Háčko

Podcast o vývoji webových aplikací na platformě Microsoft.NET

9 epizod

4 odběratelé

2.

Obrázek podcastu ...

...

1 epizoda

2 odběratelé

3.

Obrázek podcastu Cirkus 87

Cirkus 87

Začínáme...

1 epizoda

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Druhý sektor digitální

Druhý sektor digitální

O průmyslu 4.0, digitální výrobě a co to všechno znamená pro český průmysl. Novinky z výrobního prostředí a zajímavosti z ne úplně nejznámějšího technologického odvětví. Twitter.com/tomasfronek linkedin.com/in/tomasfronek/ Hudba od @JosephMcDade

2 epizod

6 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Běhny On Air

Běhny On Air

Jsme dvě kámošky, Petra a Soňa. Zjistily jsme, že máme hodně společného. Zejména to, že jsme během svého života poznaly mnoho mužů. Máme také podobný smysl pro humor a chuť bavit se o intimních tématech naprosto otevřeně. Došlo nám, že nejen že nás baví se o $exu bavit,

21 epizod

1 odběratel

6.

Obrázek podcastu GrunexCast

GrunexCast

Grunex.com pořádá eSportové turnaje a přináší novinky ze světa eSportu, her a herního hardware

6 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Ariel Pevná - Život v Boží přítomnosti

Ariel Pevná - Život v Boží přítomnosti

Toužím, aby lidé věděli, co pro ně Bůh připravil. Aby duchovně rostli a prohloubili vztah s Bohem.

59 epizod

1 odběratel

8.

Obrázek podcastu Podcast #jsemdigitalni

Podcast #jsemdigitalni

Moderátorka Tina Phamová, komentátor Jarek Mikeš a jejich hosté, rozebírají v podcastu #jsemdigitalni zajímavá témata "digitálu" a životního stylu.

12 epizod

6 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Cesta k mému JÁ

Cesta k mému JÁ

Podcast pro ženy ve středním věku, které stojí na prahu nové životní etapy. Tak jako motýl se musí nejprve dostat ze svého kokonu, aby byl svobodný, tak i naše pravé JÁ, aby bylo úplně volné a svobodné, musí najít cestu. Toto období přináší otázky a výzvy spojené s přek

1 epizoda

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Jsem žena Jsem Investorka

Jsem žena Jsem Investorka

Místo pro ženy, které si chtějí plnit sny. Bára Stodůlková z projektu “Bohatá žena” a Maruška Sychrová ze “Života Investorky” rozebírají tipy, jak se jako ženy propracovat k finanční nezávislosti a mít finance pod kontrolou.

8 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu PROSTOR PRO DUŠI

PROSTOR PRO DUŠI

PROSTOR PRO DUŠI je místo, kde si můžeš dovolit být sam(a) sebou. Skrze jednotlivé epizody se Ti budu snažit přinést prostor, ve kterém se můžeš bezpečně začít poznávat, vydat se na svou cestu za změnou i k sobě a nebát se vymezit vlastní hranice. Toto je prostor pro Tv

24 epizod

8 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Kulový Blesk

Kulový Blesk

Před Kulovým Bleskem se žádný filmový ani seriálový hit neschová. Každou středu se můžete těšit na zasvěcené a zábavné recenze, jiskřivé tipy a žhavé novinky od Marka Slováka, Marušky Barešové a mnoha hostů. Premium díly, videopodcasty a další bonusy naleznete na Blesk.

60 epizod

12 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Sportovec 2.0 – Podcast o životě během kariéry i po ní

Sportovec 2.0 – Podcast o životě během kariéry i po ní

Tenhle podcast nevznikl ve studiu. Vznikl v kabině. A až po kariéře. V otevřených rozhovorech mluví profesionální sportovci o věcech, které se běžně neříkají nahlas: o tlaku, penězích, identitě, chybách, pádech i nových začátcích. Moderátor Jan Rajnoch a spoluzakladat

5 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Odbrzděno

Odbrzděno

Podcastový speciál Honzy Šťastného a Vladimíra Dobrovolného bez cenzury, bez střihu. Zkrátka odbrzděno!

63 epizod

53 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Zdraví v kostce

Zdraví v kostce

Když si hodíme kostkou, platí, že ať nám padne jakékoliv číslo, posune nás vždy dál. I v péči o zdraví je důležitější naše aktivita jako taková než její jednorázová velikost. Podcast Zdraví v kostce Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra České republiky se na otázky k

27 epizod

67 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Achcik-23/4-[5].M.D.F.K CrEw...

Achcik-23/4-[5].M.D.F.K CrEw...

Pořád já..pro sebe sám sebou.... Střed, průměr,půlka, do doby než zhebnu....

3 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Placírka Podcast

Placírka Podcast

Jsme dva blázni do fotbalu. Radek Sedlmaier a Tomáš Pivoňka. Přinášíme vám fotbalové informace, debaty, ale i trochu toho vtipu a srandy. Nepravidelný fotbalový podcast o všem, co se ve světě fotbalu děje. Rozebereme co se stalo tvrdě a nekompromisně. Děkujeme za přečte

3 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Podcast Zelený čaj

Podcast Zelený čaj

Podcast Zelený čaj je společným projektem Fakulty životního prostředí UJEP a Správy Národního parku České Švýcarsko. Chce nabídnout prostor pro debatu o životním prostředí bez rychlých zkratek. Podcast propojuje vědu, praxi i veřejnou debatu – vedle odborníků dává prost

8 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Na plk: Úniky za ptáky

Na plk: Úniky za ptáky

Na plk: Úniky za ptáky je odlehčený podcast Dany a Matyáše Adamových pro ty, kteří milují ptáky a často o tom ještě ani neví. Podloženo seriózními studiemi, plkáno s nadhledem. Jsme zooložka a ekolog, kteří se již dlouhá léta věnují ornitologii, ochraně přírody a cesto

9 epizod

15 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Tvůrce

Tvůrce

Pro všechny, kteří něco tvoří! Pokud se mám popsat jedním slovem, je to určitě "Tvůrce".

19 epizod

2 odběratelé

21.

Obrázek podcastu Silný řeči

Silný řeči

⭐️ Originální děčínská late night show a skvělí hosté ⭐️ Moderuje Jakub Bureš a Tomáš Kettner IG: ⁠https://www.instagram.com/silny_reci/⁠ FB: ⁠https://www.facebook.com/SilnyReci

3 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Ondřej Szturc

Ondřej Szturc

Podcast s tématy zejména o české evangelikální a protestantské církvi! / Teologie / Leadership / Správa církve / Sociologie / Psychologie / Pastorace/ Duchovní formace/ https://youtu.be/AIRCBEZ7Yfw Něco o mně. / Šťastně ženatý / Pastor ESK Havířov / Ročník 1989 / Stud

10 epizod

1 odběratel

23.

Obrázek podcastu Terka Ulrychová's show

Terka Ulrychová's show

20 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu NIKON CAST

NIKON CAST

NIKON CAST je podcast o fotografii, videu a lidech, kteří se kolem nich pohybují. Zveme zajímavé hosty z branže, nahlížíme do zákulisí Nikonu a mluvíme o komunitě, spolupráci i reálných zkušenostech. Bez složité techniky – mluvíme srozumitelně a lidsky. S důrazem na lid

13 epizod

1 odběratel

25.