Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Adrian Baláž's show

Adrian Baláž's show

3 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Podcasty jsou pro lidi 123

Podcasty jsou pro lidi 123

Roboti zabili všechny lidi kromě Alquista. Lidstvo tím vyhynulo. Roboti potřebují Rossumův předpis na výrobu robotů, ten ale spálila Helena...

13 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Filmový klub | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Filmový klub | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Pořad, který ti nabídne filmové recenze. VYŠŠÍ HLAS pro tebe vybírá novinky ze světa filmů a seriálů. Redaktor Honza Stehlík filmy nebo seriály ohodnotí a ve zkratce ti popíše, proč právě tento snímek stojí za zhlédnutí.

15 epizod

3 odběratelé

3.

Obrázek podcastu Lídři a kmeny

Lídři a kmeny

Simona Bodláková, koučka a konzultantka firemní kultury, vede rozhovory s lidmi, kteří vedou lidi. Jak se dívají na leadership? Jak pracují s týmovou a firemní kulturou? V čem je ukryté "tajemství" leadershipu?

52 epizod

2 odběratelé

4.

Obrázek podcastu Poradimesi Podcast

Poradimesi Podcast

Podcast

1 epizoda

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Na osobní notu

Na osobní notu

I slavné osobnosti mají své osobní radosti i trable, stejně jako zajímavé koníčky a zájmy. Jaký člověk se skrývá za známou tváří? Talk show Mirky Časarové, v níž slavní nechávají nahlédnout pod pokličku své oficiální tváře.

28 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu SquadCast: Když mohou oni, proč ne ty?

SquadCast: Když mohou oni, proč ne ty?

Squadcast vám přináší příběhy lidí, kteří vzali osud do vlastních rukou a dokázali uspět navzdory mnohým překážkám. Svými příběhy dnes pomáhají ostatním uvěřit ve vlastní schopnosti a ukázat, že člověk je mocný tvor a jeho největším limitem je často vlastní hlava. Někte

1 epizoda

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Matej hraje Hry's show

Matej hraje Hry's show

3 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Danny West Side's show

Danny West Side's show

20 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Hanácké rok

Hanácké rok

Co dělali Hanáci v minulosti a jak se baví dnes? Kořeny lidových tradic a současný folklór největší národopisné oblasti na Moravě představí seriálek Hanácké rok. Poslouchejte v premiéře každou sobotu po půl třetí a v repríze v pátek po deváté hodině dopolední na vlnách

44 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu TrochuLepší

TrochuLepší

Knihy

1 epizoda

6 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Na dúšok s Petkom

Na dúšok s Petkom

Moje meno je Peter Opet, som hudobník, člen skupiny Polemic, spisovateľ a vášnivý milovník slovenského vína. Žijem v Limbachu, kde mám okolo seba skvelých učiteľov, od ktorých som sa o víne veľa naučil. V prvej sérii podcastu som sa v 24 epizódach o kráse vína rozpráv

112 epizod

6 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Slyšíš MĚ? - Podcast

Slyšíš MĚ? - Podcast

Druhá série podcastu  Slyšíš MĚ? Je tady! Těšit se můžete opět na Rozhovory s mnoha hosty - ŽIVOTNÍ OSUDY, TABU TÉMATA, INSPIRATIVNÍ PŘÍBĚHY.... Podcastem vás budou provázet Dája Šurečková a Tom Hatrik.

32 epizod

1 odběratel

13.

Obrázek podcastu Caramelo(Kolač)

Caramelo(Kolač)

Podcast by Caramelo(Kolač)

3 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu SuperGeek CZ Podcast

SuperGeek CZ Podcast

Schotkův podcast o technice, životě a světe okolo...

2 epizod

6 odběratelů

15.

Obrázek podcastu DUCH_ZDRAVÍ

DUCH_ZDRAVÍ

Nahrané články z Ducha_zdraví: www.duchzdravi.cz

25 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Outsider a Insider

Outsider a Insider

Karolína Trávníčková a Karen Mchitarjan o celebritách, bulvárních kauzách a událostech, které řeší celé Česko.

58 epizod

33 odběratelů

17.

Obrázek podcastu DVA BEZ DVOU

DVA BEZ DVOU

ČAU! VÍTÁME TĚ NA SVÉM PODCASTU DVA BE DVOU! PŘEJEME TI HEZKOU ZÁBAVU A ZAČÍNÁME!!!

2 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Káva spojuje

Káva spojuje

Nezávislé online médium o kávě, které dává hlas farmářům i farmářkám, baristkám i baristům a spoustě dalších lidí, kteří se více či méně podílejí na utváření kávového oboru v Česku. Káva dnes už není jen nápoj. Je to příběh, který je potřeba vyprávět. A ten si teď můžet

17 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Mezi námi asfalty

Mezi námi asfalty

Podcast o stavbách silnic a dálnic, rekonstrukcích a opravách, obchvatech a kruháčích nebo třeba o těch, kteří stavby schválně blokují. Ale hlavně o těch, kteří tam pro vás řidiče denně pracují…

47 epizod

3 odběratelé

20.

Obrázek podcastu FRIDRICHOVÁ!

FRIDRICHOVÁ!

Nora se nebojí ničeho a nikoho. Ptá se na cokoli, nenechá se odbýt. Politici v jejím podcastu nemají kam utéct – musí odpovídat. Ostré otázky, jasné argumenty a nekompromisní rozhovory o tom, co skutečně hýbe Českem. Rozhovory o moci, odpovědnosti a o tom, jak to v Česk

20 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Trendspotting

Trendspotting

Společenské fenomény i popkulturní trendy. V jídle, designu, cestování i biohackingu. Od krevet ze zkumavky, přes tenisky až po 15 minutové město. Thea Kučerová a Pavlína Louženská v podcastu #Trendspotting se baví o tom, co zrovna letí.

38 epizod

16 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Prospirio: Energeťák

Prospirio: Energeťák

Honza Laibl a Petr Bernadič si zvou zajímavé a úspěšné podnikatele do pořadu Energeťák, se kterými se baví o byznysu, obchodu, motivaci a seberozvoji. www.prospirio.cz

13 epizod

4 odběratelé

23.

Obrázek podcastu Knižní First Minutes

Knižní First Minutes

Podcast pro lidi, kteří by rádi četli víc a hledají inspiraci. Věříte v lásku na první pohled? A co na první poslech? Jsem Markéta a v každém dílu podcastu si ode mě poslechnete prvních (přibližně, doufám) 7 minut z vybrané (obvykle non-fiction) knížky. Je mi 30 let, na

27 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Kafe s Vaškem

Kafe s Vaškem

Rád diskutuji s živými lidmi a nerad trávím čas na sociálních sítích. Debata z očí do očí mne baví a zjistil jsem, že nejlépe si popovídám třeba u kávy. Proto Kafe s Vaškem, taková malá revolta proti neuvěřitelné smršti všeho možného a ošklivého na sociálních sítích. Ča

1 epizoda

0 odběratelů

25.