Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Podcasty jsou pro lidi 123
Roboti zabili všechny lidi kromě Alquista. Lidstvo tím vyhynulo. Roboti potřebují Rossumův předpis na výrobu robotů, ten ale spálila Helena...
13 epizod
0 odběratelů
2.

Filmový klub | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Pořad, který ti nabídne filmové recenze. VYŠŠÍ HLAS pro tebe vybírá novinky ze světa filmů a seriálů. Redaktor Honza Stehlík filmy nebo seriály ohodnotí a ve zkratce ti popíše, proč právě tento snímek stojí za zhlédnutí.
15 epizod
3 odběratelé
3.

Lídři a kmeny
Simona Bodláková, koučka a konzultantka firemní kultury, vede rozhovory s lidmi, kteří vedou lidi. Jak se dívají na leadership? Jak pracují s týmovou a firemní kulturou? V čem je ukryté "tajemství" leadershipu?
52 epizod
2 odběratelé
4.

Na osobní notu
I slavné osobnosti mají své osobní radosti i trable, stejně jako zajímavé koníčky a zájmy. Jaký člověk se skrývá za známou tváří? Talk show Mirky Časarové, v níž slavní nechávají nahlédnout pod pokličku své oficiální tváře.
28 epizod
0 odběratelů
6.

SquadCast: Když mohou oni, proč ne ty?
Squadcast vám přináší příběhy lidí, kteří vzali osud do vlastních rukou a dokázali uspět navzdory mnohým překážkám. Svými příběhy dnes pomáhají ostatním uvěřit ve vlastní schopnosti a ukázat, že člověk je mocný tvor a jeho největším limitem je často vlastní hlava. Někte…
1 epizoda
0 odběratelů
7.

Hanácké rok
Co dělali Hanáci v minulosti a jak se baví dnes? Kořeny lidových tradic a současný folklór největší národopisné oblasti na Moravě představí seriálek Hanácké rok. Poslouchejte v premiéře každou sobotu po půl třetí a v repríze v pátek po deváté hodině dopolední na vlnách …
44 epizod
0 odběratelů
10.

Na dúšok s Petkom
Moje meno je Peter Opet, som hudobník, člen skupiny Polemic, spisovateľ a vášnivý milovník slovenského vína. Žijem v Limbachu, kde mám okolo seba skvelých učiteľov, od ktorých som sa o víne veľa naučil. V prvej sérii podcastu som sa v 24 epizódach o kráse vína rozpráv…
112 epizod
6 odběratelů
12.

Slyšíš MĚ? - Podcast
Druhá série podcastu Slyšíš MĚ? Je tady! Těšit se můžete opět na Rozhovory s mnoha hosty - ŽIVOTNÍ OSUDY, TABU TÉMATA, INSPIRATIVNÍ PŘÍBĚHY.... Podcastem vás budou provázet Dája Šurečková a Tom Hatrik.
32 epizod
1 odběratel
13.

Outsider a Insider
Karolína Trávníčková a Karen Mchitarjan o celebritách, bulvárních kauzách a událostech, které řeší celé Česko.
58 epizod
33 odběratelů
17.

DVA BEZ DVOU
ČAU! VÍTÁME TĚ NA SVÉM PODCASTU DVA BE DVOU! PŘEJEME TI HEZKOU ZÁBAVU A ZAČÍNÁME!!!
2 epizod
0 odběratelů
18.

Káva spojuje
Nezávislé online médium o kávě, které dává hlas farmářům i farmářkám, baristkám i baristům a spoustě dalších lidí, kteří se více či méně podílejí na utváření kávového oboru v Česku. Káva dnes už není jen nápoj. Je to příběh, který je potřeba vyprávět. A ten si teď můžet…
17 epizod
0 odběratelů
19.

Mezi námi asfalty
Podcast o stavbách silnic a dálnic, rekonstrukcích a opravách, obchvatech a kruháčích nebo třeba o těch, kteří stavby schválně blokují. Ale hlavně o těch, kteří tam pro vás řidiče denně pracují…
47 epizod
3 odběratelé
20.

FRIDRICHOVÁ!
Nora se nebojí ničeho a nikoho. Ptá se na cokoli, nenechá se odbýt. Politici v jejím podcastu nemají kam utéct – musí odpovídat. Ostré otázky, jasné argumenty a nekompromisní rozhovory o tom, co skutečně hýbe Českem. Rozhovory o moci, odpovědnosti a o tom, jak to v Česk…
20 epizod
0 odběratelů
21.

Trendspotting
Společenské fenomény i popkulturní trendy. V jídle, designu, cestování i biohackingu. Od krevet ze zkumavky, přes tenisky až po 15 minutové město. Thea Kučerová a Pavlína Louženská v podcastu #Trendspotting se baví o tom, co zrovna letí.
38 epizod
16 odběratelů
22.

Prospirio: Energeťák
Honza Laibl a Petr Bernadič si zvou zajímavé a úspěšné podnikatele do pořadu Energeťák, se kterými se baví o byznysu, obchodu, motivaci a seberozvoji. www.prospirio.cz
13 epizod
4 odběratelé
23.

Knižní First Minutes
Podcast pro lidi, kteří by rádi četli víc a hledají inspiraci. Věříte v lásku na první pohled? A co na první poslech? Jsem Markéta a v každém dílu podcastu si ode mě poslechnete prvních (přibližně, doufám) 7 minut z vybrané (obvykle non-fiction) knížky. Je mi 30 let, na…
27 epizod
0 odběratelů
24.

Kafe s Vaškem
Rád diskutuji s živými lidmi a nerad trávím čas na sociálních sítích. Debata z očí do očí mne baví a zjistil jsem, že nejlépe si popovídám třeba u kávy. Proto Kafe s Vaškem, taková malá revolta proti neuvěřitelné smršti všeho možného a ošklivého na sociálních sítích. Ča…
1 epizoda
0 odběratelů
25.