Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu VYŠŠÍ téma | Rádio VYŠŠÍ HLAS

VYŠŠÍ téma | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Aktuální i nadčasová témata očima studentů Vyšší odborné školy publicistiky. Témata palčivá, ale i z běžného života.

34 epizod

1 odběratel

1.

Obrázek podcastu Prostor mezi myšlenkami

Prostor mezi myšlenkami

Inspirace pro moderní duši a vedené meditace

37 epizod

139 odběratelů

2.

Obrázek podcastu VyMišLené audiohry

VyMišLené audiohry

Poslouchejte autorské rozhlasové hry, zvukové koláže a četby! Umělecké uskupení dvou nadšených a talentovaných. Přičemž o nadšení není pochyb, talent předkládáme k posouzení. Vymišlené audiohry! Zjistěte, jak se věci mají. Naše audiohry poslouchejte v předpremiérách na

11 epizod

3 odběratelé

3.

Obrázek podcastu Vlčounovy songy

Vlčounovy songy

Když už ze zdravotních důvodů nemůžu sedět hodiny za klavírem a svým textům tvořit melodii dle své libosti, rozhodl jsem se, že to ponechám na umělé inteligenci. V epizodách se k vám poměrně netradičně dostanou písničky, které jsem buď textově napsal celé, nebo jsem se

0 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Seno sláma podcast

Seno sláma podcast

Podcast o koních, ale hlavně o lidech kolem nich. Lenka s Andreou vás provedou světem jezdectví formou jejich diskuzi, rozhovorů s lidmi od koní i okénky s trenéry.

15 epizod

11 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Natalyx Kohen

Natalyx Kohen

Elektronická muzika a cestování po zajímavých místech

5 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu My a Oni

My a Oni

Lidé se od přírody sdružují do kmenů. Naše individuální povaha zde hraje klíčovou roli. Dnes se kmenům říká firma nebo organizace. I díky své přirozené kmenové podstatě často lidé dělí svět kolem sebe na My a Oni. Podcast My a Oni je sérii epizod, které na sebe vážou je

2 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Trailer - dívKa s šedoU duŠÍ

Trailer - dívKa s šedoU duŠÍ

Ahojda! Tak je to tady. Máte se všichni na co těšit. Trochu lásky, trochu života, trochu bolesti a trochu smíchu. V podcastech ode mě uslyšíte moje příběhy a citáty, občas to bude pěkně děsivý a občas budete létat na mráčku. Tak hoja hej, nezapomeň sledovat. Vaše dívKa

1 epizoda

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu MUNI

MUNI

Epizody tohoto podcastu byly nahrány v rámci úkolů do předmětů Vzdělávací technologie a Informační vědy.

4 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Via Protect

Via Protect

Podcast by Via Protect

5 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Hañi español | španělština pro Čechy

Hañi español | španělština pro Čechy

hani espanol | španělština pro Čechy Chceš se učit španělsky systematicky, smysluplně a bez stresu – i když jsi třeba samouk? Tenhle podcast tě provede španělštinou od A1 až po C1 krok za krokem. Čekají tě krátké, zhruba 10minutové epizody, které snadno zařadíš do běž

15 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Podcast generálního ředitele ŘSD

Podcast generálního ředitele ŘSD

Průběžně se nejvyššího dálničáře ptáme, co je na stavbách i na silnicích v provozu nového, kde to vázne kvůli rekonstrukci nebo kde se to naopak rozjede po opravě nebo po novém asfaltu, co se daří, co ne a co se s tím dá a kdy bude dělat...

142 epizod

5 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Jak to vidí Andy

Jak to vidí Andy

Reakce na blog Proč už nejsem chvilkařkou

1 epizoda

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Du Menor

Du Menor

S trochou odvahy se dají nasbírat nezapomenutelné zážitky.

1 epizoda

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Dneska Edituju - Podcast dvou fotografek

Dneska Edituju - Podcast dvou fotografek

Ahoj! Posloucháte Káťu a Máju, dvě fotografky, které se věnují svatební a rodinné fotografii. Velmi autenticky zde budeme probírat naše zážitky a zkušenosti ze světa focení. Děkujeme, že nás posloucháte! Budeme rády, když se s námi spojíte na instagramu! https://www.ins

41 epizod

4 odběratelé

15.

Obrázek podcastu Hmota

Hmota

PREMIÉRA 15. 6. Architektonické expedice s Adamem Štěchem. Proč se vyplatí na pražské Letné zvednout hlavu? Kde se v Liberci vzala vila ve tvaru zaoceánské lodě? Může být továrna na punčochy uměleckým dílem? V podcastu Hmota ČRo Vltava hledá odpovědi teoretik architektu

6 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu V bublině

V bublině

Ahoj, já jsem Bára a tohle je můj podcast V bublině. Pokud tě zajímají tajemství bájných tvorů, nadpřirozeno, historické události či lidé a nebo třeba vrazi, jsi na správném místě! Já mám tzv. všehochuť. Zavedu tě do svojí ničím nerušené bubliny, tak poslouchej... :) In

30 epizod

150 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Velký dobrý

Velký dobrý

Přinášíme pozitivní příběhy z bysnysu, hledáme řešení aktuálních problémů a nové cesty k prosperitě. V době plné nejistot nabízíme naději a konstruktivní pohled na budoucnost.

13 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Rybománie

Rybománie

Vítám tě v klubu všech Rybomaniaků, všech tichých bláznů, které to stále táhne k vodě, všech lidí se stejnou mánií, ze které se ale nechtějí vyléčit. Právě pro ty dělám první skutečně rybářský podcast, do kterého si budu zvát zajímavé hosty, kteří to mají stejně jako my

117 epizod

29 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Hovory z trutnovské lesárny

Hovory z trutnovské lesárny

Rozhovory s významnými osobnostmi České lesnické akademie Trutnov

12 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu ASKI podcast

ASKI podcast

Písemnou podobu zpravodaje lze najít zde: Zpravodaj ASKI - aski.cz

3 epizod

1 odběratel

21.

Obrázek podcastu Mezi kuželkami s Petrem Haisem

Mezi kuželkami s Petrem Haisem

Oficiální podcast České bowlingové asociace, Mezi kuželkami, není jen o rozhovorech s hráči a trenéry. Jedná se také o možnost nahlédnout na bowling jako na sport. S jednotlivými hosty často rozebíráme konkrétní stránky sportovního bowlingu a snažíme se je přiblížit rek

42 epizod

4 odběratelé

22.

Obrázek podcastu On Ria

On Ria

Podcast značky Ria, který boří tabu o menstruaci. S Ivanou Veselkovou, odborníky a holkami jako ty otevíráme témata, o kterých by se mělo víc mluvit. Abys o svým cyklu věděla první poslední a dokázala si poradit, když tě něco trápí i využít výhody, který ti tvůj cyklus

14 epizod

12 odběratelů

23.

Obrázek podcastu VODOLEJ

VODOLEJ

Nový podcast o výhrách a prohrách nejen ve sportu a volejbale 🏐 Bez klišé a frází 🎤 Rozhovory moderuje novinář a podcaster Ondřej Koutník 🎙️

10 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Podcast o sendvičové generaci

Podcast o sendvičové generaci

Máte doma malé nebo i větší děti a současně pečujete o své rodiče nebo rodiče partnera či partnerky? Pak jste i vy SENDVIČOVÁ GENERACE. V této životní fázi je všeho moc. Požádat o pomoc je v pořádku. Zaměřujeme se také na osoby ve věku 60+, kteří pečují o své či partne

25 epizod

4 odběratelé

25.