Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

HURÁSTREAM
Pravidelný pořad, který každý čtvrtek od 16:00 můžete sledovat na YouTube kanále Hurámobil a nebo později ze záznamu na vašich oblíbených podcast platformách.
55 epizod
0 odběratelů
1.

Complex Music Podcast
Své dotazy můžete zasílat na info@complexproduction.cz Hudební podcast Complex Music Podcast je pořad, který je zaměřený na rozhovory z české hudební scény. Každé pondělí se můžete těšit na nový díl se zpěváky, kapelami, videotvůrci, nebo třeba lidmi, kteří rozhodují o …
15 epizod
6 odběratelů
3.

Cabinet Update
Měsíční audio newsletter o digitální transformaci muzeí a galerií. Přináší stručné, ale podnětné zprávy z Česka i ze světa. Poslechněte si úvahy i praktické příklady o tom, jak technologie mění návštěvnický zážitek a vztah lidí ke kultuře. Pořadem provází Lukáš Pilka –…
5 epizod
0 odběratelů
4.

Zrnka života
Podcast o životě jedné obyčejné holky, autorky blogu Mezi kávou a objektivem. Jmenuji se Petra a jsem milovnice kávy, hobby fotografka, ale také snílek, vášnivý čtenář a rádoby písálek. Ráda bych zde s Vámi sdílela střípky z mého života, své zkušenosti, postřehy či tipy…
28 epizod
0 odběratelů
5.

Commarec Logistika
V našem podcastu o logistice sdílíme praktické zkušenosti z oboru a poskytujeme tipy, jak zlepšit skladové a logistické procesy. Diskutujeme o výzvách, se kterými se firmy potýkají, a nabízíme řešení, která pomohou optimalizovat provoz a zvýšit efektivitu.
33 epizod
0 odběratelů
6.

In Women We Believe
Ahoj! Moje jméno je Klaudie (@klaudie___) a cílem tohoto projektu je dělat rozhovory s úspěšnými ženami z Česka, Slovenska i jiných zemí a takto inspirovat ostatní holky k tomu, aby si šly za svými sny. V každé epizodě se nějáká žena podělí o svůj příběh. Doufám, že se…
17 epizod
9 odběratelů
9.

Dobojováno
Pondělní rozhovory s osobnostmi českého sportu. O cestě k úspěchu, době na vrcholu i životě po kariéře. Moderují Lucie Černá a Jakub Štěpánek.
49 epizod
56 odběratelů
10.

A point of me | Kristýna Volfová
Motivace, úspěch, zdravý životní styl a mnoho dalšího. Tyto aspekty slýchá každý z nás denně, ale ne vždy jsme schopni danou situaci vzít do svých rukou. Proto bych vás prostřednictvím podcastů chtěla více povzbudit a informovat o možných úskalích a problémech.
120 epizod
8 odběratelů
11.

ZA ZRCADLEM podcast nejen o fotografii
Podcast o fotografii a tvorbě videa. Jmenuji se Tomáš Bláha a je mi 45 let. Fotografii se věnuji od svých 15 let a v současnosti je to i mé hlavní zaměstnání...tedy focení a práce za kamerou. Zároveň jsem velkým milovníkem analogové fotografie, temné komory a vůně chemi…
8 epizod
19 odběratelů
12.

Filozofie všedního dne Ondřeje Vejsady
Autorský podcast Ondřeje Vejsady - terapeuta, spisovatele a autora blogu na iDNES. Uslyšíte úvahy na pomezí filozofie, psychologie a běžného dne, krátké glosy i pasáže z připravovaných knih. Podcast je generován pomocí AI hlasu - ale každé slovo pochází ze života.
102 epizod
0 odběratelů
13.

Aby bylo jasno - rozhovory
Moderátorka Jana Bobošíková, analytička Hana Lipovská a hosté, kteří by měli být slyšet. Nepřesvědčujeme. Informujeme. Jsme #freespeechabsolutist
678 epizod
209 odběratelů
14.

Modré z nebe
Modré z nebe je první český podcast o tom, co nejčastěji ovlivňuje naše životy. Tedy o počasí. Biometeoroložka Dagmar Honsová a její moderátorský parťák Ondra Kubala vás vezmou za těmi největšími meteorologickými zajímavostmi a podíváte se s nimi především na to, j…
28 epizod
56 odběratelů
15.

BUĎ FIT Protein & Co. x Činkárna
Důležité rady, tipy a znalosti profíků na tvé cestě ke zdravému vztahu k cvičení. Jsme česká značka Protein & Co., která vyrábí výživové doplňky nejen pro sportovce a spojila se s menším olomouckým fitkem, Činkárnou, aby v zábavné formě a bez servítek hovořila o cvičení…
0 epizod
2 odběratelé
16.

Třikrát jinak
O životě třech normálních holek 3 obyčejné holky 3 různé osudy 3 úhly pohledu IG - @triktatjinak
13 epizod
0 odběratelů
20.

Bez Skrupulí
Petra & Míra, 17 let manželé, 20 let spolu, 17 let společného podnikání a 14 let v online beauty byznysu. A tak jsme se rozhodli popovídat si a podělit se s Vámi o zkušenosti z podnikání, společného života, manželství a online světa, můžete nakouknout do našeho soukrom…
9 epizod
0 odběratelů
21.

Neklid
Neklid je podcastový seriál o vztahu, který zašel příliš daleko. O podivných zvucích, které nejdou dostat z hlavy. A o noci, co všechno změní. Nechte se vtáhnout psychologickým audio thrillerem, kde pravda a lež nejsou tak jednoznačné, jak se zdají být. Všechny díly pod…
9 epizod
63 odběratelů
22.

Rozhovory | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Rozhovory se zajímavými hosty - ať už známými, méně známými či neznámými. To, co ve vysílání můžete slyšet jako Rozhovory, Absolventský magazín, Cestovatelský magazín nebo S kaplanem na slovíčko, si poslechněte právě tady!
51 epizod
2 odběratelé
23.

SIGMA CAST
Tento podcast je určen studentům FSI VUT a slouží jako doplněk k výuce.
49 epizod
0 odběratelů
24.

Čaj o Páté
Každotýdenní povídání u čaje, kde si rozebereme záležitosti mého týdne, ať už to je práce, streamy, Youtube a podobně. Většinou se tu zabývám tématy, které na mě mají nějaký vliv nebo mě zajímají, baví a někdy i trošku děsí. Zaujalo vás nějaké téma? Můžete mi napsat Váš…
12 epizod
2 odběratelé
25.