Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

13 hříchů rodičovství
Většina našich problémů pramení z dětství. Rodiče se často nevědomky dopouštějí výchovných přešlapů, jejichž následky si děti nesou do dospělosti. Náš podcast je pro všechny, kdo jednou byli dětmi a nechtějí opakovat chyby svých rodičů. Moderovaný rozhovor Moniky Mudran…
16 epizod
726 odběratelů
1.

Tik Talk od hodinky Helveti.cz
Tik Talk je podcast o hodinkách, což je v Helveti naše vášeň. Rádi bychom vám přinášeli zajímavá témata, novinky, technologie, ale také zajímavé hosty povídající nejen o svém vztahu k hodinkám. Pohodlně se usaďte a jdeme na to.
64 epizod
4 odběratelé
2.

Studio MIDGARD – Svobodný vysílač CS
Projekt svobodného internetového rádia české alternativy
0 epizod
0 odběratelů
3.

Jsem PAŘÍK a RADIM
Jsem PAŘÍK a RADIM: už od roku 2003 lidem a firmám, jak dosahovat lepších výsledků. Lepších, než si kdy mysleli. A teď budu radit i z podcastu. Někdy já, někdy moji hosté. A vám RADIM: pusťte si to. Nebojím se totiž zeptat fakt na tělo. Jedině tak zjistíte, jak skutečně…
76 epizod
64 odběratelů
4.

Singltrek Podcast
Podcastové příspěvky, čtené blogové články a další zajímavosti od tvůrců Singltreku.
14 epizod
0 odběratelů
5.

Holky ze stavby
Eva je holka ze stavby. Pracuje jako stavební projektant a všimla si, že na české podcastové scéně stavební téma určené pro všechny (i laiky a studenty) chybí. A protože ženy na stavbě jsou často českou veřejností opomíjená menšina, tento podcast by se na ně rád zaměřil…
13 epizod
20 odběratelů
6.

The tomek28611’s Podcast
New podcast weblogRecommendation for an Erotic Holiday in Prague.
1 epizoda
2 odběratelé
8.

Abeceda potravin
Přední gastromanažer a kuchař Karel Šimůnek poodkrývá známá i neznámá fakta o potravinách. Všechny díly podcastu Abeceda potravin můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
24 epizod
187 odběratelů
9.

Česká vděčnost
Česká vděčnost má za cíl propojit českou společnost prostřednictvím umění. Připravujeme výstavu, kde budou místo obrazů dopisy vděčnosti a spoluautorem se můžeš stát i ty! V našem podcastu předčítáme dopisy, které jsme v naší schránce už našli. Pojďte si s námi poslechn…
5 epizod
0 odběratelů
10.

After midnight
Zajímají tě moje otevřené názory na témata ze života?Press play💖
17 epizod
0 odběratelů
14.

Vojta právník
Ahoj! Jsem Vojta. Točím podcast. Je o právu a tak...Jestli chcete, poslechněte si ho :)
6 epizod
0 odběratelů
15.

Latte o páté
Homo stylus. To je člověk, který miluje vše, co souvisí s módou a krásou, a který poslouchá podcast Latte o páté. S hosty si bude povídat moderátorka a scenáristka Tereza Tobiášová, kterou znáte třeba z Óčka nebo z Autosalonu TV Prima. Miluje cestování, umění a Latte…
8 epizod
28 odběratelů
16.

Další knedlík nechci!
Jak vypadá svět dospělých očima dětí? Možná se budete divit. Všechny díly podcastu Další knedlík nechci! můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
11 epizod
0 odběratelů
17.

Strastiplná cesta Aliho a Kádi
Zdar dobrodruzi, přidejte se na naši "Strastiplnou cestu s Ali a Káďou !
12 epizod
3 odběratelé
18.

Lucie Vondráčková – Láskověty
Poslechněte si jako první album Lucky Vondráčkové i s jejím komentářem. Příběhy jednotlivých písní, jak se natáčelo, co inspirovalo autory… Exkluzivně na YouradioTalk.
0 epizod
60 odběratelů
19.

S kůží na trh
Oslovuji ženy, které mě na mé cestě inspirují, které jsou pro mě vzpruhou, motivací, radostí, láskou, esencí, silou a sesterstvím. Mluvím se ženami na rovinu o všem, co nám přijde na mysl, bez cenzury. Svobodně, s úctou, respektem, láskou a pokorou. Přeji si, abyste s…
2 epizod
0 odběratelů
20.

JÓGA VÁSIŠTHA - Kniha I - O odtažitosti
"Tento koloběh života a smrti je jako obratná tanečnice, jejíž sukně je ušita z lidských duší." (I.28-29) Z anglické verze Svámí Vénkatéšánandy přeložila do češtiny Lenka Vinklerová www.samhita.cz Následující: Kniha II.
22 epizod
0 odběratelů
21.

Patrickův Podcast
Co je nového ve světě technologií a internetu? Podcast českého publicisty Patricka Zandla o technologiích, které mění náš svět a nás s ním.
58 epizod
44 odběratelů
22.

Klímapodcast
Pri klimatickej zmene každý z nás bude musieť skôr alebo neskôr vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Pre každého to bude znamenať niečo iné. Napokon ale, v istom momente, sa každý z nás bude musieť stať človekom, ktorý túto tému rieši. Preto je dôležité rozprávať sa o ne…
30 epizod
5 odběratelů
23.

Krmítko
Petr Čtvrtníček a Martin Franc po stopách regionálních specialit. 13 krajů, 13 receptů, 13 potravin oceněných titulem Regionální potravina. V první části každého dílu se moderátoři vypraví na rodinnou farmu, do provozovny nebo na zemědělskou usedlost, kde si povídají s …
14 epizod
1 odběratel
24.

JAK POSTAVIT DŮM
Stojíte před rozhodnutím postavit si vlastní dům? Rady a tipy od těch nejpovolanější vám přinese pořad Jak postavit dům v čele s moderátorem Liborem Boučkem.
6 epizod
14 odběratelů
25.