Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Ne vždy podle plánu
Podcast o osobním podnikání, které roste z chyb – a přesto má smysl. Krátké epizody, které stihneš dřív, než ti vychladne ranní káva. Ne vždy podle plánu je podcast pro všechny, které začaly podnikat s nadšením... a pak přišel život. Mluvíme o tom, co se obvykle neukaz…
8 epizod
0 odběratelů
1.

Teď a tady
Zpomalte s podcastem, který nespěchá. Vydejte se s námi napříč tématy, názory a příběhy hostů. Rozhovory vedené tak, aby přinesly radost i vzdělání, nový pohled nebo inspiraci. Autenticky, do hloubky. Výsledkem jsou osobní a neformální zpovědi zajímavých hostů, od vědc…
24 epizod
10 odběratelů
2.

Jsme jenom lidi
Podcast, ve kterém se vám společně s mými hosty pokusíme dokázat, že všichni - jsme jenom lidi :) Rozhovory s lidmi, které možná znáte, možná jste o nich slyšeli a možná o nich teprve uslyšíte. Pojďte si poslechnout, že všichni jsme jenom lidi :)
21 epizod
0 odběratelů
3.

Kosmetické okénko | Sebe-vědomá kosmetička
Sdílím tu s vámi své zkušenosti nasbírané 14 let postupně jako kosmetička a pak jako školitelka v mezinárodních kosmetických společnostech. Dozvíte se tipy, jak se správně starat o pleť. Určitě se chci také věnovat aktuálním tématům a občas vyvrátím nějaký ten kosmetick…
11 epizod
10 odběratelů
4.

Dřevorubec
Naše první epizoda je o našem prvním společném paranormálním zážitku
1 epizoda
1 odběratel
7.

Scenáristka!
Co jsem viděla? Kdo a co mě baví v televizi a kině? Jaký seriály mi připadají blbý? Který filmy mě dostaly? A co na to Jan Tleskač?
2 epizod
4 odběratelé
9.

Pracovna Aktuálně.cz – podcasty
Jsme ready ti nakrmit uši náloží podcastů s tématy, která se tě týkají, ať už chceš nebo ne. Vyzpovídali jsme osobnosti, které tě nakopnou, uklidní, překvapí i poradí! Ať už si nevíš rady s prací, školou nebo fenomény každodenní existence, Pracovna tě v tom nenechá!
36 epizod
17 odběratelů
10.

Kniha nebes sv.11
Ježíš svěřil rozsáhlé poselství italské mystičce Luise Piccarretě. Luisa je zapsala do 36 svazků. Seznámíme se s 11 svazkem napsaným Luisou v letech 1912-1917.
144 epizod
4 odběratelé
11.

Checklist podcast
🎙️ Podcast o webové rychlosti, technologiích a web businessu s Danem z canarytrace.com a Markem z magexo.cz Budeme rádi, pokud se přidáte i k nám na twitter https://twitter.com/___checklist a pošlete nám Váš námět na nový díl nebo třeba jen nápad ke zlepšení podcastu …
4 epizod
0 odběratelů
12.

O všem!
Chcete smysluplně využít volný čas? V tom případě vám nesmí proklouznout podcast O všem! Zajímaví hosté a aktuální témata z nejrůznějších oblastí života. Nastavte uši, jde se poslouchat.
33 epizod
77 odběratelů
13.

Kakao
U hrnku kakaa servíruju rozhovory s těmi, kdo tvoří, řídí, podporují nebo aspoň tuší, co jsou to kulturní a kreativní odvětví v Česku. 🎭 Kreativci? Především. 💼 Byznys lidi? Taky. 🏛️ Instituce, které pomáhají? Možná. Čekejte otevřené debaty o tom, jak se tvoří nápady…
17 epizod
0 odběratelů
14.

jsem v obraze
Jsem v obraze – pořad Johany Bázlerové, který vychází z populárního instagramového profilu @jsemvobraze. V rozhovorech s hosty i ve speciálních epizodách otevíráme témata, která hýbou politikou, společností i digitálním světem. Přehledně, srozumitelně a bez zbytečného c…
45 epizod
96 odběratelů
15.

Monopoly
Jak se buduje takový monopol? Po pravdě nemám vůbec ponětí. Přesto jsem se ale rozhodl vás na tuhle cestu vzít se mnou, sdílet všechny své postřehy, fuckupy a také doufám, že časem i nějaké úspěchy :) Jsem 18letý zelenáč na volné noze a tohle je takový můj audio deníče…
7 epizod
3 odběratelé
16.

Alternetivo Podcast
Alternetivo je specializovaný distributor technologií pro datové sítě a telekomunikace v České republice a na Slovensku. V rámci svého podcastu nabízí rozhovory na zajímavá témata s odborníky v oboru.
7 epizod
0 odběratelů
18.

RefréM
Jsme RefréM. Jsme Ivana a Miro. Máme rádi hudbu a rádi mluvíme o tom, co se v hudebním světě událo, děje a možná i bude dít. Buďte v tom s námi.
5 epizod
0 odběratelů
20.

Slevomat live
Jsme snílci, kteří stojí nohama pevně na zemi a nebojí se posouvat hranice e-commerce.
2 epizod
3 odběratelé
21.

Hrana
Hrana je dokumentární podcastová série Lukáše Houdka o mužské body imagi. Zprostředkuje příběhy lidí, kteří kvůli touze po vysněné postavě vedou souboj s vlastním tělem a dostávají se do fyzicky i psychicky hraničních situací. Vykresluje, jak snaha o změnu nebo udržení …
6 epizod
51 odběratelů
22.