Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Ne vždy podle plánu

Ne vždy podle plánu

Podcast o osobním podnikání, které roste z chyb – a přesto má smysl. Krátké epizody, které stihneš dřív, než ti vychladne ranní káva. Ne vždy podle plánu je podcast pro všechny, které začaly podnikat s nadšením... a pak přišel život. Mluvíme o tom, co se obvykle neukaz

8 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Teď a tady

Teď a tady

Zpomalte s podcastem, který nespěchá. Vydejte se s námi napříč tématy, názory a příběhy hostů. Rozhovory vedené tak, aby přinesly radost i vzdělání, nový pohled nebo inspiraci. Autenticky, do hloubky. Výsledkem jsou osobní a neformální zpovědi zajímavých hostů, od vědc

24 epizod

10 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Jsme jenom lidi

Jsme jenom lidi

Podcast, ve kterém se vám společně s mými hosty pokusíme dokázat, že všichni - jsme jenom lidi :) Rozhovory s lidmi, které možná znáte, možná jste o nich slyšeli a možná o nich teprve uslyšíte. Pojďte si poslechnout, že všichni jsme jenom lidi :)

21 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Kosmetické okénko | Sebe-vědomá kosmetička

Kosmetické okénko | Sebe-vědomá kosmetička

Sdílím tu s vámi své zkušenosti nasbírané 14 let postupně jako kosmetička a pak jako školitelka v mezinárodních kosmetických společnostech. Dozvíte se tipy, jak se správně starat o pleť. Určitě se chci také věnovat aktuálním tématům a občas vyvrátím nějaký ten kosmetick

11 epizod

10 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Rychlé informace co se děje v Trutnově

Rychlé informace co se děje v Trutnově

Rychlé krátké zprávy - Trutnov a okolí

4 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu WEDOS

WEDOS

Ve WEDOS Podcastech chceme nabídnout rozhovory se zaměstnanci jednotlivých oddělení, ale také například články z blogu a další zajímavosti ze světa IT.

31 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Dřevorubec

Dřevorubec

Naše první epizoda je o našem prvním společném paranormálním zážitku

1 epizoda

1 odběratel

7.

Obrázek podcastu vata » Vennie’s dreams

vata » Vennie’s dreams

1 epizoda

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Scenáristka!

Scenáristka!

Co jsem viděla? Kdo a co mě baví v televizi a kině? Jaký seriály mi připadají blbý? Který filmy mě dostaly? A co na to Jan Tleskač?

2 epizod

4 odběratelé

9.

Obrázek podcastu Pracovna Aktuálně.cz – podcasty

Pracovna Aktuálně.cz – podcasty

Jsme ready ti nakrmit uši náloží podcastů s tématy, která se tě týkají, ať už chceš nebo ne. Vyzpovídali jsme osobnosti, které tě nakopnou, uklidní, překvapí i poradí! Ať už si nevíš rady s prací, školou nebo fenomény každodenní existence, Pracovna tě v tom nenechá!

36 epizod

17 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Kniha nebes sv.11

Kniha nebes sv.11

Ježíš svěřil rozsáhlé poselství italské mystičce Luise Piccarretě. Luisa je zapsala do 36 svazků. Seznámíme se s 11 svazkem napsaným Luisou v letech 1912-1917.

144 epizod

4 odběratelé

11.

Obrázek podcastu Checklist podcast

Checklist podcast

🎙️ Podcast o webové rychlosti, technologiích a web businessu s Danem z canarytrace.com a Markem z magexo.cz Budeme rádi, pokud se přidáte i k nám na twitter https://twitter.com/___checklist a pošlete nám Váš námět na nový díl nebo třeba jen nápad ke zlepšení podcastu

4 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu O všem!

O všem!

Chcete smysluplně využít volný čas? V tom případě vám nesmí proklouznout podcast O všem! Zajímaví hosté a aktuální témata z nejrůznějších oblastí života. Nastavte uši, jde se poslouchat.

33 epizod

77 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Kakao

Kakao

U hrnku kakaa servíruju rozhovory s těmi, kdo tvoří, řídí, podporují nebo aspoň tuší, co jsou to kulturní a kreativní odvětví v Česku. 🎭 Kreativci? Především. 💼 Byznys lidi? Taky. 🏛️ Instituce, které pomáhají? Možná. Čekejte otevřené debaty o tom, jak se tvoří nápady

17 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu jsem v obraze

jsem v obraze

Jsem v obraze – pořad Johany Bázlerové, který vychází z populárního instagramového profilu @jsemvobraze. V rozhovorech s hosty i ve speciálních epizodách otevíráme témata, která hýbou politikou, společností i digitálním světem. Přehledně, srozumitelně a bez zbytečného c

45 epizod

96 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Monopoly

Monopoly

Jak se buduje takový monopol? Po pravdě nemám vůbec ponětí. Přesto jsem se ale rozhodl vás na tuhle cestu vzít se mnou, sdílet všechny své postřehy, fuckupy a také doufám, že časem i nějaké úspěchy :) Jsem 18letý zelenáč na volné noze a tohle je takový můj audio deníče

7 epizod

3 odběratelé

16.

Obrázek podcastu iSEN do uší

iSEN do uší

Co si na iSnu nepřečtete, tady uslyšíte www.isen.cz

1 epizoda

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Alternetivo Podcast

Alternetivo Podcast

Alternetivo je specializovaný distributor technologií pro datové sítě a telekomunikace v České republice a na Slovensku. V rámci svého podcastu nabízí rozhovory na zajímavá témata s odborníky v oboru.

7 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Naši oblíbení vrazi

Naši oblíbení vrazi

True crime podcast plný černého humoru

25 epizod

622 odběratelů

19.

Obrázek podcastu RefréM

RefréM

Jsme RefréM. Jsme Ivana a Miro. Máme rádi hudbu a rádi mluvíme o tom, co se v hudebním světě událo, děje a možná i bude dít. Buďte v tom s námi.

5 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Slevomat live

Slevomat live

Jsme snílci, kteří stojí nohama pevně na zemi a nebojí se posouvat hranice e-commerce.

2 epizod

3 odběratelé

21.

Obrázek podcastu Hrana

Hrana

Hrana je dokumentární podcastová série Lukáše Houdka o mužské body imagi. Zprostředkuje příběhy lidí, kteří kvůli touze po vysněné postavě vedou souboj s vlastním tělem a dostávají se do fyzicky i psychicky hraničních situací. Vykresluje, jak snaha o změnu nebo udržení

6 epizod

51 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Povidani ze sveta tanku

Povidani ze sveta tanku

Aktuality a zajimavosti z World of Tanks

1 epizoda

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu rádio j.d.a's show

rádio j.d.a's show

4 epizod