Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Strastiplná cesta Aliho a Kádi
Zdar dobrodruzi, přidejte se na naši "Strastiplnou cestu s Ali a Káďou !
12 epizod
3 odběratelé
1.

Business & Mind by Jane Victoria
Podcast o podnikání, které je klidné, promyšlené, ale bez nátlaku. Jsem Jane Victoria - mentorka s 11 lety zkušeností v marketingu, zároveň jsem ale expert na klid mysli. Ukazuji, že strategie a prodej můžou být jednoduché, srozumitelné a zábavné. V epizodách mluvím o t…
59 epizod
6 odběratelů
2.

Hudební Shot
Chceš se dozvědět něco zajímavého z hudebního odvětví? Tak nás sleduj a hlavně poslouchej! 🎙️
5 epizod
0 odběratelů
4.

Freshnews
Vo Freshnews podcaste ti každý piatok prinesieme prehľad tých najdôležitejších správ z uplynulého týždňa a tiež tipy a odporúčania na to najlepšie, čo za poslednú dobu u nás na Refresher.sk vzniklo.
93 epizod
5 odběratelů
5.

Festival XcamP
Na XcamPovém kanále Vám přinášíme přednášky a semináře z letního festivalu XcamP ve Smilovicích.
160 epizod
3 odběratelé
6.

S kůží na trh
Oslovuji ženy, které mě na mé cestě inspirují, které jsou pro mě vzpruhou, motivací, radostí, láskou, esencí, silou a sesterstvím. Mluvím se ženami na rovinu o všem, co nám přijde na mysl, bez cenzury. Svobodně, s úctou, respektem, láskou a pokorou. Přeji si, abyste s…
2 epizod
0 odběratelů
9.

Další knedlík nechci!
Jak vypadá svět dospělých očima dětí? Možná se budete divit. Všechny díly podcastu Další knedlík nechci! můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
11 epizod
0 odběratelů
10.

Lucie Vondráčková – Láskověty
Poslechněte si jako první album Lucky Vondráčkové i s jejím komentářem. Příběhy jednotlivých písní, jak se natáčelo, co inspirovalo autory… Exkluzivně na YouradioTalk.
0 epizod
60 odběratelů
11.

zEvropy
"Evropa" představuje kouzelné odvětví práva, které k nám přichází z vnějšku díky českému členství v Evropské unii. Může se tak zdát se svými vlastními pravidly zvláštní a cizí, divné, chcete-li, ale zároveň je všudypřítomné. Proto se v podcastu vydáváme do tohoto čarovn…
129 epizod
4 odběratelé
12.

Dřeváky a tulipány
Dřeváky a tulipány jsou určené všem cestovatelům, které lákají krásy Nizozemska, i těm, kteří se do Nizozemska rozhodli přestěhovat a začít zde svůj nový život. Tak jako jsem to před lety udělala já. Jmenuji se Veronika, žiji v Nizozemsku a v tomto podcastu vám představ…
8 epizod
1 odběratel
14.

Patrickův Podcast
Co je nového ve světě technologií a internetu? Podcast českého publicisty Patricka Zandla o technologiích, které mění náš svět a nás s ním.
58 epizod
44 odběratelů
15.

JÓGA VÁSIŠTHA - Kniha I - O odtažitosti
"Tento koloběh života a smrti je jako obratná tanečnice, jejíž sukně je ušita z lidských duší." (I.28-29) Z anglické verze Svámí Vénkatéšánandy přeložila do češtiny Lenka Vinklerová www.samhita.cz Následující: Kniha II.
22 epizod
0 odběratelů
16.

Klímapodcast
Pri klimatickej zmene každý z nás bude musieť skôr alebo neskôr vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Pre každého to bude znamenať niečo iné. Napokon ale, v istom momente, sa každý z nás bude musieť stať človekom, ktorý túto tému rieši. Preto je dôležité rozprávať sa o ne…
30 epizod
5 odběratelů
17.

JAK POSTAVIT DŮM
Stojíte před rozhodnutím postavit si vlastní dům? Rady a tipy od těch nejpovolanější vám přinese pořad Jak postavit dům v čele s moderátorem Liborem Boučkem.
6 epizod
14 odběratelů
18.

Planeta Česko
Podcast o lidech ze všech koutů světa, kteří se rozhodli usadit v Čechách. Jaký je jejich životní příběh? Jak vidí život v Čechách a v zemi jejich původu? V čem se navzájem lišíme a co nás naopak spojuje? To je jen nástřel toho, o čem si budeme povídat. Pojďme se vzájem…
2 epizod
0 odběratelů
19.

Krmítko
Petr Čtvrtníček a Martin Franc po stopách regionálních specialit. 13 krajů, 13 receptů, 13 potravin oceněných titulem Regionální potravina. V první části každého dílu se moderátoři vypraví na rodinnou farmu, do provozovny nebo na zemědělskou usedlost, kde si povídají s …
14 epizod
1 odběratel
22.

Správným směrem
Podcast Českého orienťáku. Podcast, kam si zveme osobnosti, kterých se budeme ptát třeba právě i na to, jaký směr je ten správný v jejich pojetí a to jak v orienťáku, tak v životě a ideálně v obojím. Ať už naberete směr běhání nebo práce, pusťte si nás do uší a nechte s…
85 epizod
8 odběratelů
23.

The Meaningful Setup
Načerpejte novou inspiraci a myšlenky skrze hluboké rozhovory o produktivitě a smyslu života. Zajímá vás, jak smysluplně nastavit svůj život, jak ho prožít naplno a jak dosáhnout toho, abyste měli jeho směřování plně ve svých rukou? Pusťte si náš podcast a užijte si ná…
1 epizoda
6 odběratelů
25.