Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Z okenské školy
Zpravodajství ze základní a mateřské školy v Oknech. Rozhovory se zaměstnanci, zaměstnankyněmi i žáky a žákyněmi.
207 epizod
8 odběratelů
1.

CAFÉ MAKAK - improvizované debaty - HaDivadlo (2010-11)
improvizované silně nekorektní a překvapivě vizionářské debaty na krátkých vlnách radia Makak, živelné vysílání z foyer brněnského HaDivadla v sezóně 2010-2011 koncepce: Tereza Daniell Adámková, Jakub Vítek režie: Tereza Daniell Adámková účinkují: *Simona Peková jako le…
3 epizod
0 odběratelů
3.

Lidovci On Air
Kdo jsou lidovci? Podle čeho formují svá politická rozhodnutí? Kolik zemědělců, skautů, řezníků a lékařů je mezi lidovci? Jak vypadá jejich osobní život? A mají skutečně všichni členové KDU-ČSL tak velké rodiny? O tom všem a mnohém dalším v podcastu Lidovci On Air! Za…
44 epizod
2 odběratelé
5.

Zdravý podcast uLékaře.cz
Zajímavé rozhovory, nové perspektivy a příjemná atmosféra. Jsme tu proto, abychom vám přinesli informace, podpořili otevřenou komunikaci a pomohli vám lépe porozumět vlastnímu zdraví. Ať už jste lékař, pacient nebo prostě jenom zvědavý posluchač, tento podcast je pro vá…
2 epizod
0 odběratelů
7.

Bike Couch
Im PRO BMX rider from Czech. I decided to start asking my bike friends about their bike way.
5 epizod
2 odběratelé
8.

Ariel do ucha i srdce
Mluvené slovo pro tebe na téma seberozvoje, sebeléčení, souladu, spirituality a sexuality. Najdeš mě i na https://www.arielrea.cz
39 epizod
19 odběratelů
9.

Proměny měst
Jak se za posledních sto let proměnila naše krajská města? To mapuje rozhlasový seriál, který připravily regionální stanice ke stému výročí rozhlasového vysílání na našem území. Všechny díly podcastu Proměny měst můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas …
14 epizod
0 odběratelů
11.

No a co, že jsem mladej...
Zdravím. Jsem Pavel Paradýs a mám rád nekonvenční věci. Pracuji v marketingu, je mi dvacet dva a nesnáším předsudky.
2 epizod
2 odběratelé
12.

Disraptors
We talk to people whose inventive steps leave giant footprints – like Dave Evans from Stanford University, Marvin Liao from 500Startups, Ondřej Vlcek – CEO of AVAST or Frank Salzgeber from European Space Agency and many more.
58 epizod
5 odběratelů
13.

Sport lidem
Podcast o sportu pro každého. My v INTERSPORTU věříme, že sport je cesta ke zdravějšímu stylu života, k nezapomenutelným zážitkům a lepšímu pocitu ze sebe sama. Zkuste udělat první krok k lepšímu životu společně s námi. Dozvíte se, jak se vhodně obléknout, jak nejlépe t…
4 epizod
18 odběratelů
15.

SKOK podcasts
Podcasty Studentského klubu obchodu a konkurenceschopnosti SKOK z FMV VŠE v Praze. Nový díl každé dva týdny ve středu!
47 epizod
1 odběratel
16.

KS Talk
Kuba a Sandy, kamarádi, dobrodruzi a zejména ukecanci. Probíráme aktuální témata, která se stala v posledních týdnech a diskutujeme o nich v návaznosti na dopad na obyčejného člověka a nebo jen zabrousíme do tématu, kde rádi probíráme i zpětnou vazbu vás - posluchačů. V…
1 epizoda
0 odběratelů
17.

CZBALLCAST
Rozhovory s hráči a zajímavými lidmi z basketbalového prostředí, pohled do zákulisí, basketbalové příběhy a vše co má něco společného s basketbalem.
2 epizod
0 odběratelů
18.

UšiPusyMajk
Víme, že nic nevíte. Ale nejste v tom sami. My taky ne. A proto jsme tady, dva přecitlivělí rozumbradové, kteří se nebojí pustit vás do svých hlav, abyste zjistili, že se nemáte za co stydět. Terapie slovem, zrcadlo a přístav, to je UšiPusyMajk.
67 epizod
0 odběratelů
20.

STRATE9Ycast
Vítejte u STRATE9Ycastu a ponořme se spolu do tajů strategického myšlení a umění tvorby úspěšných strategií.
5 epizod
0 odběratelů
24.

Neuron Stories
Příběhy objevů mladých českých vědců. Jak se rodí objev, jaká hudba přitom hraje do sluchátek a nebo jak vypadá běžný den našich nejlepších vědců? Neuron Stories přináší nevšední pohled do zákulisí vědeckých objevů. Neuron Stories každý měsíc představují nové výsledk…
8 epizod
10 odběratelů
25.