Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Fascinating Academy
16 let se zabývám řízením lidí. Navzdory všem teoriím z oblasti lidských zdrojů jsem přesvědčen, že se s lidmi a k lidem má mluvit. Viděl jsem spoustu manažerů, kteří nemohli vystupovat jako lídři, viděl jsem spoustu obchodníků, kteří neprodávali své produkty, viděl jse…
8 epizod
9 odběratelů
1.

Diversity & Inclusion MasterClass: Podcasty o diverzitě a inkluzi v pracovním prostředí
Podcastová série přináší inspirativní rozhovory, osvědčené postupy a příběhy o diverzitě a inkluzi na pracovišti od odborníků, manažerů a signatářů Charty diverzity. Diskutujeme o výzvách a přínosech, které přináší rozmanitý a inkluzivní tým, a zjišťujeme, jaké strategi…
7 epizod
0 odběratelů
2.

Czech mens national team - Podcast
česká softballová reprezentace mužů vytváří svůj vlastní podcast. Jedná se o zvukový záznam rozhovorů během našich soustředění, zápasů, tréninku a výjezdů, který slouží k tomu, abyste se Vy všichni dozvěděli, jak naše akce vypadají. Doufáme, že nás budete sledovat a uži…
10 epizod
0 odběratelů
3.

Host Radiožurnálu Sport
Dopolední rozhovory s hosty ze sportovního prostředí, které nikde jinde neuslyšíte. Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
73 epizod
38 odběratelů
4.

Ozvěny válek
Jsou slyšet v noci, občas i ve dne. Zůstanou po nich zničené ulice, domy, školy, životy… Každý zvuk znamená nebezpečí, každý může být poslední. Přesvědčte se na vlastní uši, v jakém strachu musí žít lidé v Sýrii, Iráku nebo na východní Ukrajině. I v těchto zemích Člověk…
6 epizod
0 odběratelů
6.

Společnost E - pro lidi s epilesií
Podporujeme lidi s epilepsií a jejich blízké Zlepšujeme jejich postavení a roli ve společnosti. Dodáváme sílu zvládat náročné životní situace. Snižujeme předsudky a mírníme diskriminaci a stigmatizaci lidí s epilepsií.
6 epizod
0 odběratelů
10.

POT&LESK
Potlesk. Opakující se úder dlaní. Potlesk. Akustické vyjádření kladných emocí. Potlesk. Odměna herců za odehrané představení. Potlesk. Zvuk, který je dnes tak vzácný. Potlesk. Zážitek, který jsme teď připravili my pro vás. Potlesk - nový podcast Klicperova divadla. Do…
14 epizod
0 odběratelů
11.

Inkoustem řečeno
CHTĚLI JSTE TO, MÁTE TO MÍT! Legendárně první tatérský podcast u nás! Inkoustem řečeno je podcast o světě tetování bez filtru. O lidech, kteří tvoří pod kůži. O příbězích, co zůstávají napořád. O strojcích, barvách, kůži – i o tom, co všechno se za tetováním vlastně skr…
17 epizod
0 odběratelů
12.

FOREVER STRONG
BE STRONG, FOREVER STRONG! PODCAST O ZMĚNĚ ŽIVOTNÍHO STYL, NASTAVENÍ ŽIVOTNÍ CESTY A TAK NĚJAK O ŽIVOTĚ.
9 epizod
0 odběratelů
14.

Narem
Kryštof - Brolin Drillshield Vojta - Vorilius Anthor Adam - Hector Moonwalker Tobias - Průvodce / vypravěč / pán jeskyně, ale hlavně DUNGEON MASTER.
4 epizod
0 odběratelů
16.

Rychlovka
Rychlovka s Martinem. Většina lidí mě asi zná z Instagramu (@zatim_bez_nazvu). Stejně jako můj IG, i tenhle podcast bude hlavně o ženách.
2 epizod
0 odběratelů
17.

Jak úspěšně pěstovat borůvky ve vaší zahradě
Přidejte se k nám a objevte tajemství úspěšného pěstování borůvek, od výběru místa po správnou péči a vhodné sousedy.
1 epizoda
1 odběratel
18.

Na dva kusy
Podcast Na dva kusy je výmyslem studentů z Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity. Představíme vám v něm výbušná témata v současném světě. Jsme budoucí analytici, profesoři a kancelářské krysy. Jsme studenty Bezpečnostních a strategických studií, Mezinárodních …
5 epizod
0 odběratelů
20.

IntelStream
Informace o dění v místech konfliktů v kostce. Pokrytí: - Ukrajina
14 epizod
0 odběratelů
21.

CS - Zvyšujeme laťku: Lepší právní předpisy
Nové iniciativy pro lepší Evropskou unii Tento podcast (anglicky Raising the Game: Better Legislation) informuje o různých iniciativách, které mají zdokonalit právní předpisy EU v souladu s očekáváními občanů. Vychází z poznatků výzkumné služby Evropského parlamentu a v…
33 epizod
0 odběratelů
22.

Dej si kafe a neco vytvor!
Jmenuji se Eliska a toto je muj podcast. Po praci jsem youtuber, nezavisly video maker a freelance editor. Bavi me tvorit audio-vizualni obsah a chci se v tom zlepsovat.
3 epizod
0 odběratelů
24.

Studio Poděbrady (ukončeno 9/2019) – Svobodný vysílač CS
Projekt svobodného internetového rádia české alternativy
0 epizod
0 odběratelů
25.