Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

TUL podcast by Filisty
TUL podcast se zaměřuje na politické dění, kulturní akce a společenský život v Liberci. Vychází ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci a bohemistickým občasníkem Filisty.
2 epizod
0 odběratelů
2.

Coffee Time
Podcast o udržitelnosti. Eliška a Standa z Fairtrade ČS si do studia zvou hosty, kteří se ve svém životě věnují tématům udržitelné budoucnosti, důstojné práce, globální spravedlnosti a odpovědného spotřebitelství. Rozhovory: Eliška Kratochvílová Produkce: Stanislav Ko…
2 epizod
0 odběratelů
3.

Osobní rozvoj trochu jinak
Ahoj! Vítej u rozšíření blogu ivush-life.blogpot.com. Tento podcast bych ráda věnovala tématům osobního rozvoje, motivace, inspirace a uvědomění především pro osoby pohybující se v kreativních oborech.
10 epizod
95 odběratelů
7.

Czech Radio 89.4fm
This is Czech radio for Czech boys And girls Czech Radio(HITY DC) Cover art photo provided by Brandi Redd on Unsplash: https://unsplash.com/@brandi1
2 epizod
5 odběratelů
9.

Rozhovory pro učení na dálku
Učení na dálku vytváří mnoho výzev nejen pro učitele, ale také děti a jejich rodiče. Jak často si uvědomujeme, že žádný učený z nebe nespadl? Informačními rozhovory s různými osobnostmi – odborníky, učiteli nebo i rodiči, chceme reagovat na současnou situaci ve společno…
11 epizod
1 odběratel
10.

Element Podcast
Element - srozumitelná církev, která rozumí lidem. Každou neděli přinášíme na svých setkáních relevantní a praktickou přednášku na téma křesťanské víry, většinou tematicky spojenou v sérii několika dalších přednášek.
207 epizod
10 odběratelů
11.

Podcast časopisu Dieta
Hanka Reinders Mašlíková pokládá odborníkům nejrůznější a často i kontroverzní otázky o výživě, pohybu a zdraví. Podcast vzniká pod časopisem Dieta a vychází každý měsíc, vždy v první den.
0 epizod
0 odběratelů
12.

Kristýna Tulachová
Sæl og ahoj! Jmenuju se Kristýna, studuju sémiotiku a právě teď jsem na Islandu na Erasmu. Prostřednictvím podcastu sdílím svoje rady a zážitky z té nejkrásnější země, kterou jsem kdy navštívila, ale která očividně není vždy tak nadšená ze mě.
5 epizod
6 odběratelů
13.

RedZone Podcast
Nejsme žádný experti na dané témata, pouze se o nich bavíme, bereme je občas s nadsázkou. Berte RedZone Podcast jako místo k odpočinku a pobavení s komentářem k tématům od tří dospívajících kluků.
3 epizod
0 odběratelů
14.

New Thinking: Leaders
New Thinking: Leaders podcast brings you extended one-to-one interviews with key leaders pushing boundaries, breaking barriers, and advancing their fields. Host Zorianna Kit speaks to top CEOs, founders, entrepreneurs, artists, and other visionary experts shaping our fu…
167 epizod
22 odběratelů
15.

Paprsek
Časopis odbočky Havlíčkův Brod, Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR, Z. S.
3 epizod
0 odběratelů
16.

Bookcast Byznys vývar
Bookcast Byznys vývar, pětiminutovka, která přináší to nejlepší z knih a vědeckých studií, které posunou vás i váš byznys.
14 epizod
0 odběratelů
19.

PotCast
Podcast ze zákulisí našich zhulených sessions z pražské metropole. Moderátoři: Michael Falta, Filip Hromas, Tibor Svoboda
2 epizod
0 odběratelů
22.

Já klepu, ty mluvíš
Máme rády, když můžeme při cestě ze školy nebo z práce pustit všechno z hlavy a jen tak si povídat o tom, co nám dělá radost. Jedna z nás téma naťukne, druhá ho otevře a společně vás přivedeme na jiné myšlenky. Podcast Káji a Aničky Já klepu, ty mluvíš je přesně ten pod…
23 epizod
0 odběratelů
24.

Přes Limit - Podcast
Už jste někdy přemýšleli nad tím, jak často děláte jakoukoli činnost přes limit?
9 epizod
0 odběratelů
25.