Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Rádio LOV: Štěpánovo Demo
Podcast od tvůrce Rádia LOV, který je divoký, umazaný a hlavně nestálý. Když posloucháš Štěpánovo Demo nemůžeš být emo. Politika, Historie má své trajektorie. MHD má svůj jízdní řád, tak se posaď a nebuď ovád, protože posloucháš můj pořad!
6 epizod
0 odběratelů
1.

Vlčí mlhou
My, Lůca a Péťa (dvojice divoženek, které od sebe sice dělí generační rozdíl, ale zato je spojuje vášeň pro výtvarné umění, literaturu, hudbu, divadlo, filmy…), vám každých čtrnáct dní v pořadu Vlčí mlhou ze západu Čech, z pod Vlčí hory představíme jednoho českého básní…
1 epizoda
0 odběratelů
2.

Zdravý podcast uLékaře.cz
Zajímavé rozhovory, nové perspektivy a příjemná atmosféra. Jsme tu proto, abychom vám přinesli informace, podpořili otevřenou komunikaci a pomohli vám lépe porozumět vlastnímu zdraví. Ať už jste lékař, pacient nebo prostě jenom zvědavý posluchač, tento podcast je pro vá…
2 epizod
0 odběratelů
3.

urbanyogi.cz
Mé jméno je Michal Večeřa a můj podcast urbanyogi.cz je zaměřený na rozhovory se zajímavými lidmi, které jsem potkal díky józe, meditaci nebo i jiným přístupům k osobnímu růstu. Prostě s lidmi, kteří jsou pro mne inspirací - a věřím, že budou inspirací i pro vás.
9 epizod
0 odběratelů
6.

Prostě Daniel
Ahoj, jsem Daniel Krůl. Je mi 22 a jsem podnikatel, konzultant a programátor. Vítejte u mého podcastu Prostě Daniel, kde mluvím o byznysu a seberozvoji. Budu s vámi sdílet mé úspěchy a prohry v podnikání, marketingu a IT.
3 epizod
2 odběratelé
7.

NELISA: Vstupte
Podcast NELISA: Vstupte je prostorem pro firmy, ve kterém sdílí inspirativní obsah o své firemní kultuře a lidech, zajímavých projektech, nebo třeba i jak se u nich pracuje či koho hledají k sobě do týmu. Za NELISA: Vstupte dáme rádi prostor i Vám - personalistům, manaž…
14 epizod
0 odběratelů
8.

Vox Verbi
Podcast věnovaný Slovu s velkým S. Připravuje Sr. Anna Mátiková FSP. Po anglistice a germanistice vystudovala katolickou teologii. Následně získala licenciát z biblistiky na Papežském biblickém institutu v Římě. Případné reakce nebo dotazy lze psát na: anna@paulinky.cz…
77 epizod
0 odběratelů
9.

Brrrap
Rapová série Brrrap je podcast, který se zajímá o to, co se honí rapperům v hlavě, když nedrží mikrofon v ruce. Za jaké kariérní rozhodnutí by si rappeři nafackovali? Kdo by se chtěl dostat do hlavního proudu a kdo raději stojí na okraji? A co jim řekla máma, když přišl…
22 epizod
16 odběratelů
10.

Gymnazijně Virtuální Periodikum
Vítejte u podcastu našeho Gymnazijně Virtuálního Periodika. Moderátoři Matěj Damian a Eduard Tomas vás provedou rozhovory s učiteli, studenty, ale i s dalšími zajímavými lidmi s vazbami na Gymnázium Na Vítězné pláni i bez nich.
4 epizod
0 odběratelů
11.

Na tahu
Podcast DnD Na tahu. Na tahu jsou internetová show vysílaná každý čtvrtek od 18 hod na www.twitch.tv/natahu. Snaží se propagovat stolní hry a důležitost sociální interakce skrze hraní her (TTRPG). Skupina streamerů, nerdů, umělců, ale i chytrolínů hraje zejména systém D…
248 epizod
13 odběratelů
12.

RadioDixie - Blues bar
Historie i současnost černého i bílého blues. Muzika akustická i elektrická, domácí i zahraniční, tradiční i experimentální v podání bluesového experta, hudebního publicisty a dramaturga šumperského festivalu Blues Alive Ondřeje Bezra.
25 epizod
0 odběratelů
13.

Ekonomicky Magazin
Rozhovory a podcasty Ekonomického magazínu.cz https://e-news.cz www.ekonomickymagazin.cz
9 epizod
0 odběratelů
16.

Podvztah
Buď sám sebou i ve vztahu. Tenhle podcast Ti dá šanci mluvit tak, jak Ti zobák narost. Bez příkras. Řekni ostatním, co Tě sere a co miluješ. Ať už seš single, ve dvou, v polyamorii i nějak úplně jinak. Jak to máš v práci s kolegama, jak si rozumíš s rodičema, zvířatama,…
8 epizod
0 odběratelů
17.

Sdílení o sdílení informací a znalostí
Sdílení informací a znalostí mezi zaměstnanci vede k zvyšování produktivity, snižování nákladů, zvyšování flexibility organizace a k růstu rychlosti reakcí na změny. Chcete o něm vědět více? Pak si poslechněte náš podcast. Jsme vzdělávací a poradenská agentura rozvíjejí…
6 epizod
0 odběratelů
19.

Bez Kravaty
Nechci tě pozvat na kafe, ani ti zkontrolovat pojistky - prostě mě baví svět financí.
1 epizoda
0 odběratelů
20.

GrunexCast
Grunex.com pořádá eSportové turnaje a přináší novinky ze světa eSportu, her a herního hardware
6 epizod
0 odběratelů
24.

Ambassadors CZ podcast
Ambassadors = fotbal, víra, budoucnost... Tomáš Jeník a Jan Duchoslav si povídají na nejen fotbalová témata, která pro vás chystají v rámci fotbalového klubu a organizace Ambassadors CZ. Nový díl vychází vždy v prvním týdnu nového měsíce.
9 epizod
1 odběratel
25.