Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Traion Podcast

Traion Podcast

Podcast sleduje příběhy členů komunity Traion, co dělají za projekty, jak se dostali k podnikavosti, kam směřují a proč směřují zrovna tam. Traion sdružuje mladé podnikavé i podnikající lidi rozeseté po celé České republice.

7 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu George podcast

George podcast

Podcastová série ze světa financí, digitálního bankovnictví, inovací a ekonomiky, připravovaná analytiky a tvůrci z České spořitelny. Toto sdělení nepředstavuje investiční doporučení ani investiční poradenství podle příslušných právních předpisů. Hodnota investičních ná

38 epizod

11 odběratelů

2.

Obrázek podcastu pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

Podcast by pavel ondra

4 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Cloudbase Hunters Podcasts

Cloudbase Hunters Podcasts

Podcast pro paraglidingovou komunitu a pro každého, kdo má rád tento krásný sport.

30 epizod

4 odběratelé

4.

Obrázek podcastu rohoZky - uprimna moda podcast on demans

rohoZky - uprimna moda podcast on demans

o mode velmo fres podcast

1 epizoda

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Mergado To Go

Mergado To Go

Podcast MERGADO To Go Vám přináší žhavé novinky a rozhovory ze světa e-commerce. Powered by Mergado | www.mergado.cz

113 epizod

6 odběratelů

6.

Obrázek podcastu můj malý život

můj malý život

můj malý život. podcast především o knihách a psaní, ale zároveň o mně. způsob spojení se s mými čtenáři a mé ranty na knížky. vítejte! můj wattpad: laheyx

3 epizod

1 odběratel

7.

Obrázek podcastu Made in Brno

Made in Brno

Podcast o lidech a věcech, které hýbou Brnem a světem. www.madeinbrno.com

80 epizod

27 odběratelů

8.

Obrázek podcastu M Talks

M Talks

Pokud si občas kladete otázku "Jak by mohla být moje firma ještě lepší?", tak jste si naladili ten správný podcast! Ale na rozdíl od různých koučů, poradců, auditorů a vševědů na to jdeme prakticky. Podle nás může být firma lepší jen tehdy, když má zdravé základy a může

15 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Racecast - aneb závodnický podcast

Racecast - aneb závodnický podcast

Profesionální závodník rally, Jan Černý a jeho závodnický podcast. Poslední dobou jsem sám sebe často přichytil při poslouchání podcastů. Je to skvělá platforma, kde se dají výborným způsobem předávat informace, pocity a zkušenosti lidí. Přestože je na českém internetu

2 epizod

22 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Vylíčeno

Vylíčeno

Podcast od vizážistky nejen pro vizážistky, kde s vámi budu sdílet své zkušenosti nejen ohledně štětců, barev a kosmetiky, ale taky z podnikání, budování své značky a seberozvoje, bez kterého by ani jedno z toho nešlo. Vylíčím vám zkrátka všechno, co jsem během své cest

6 epizod

1 odběratel

11.

Obrázek podcastu Kolíbka - tajemné pohádky a příběhy

Kolíbka - tajemné pohádky a příběhy

Podcast plný pohádek. Příběhy současných autorek a autorů, bez reklam a nahrané tak, aby se u nich dalo hezky snít.

37 epizod

284 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Zrcadlo sportu Podcast

Zrcadlo sportu Podcast

Iniciativa Zrcadlo sportu má i podcast! Sdílíme zajímavé rozhovory s bývalými i současnými vrcholovými a výkonnostními sportovci, jejich trenéry nebo i rodiči. A občas se můžete těšit i na Pokec za Zrcadlem, kdy se členové týmu Zrcadla sportu sejdou u kafe s dalšími

19 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Dětský podnikatelský klub

Dětský podnikatelský klub

Umíte vše říct naplno a byz ostychu? Dětští podnikavci ano! Poslouchejte jak vnímají svět a připomeňte si jak být znovu nad věcí.

1 epizoda

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Brno Worship

Brno Worship

Brno Worship je komunita lidí, která vznikla v roce 2008 z mladých věřících studentů v Brně, toužících vidět probuzení ve svých rodinách, školách, městech a národech. Toužíme žít jako rodina s Nebeským Otcem uprostřed, která přináší našemu Bohu autentickou chválu. Naší

63 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu repeater cz

repeater cz

4 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Srdce plné

Srdce plné

Čeho je srdce plné, tím ústa přetékají, píše se v evangeliu sv. Lukáše. Naše srdce jsou plná radosti ze života s Bohem. Tak plná, že až přetékají a vlévají se do slov, která mohou naplnit Tvoje srdce. Na společnou modlitbu, zamyšlení nebo povídání o tom, co vlastně znam

24 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Vlas Lidu

Vlas Lidu

Vlas Lidu - podcast kapely Saving George reprezentující nekorektní smýšlení společnosti, které se s přibývajícím věkem posouvá hairline až k páteři. Filip Červenka, Jiří Nekovář, David Běhounek a David Malášek budou probírat všechny kOuTy světa s nemírně subjektivním n

5 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Společnost E - pro lidi s epilesií

Společnost E - pro lidi s epilesií

Podporujeme lidi s epilepsií a jejich blízké Zlepšujeme jejich postavení a roli ve společnosti. Dodáváme sílu zvládat náročné životní situace. Snižujeme předsudky a mírníme diskriminaci a stigmatizaci lidí s epilepsií.

6 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu POT&LESK

POT&LESK

Potlesk. Opakující se úder dlaní. Potlesk. Akustické vyjádření kladných emocí. Potlesk. Odměna herců za odehrané představení. Potlesk. Zvuk, který je dnes tak vzácný. Potlesk. Zážitek, který jsme teď připravili my pro vás. Potlesk - nový podcast Klicperova divadla. Do

14 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Inkoustem řečeno

Inkoustem řečeno

CHTĚLI JSTE TO, MÁTE TO MÍT! Legendárně první tatérský podcast u nás! Inkoustem řečeno je podcast o světě tetování bez filtru. O lidech, kteří tvoří pod kůži. O příbězích, co zůstávají napořád. O strojcích, barvách, kůži – i o tom, co všechno se za tetováním vlastně skr

17 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Muzeum paměti XX. století

Muzeum paměti XX. století

10 epizod

1 odběratel

22.

Obrázek podcastu Narem

Narem

Kryštof - Brolin Drillshield Vojta - Vorilius Anthor Adam - Hector Moonwalker Tobias - Průvodce / vypravěč / pán jeskyně, ale hlavně DUNGEON MASTER.

4 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Rychlovka

Rychlovka

Rychlovka s Martinem. Většina lidí mě asi zná z Instagramu (@zatim_bez_nazvu). Stejně jako můj IG, i tenhle podcast bude hlavně o ženách.

2 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Jak úspěšně pěstovat borůvky ve vaší zahradě

Jak úspěšně pěstovat borůvky ve vaší zahradě

Přidejte se k nám a objevte tajemství úspěšného pěstování borůvek, od výběru místa po správnou péči a vhodné sousedy.

1 epizoda

1 odběratel

25.