Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

urbanyogi.cz
Mé jméno je Michal Večeřa a můj podcast urbanyogi.cz je zaměřený na rozhovory se zajímavými lidmi, které jsem potkal díky józe, meditaci nebo i jiným přístupům k osobnímu růstu. Prostě s lidmi, kteří jsou pro mne inspirací - a věřím, že budou inspirací i pro vás.
9 epizod
0 odběratelů
1.

Prostě Daniel
Ahoj, jsem Daniel Krůl. Je mi 22 a jsem podnikatel, konzultant a programátor. Vítejte u mého podcastu Prostě Daniel, kde mluvím o byznysu a seberozvoji. Budu s vámi sdílet mé úspěchy a prohry v podnikání, marketingu a IT.
3 epizod
2 odběratelé
2.

Wine not
Vyrůstaly jsme ve stejném městě, jezdily na stejné tábory a narodily se jeden den od sebe. Do řeči jsme se ale pořádně daly až teď u sklenky vína a zapnutého mikrofonu. Mluvíme o škole, tanci, psaní blogu a čemkoli, co Moni zrovna cvrnkne do čela a co pak Peťa vystřiháv…
6 epizod
0 odběratelů
4.

Brrrap
Rapová série Brrrap je podcast, který se zajímá o to, co se honí rapperům v hlavě, když nedrží mikrofon v ruce. Za jaké kariérní rozhodnutí by si rappeři nafackovali? Kdo by se chtěl dostat do hlavního proudu a kdo raději stojí na okraji? A co jim řekla máma, když přišl…
22 epizod
16 odběratelů
5.

Small Talk
Velké bitvy rozhodují malé detaily. Průvodce pravidly společenské a obchodní etikety 21. století pro každého. Nezapomeňte nás ohodnotit na Českých podcastech!
212 epizod
273 odběratelů
8.

Screenshot Inspiračního fóra
Dá se ještě najít společný plán pro svět, který se nám rozchází před očima? Nerovné rozdělení bohatství i všudypřítomné neporozumění vytváří propasti, které jakoby bylo pomalu nemožné překlenout. Jak čelit nenávisti, která se nám nenápadně stěhuje do obýváků? A kde hled…
98 epizod
5 odběratelů
10.

HURÁSTREAM
Pravidelný pořad, který každý čtvrtek od 16:00 můžete sledovat na YouTube kanále Hurámobil a nebo později ze záznamu na vašich oblíbených podcast platformách.
55 epizod
0 odběratelů
11.

Fotbalově s Bielsistou
Milujeme fotbal a vzhledem k tomu, že bychom o něm stejně mluvili tak jak tak, rozhodli jsme se naše myšlenky jednou za čas shrnout prostřednictvím podcastu. Chceme otevírat originální témata, kterým bude společným jmenovatelem právě fotbal. Kromě prezentace našich úvah…
7 epizod
7 odběratelů
12.

KULHAK Podcast
Rozhovory a komentáře ze světa (nejen) kytarový hudby. Tomáš Kulhavý a pozvaní hosté o životě v dodávce, koncertech za párek a groupies, na který bys radši zapomněl.
1 epizoda
0 odběratelů
13.

Café Fra – autorská čtení
Éditions Fra Záznamy autorských čtení a dalších vystoupení z Café Fra.
351 epizod
20 odběratelů
14.

Společnost E - pro lidi s epilesií
Podporujeme lidi s epilepsií a jejich blízké Zlepšujeme jejich postavení a roli ve společnosti. Dodáváme sílu zvládat náročné životní situace. Snižujeme předsudky a mírníme diskriminaci a stigmatizaci lidí s epilepsií.
6 epizod
0 odběratelů
15.

POT&LESK
Potlesk. Opakující se úder dlaní. Potlesk. Akustické vyjádření kladných emocí. Potlesk. Odměna herců za odehrané představení. Potlesk. Zvuk, který je dnes tak vzácný. Potlesk. Zážitek, který jsme teď připravili my pro vás. Potlesk - nový podcast Klicperova divadla. Do…
14 epizod
0 odběratelů
16.

Inkoustem řečeno
CHTĚLI JSTE TO, MÁTE TO MÍT! Legendárně první tatérský podcast u nás! Inkoustem řečeno je podcast o světě tetování bez filtru. O lidech, kteří tvoří pod kůži. O příbězích, co zůstávají napořád. O strojcích, barvách, kůži – i o tom, co všechno se za tetováním vlastně skr…
17 epizod
0 odběratelů
17.

Narem
Kryštof - Brolin Drillshield Vojta - Vorilius Anthor Adam - Hector Moonwalker Tobias - Průvodce / vypravěč / pán jeskyně, ale hlavně DUNGEON MASTER.
4 epizod
0 odběratelů
19.

Rychlovka
Rychlovka s Martinem. Většina lidí mě asi zná z Instagramu (@zatim_bez_nazvu). Stejně jako můj IG, i tenhle podcast bude hlavně o ženách.
2 epizod
0 odběratelů
20.

Jak úspěšně pěstovat borůvky ve vaší zahradě
Přidejte se k nám a objevte tajemství úspěšného pěstování borůvek, od výběru místa po správnou péči a vhodné sousedy.
1 epizoda
1 odběratel
21.

Na dva kusy
Podcast Na dva kusy je výmyslem studentů z Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity. Představíme vám v něm výbušná témata v současném světě. Jsme budoucí analytici, profesoři a kancelářské krysy. Jsme studenty Bezpečnostních a strategických studií, Mezinárodních …
5 epizod
0 odběratelů
23.

IntelStream
Informace o dění v místech konfliktů v kostce. Pokrytí: - Ukrajina
14 epizod
0 odběratelů
24.

CS - Zvyšujeme laťku: Lepší právní předpisy
Nové iniciativy pro lepší Evropskou unii Tento podcast (anglicky Raising the Game: Better Legislation) informuje o různých iniciativách, které mají zdokonalit právní předpisy EU v souladu s očekáváními občanů. Vychází z poznatků výzkumné služby Evropského parlamentu a v…
33 epizod
0 odběratelů
25.