Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

devminutes
Rozhodli jsme se, že by jsme chtěli zkusit natočit podcast a jelikož povídat o tom co by kdyby, umí každý, tak jsme se do toho vrhli po hlavě. Náš cíl je pravidelně přinášet nové díly a vždy se zajímavým hostem. Pokud máte zajímavý tip na hosta nebo téma, pak se nám ne…
2 epizod
2 odběratelé
1.

VÍKENDOVÝ OVERTHINKING (but in healthy way)
Zdravím. Určitě jak mnoho z vás ví OVERTHINKING je pěkná svině a právě proto jsem tu já. V tomhle podcastu si rozebereme témata nad kterými je dobré se zamyslet.
4 epizod
0 odběratelů
4.

Úhel pohledu
Rozhovory s více i méně známými osobnostmi o podnikání a životním stylu. Podíváme se na jejich úspěchy i pády. A jak jinak, než z jejich ÚHLU POHLEDU. :) Naše podcasty jsou zcela zdarma. Dělají nám radost a věříme, že budou potěšením i pro Vás.
8 epizod
0 odběratelů
5.

HURÁSTREAM
Pravidelný pořad, který každý čtvrtek od 16:00 můžete sledovat na YouTube kanále Hurámobil a nebo později ze záznamu na vašich oblíbených podcast platformách.
55 epizod
0 odběratelů
6.

Skautský institut
Stavíme mosty mezi tradicí a hodnotami skautingu a mezi životním stylem a potřebami společnosti. A to i v pořadech na tomto kanálu: skautská témata a inspirace, podněty pro celou společnost.
74 epizod
13 odběratelů
9.

S vámi v Praze
Každý týden hodinový rozhovor s osobností. Všechny díly podcastu S vámi v Praze můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
51 epizod
12 odběratelů
13.

Food blog roku
Skvělých foodblogerů, stálic i těch začínajících, je v Čechách na tři stovky. Každoročně je mapuje soutěž FOOD BLOG ROKU. Ale na české scéně pořád chyběl podcast, který by tyhle osobnosti zpovídal. Na pokec s foodblogery vás zve Adéla Hálková a také partner podcastu, tr…
17 epizod
0 odběratelů
15.

The Real Difference
Podcast by Štěpán & Petr Recorded by Audacity Royalty free music Cover art photo provided by Joakim Honkasalo on Unsplash: https://unsplash.com/@jhonkasalo
5 epizod
0 odběratelů
16.

Duhový ŽIVOT 90
Současní LGBTI+ starší žili většinu svého života ve společnosti, která vnímala jinou než heterosexuální orientaci jako stigma a tito lidé byli nerespektováni a čelili diskriminaci. I když je dnešní společnost v tomto ohledu mnohem více respektující, mnozí lidé si neuvěd…
8 epizod
0 odběratelů
17.

BSTV Interview
BSTV je nezávislá televize provozovaná studenty Střední školy Baltaci. Pořady: Interview - vydáváno každé pondělí
6 epizod
0 odběratelů
18.

Otázky z instáče
Jedná se o odpovědi na otázky od uživatelů Instagramu, kteří sledují instagramový účet @TheLuckyMan1984. Bez sledování IG účtu, Vám asi bude podcast vesměs k ničemu ;)
7 epizod
0 odběratelů
20.

Vilas show
Vilas show je podcast, kde Vilém Vlašic zpovídá u mikrofonu hustý hosty, kteří mají co říct. Jedná se o zábavný formát, kde se budeme vždy snažit najít hlubší myšlenku. Jestli se nám to podaří..? To posuďte sami.
5 epizod
0 odběratelů
22.

RadioDixie - Blues bar
Historie i současnost černého i bílého blues. Muzika akustická i elektrická, domácí i zahraniční, tradiční i experimentální v podání bluesového experta, hudebního publicisty a dramaturga šumperského festivalu Blues Alive Ondřeje Bezra.
25 epizod
0 odběratelů
23.

urbanyogi.cz
Mé jméno je Michal Večeřa a můj podcast urbanyogi.cz je zaměřený na rozhovory se zajímavými lidmi, které jsem potkal díky józe, meditaci nebo i jiným přístupům k osobnímu růstu. Prostě s lidmi, kteří jsou pro mne inspirací - a věřím, že budou inspirací i pro vás.
9 epizod
0 odběratelů
24.

Pod Slupkou Banánů
Podcast Pod Slupkou Banánů se věnuje druhé generaci vietnamské diaspory v České republice. Odhalíme vám témata o kterých se nemluví a také něco o tom, jaké to je v kůži těchto lidí.
7 epizod
0 odběratelů
25.