Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu (S)TALK

(S)TALK

Dámy & pánové, je mi ctí vás přivítat u mého pořadu s názvem (S)TALK. Jedná se o podcastovou serii pořadů, ve které si budu zvát hosty, odborníky či jiné zajímavé osobnosti a budu s nimi diskutovat na různá témata. Mimo jiné jsem také YouTuber, streamer a tvůrce dalšího

3 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Code of Life

Code of Life

Pokud člověk převezme zodpovědnost za své zdraví, pak se stává svobodným. Proto je naší vizí šířit informace v oblasti biohackingu. Biohacking je o optimalizaci mysli, těla a výkonnosti. Žít lepší život za pomocí vědy, technologie a moudrosti starodávných kultur. Díky p

61 epizod

152 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Radio Prague International - aktuální vysílání v češtině

Radio Prague International - aktuální vysílání v češtině

Radio Prague International - aktuální vysílání v češtině

75 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Stylish Coffee Podcast

Stylish Coffee Podcast

Trocha sarkasmu a černého humoru ještě nikdy nikoho nezabila. Stylish Coffee Podcast blogerky Veroniky Tázlerové a Adriana Brandýse je neformální povídání o všem, co nás baví a zajímá. Jednou za čtrnáct dní vám tu nad hrnkem kafe chceme ukázat, že když se nebudeme brát

15 epizod

11 odběratelů

4.

Obrázek podcastu O bubnu a lidech

O bubnu a lidech

Povídání s bubeníky z našich luhů a hájů nejen o samotném bubnování a tolik milovaném „gearu“. Autory pořadu jsou bubeníci Martin Hrabal (Thom Artway) a Tonda Procházka (teepee). Díky, že nás posloucháte! IG: @obubnualidech FB: @obubnualidech Podněty, připomínky: o

6 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Anna Faltová

Anna Faltová

Anna Faltová podcast

92 epizod

59 odběratelů

6.

Obrázek podcastu El show de Maribel Paez

El show de Maribel Paez

0 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Vyleť z hnízda!

Vyleť z hnízda!

Ahoj, jsem Ter a vítám vás u mého podcastu "Vyleť z hnízda!". Zpovídám v něm ranní ptáčata a noční sovy, ti vám budou průběžně vyprávět o tom, jaké to je, studovat, pracovat nebo dobrovolničit v zahraničí. Jeho účelem je popostrčit všechny Čechy, kteří si stále hledají

104 epizod

21 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Na hraně existence

Na hraně existence

Tento podcást má sdělit lidem informace o psychických nemocech, pomoci lidem kteří si něčím takovým prochází, a také změnit předsudky a společenské vnímání na lidi kteří trpí psychickou nemocí.

2 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu VIZUÁLNO

VIZUÁLNO

Český podcast (nejen) o podnikání, marketingu a osobním rozvoji. Upřímně a do hloubky se moderátor Tomáš Suchý baví s úspěšnými podnikateli o nejrůznějších tématech s cílem inspirovat a podělit se o bohaté zkušenosti.

2 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Narem

Narem

Kryštof - Brolin Drillshield Vojta - Vorilius Anthor Adam - Hector Moonwalker Tobias - Průvodce / vypravěč / pán jeskyně, ale hlavně DUNGEON MASTER.

4 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Rychlovka

Rychlovka

Rychlovka s Martinem. Většina lidí mě asi zná z Instagramu (@zatim_bez_nazvu). Stejně jako můj IG, i tenhle podcast bude hlavně o ženách.

2 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Jak úspěšně pěstovat borůvky ve vaší zahradě

Jak úspěšně pěstovat borůvky ve vaší zahradě

Přidejte se k nám a objevte tajemství úspěšného pěstování borůvek, od výběru místa po správnou péči a vhodné sousedy.

1 epizoda

1 odběratel

13.

Obrázek podcastu Jsemlowcarb Lifestyle

Jsemlowcarb Lifestyle

Jmenuji se Michal Král, jsem Holistic Nutrition Coach a tvůrce online low carb programu, pořadatel low carb a paleo kurzů, tvůrce low carb jídelníčků na míru a majitel webu www.jsemlowcarb.cz. Kontaktovat mě můžete na e-mailu michal@jsemlowcarb.cz. Najdete mě i na Insta

9 epizod

20 odběratelů

14.

Obrázek podcastu LAB Podcast by J&T REAL ESTATE

LAB Podcast by J&T REAL ESTATE

Představujeme novou sérii podcastů v rámci platformy J&T REAL ESTATE LAB. 🎙

2 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Pařížské ozvěny

Pařížské ozvěny

Olympijské dění ve dvaceti minutách.

0 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Na dva kusy

Na dva kusy

Podcast Na dva kusy je výmyslem studentů z Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity. Představíme vám v něm výbušná témata v současném světě. Jsme budoucí analytici, profesoři a kancelářské krysy. Jsme studenty Bezpečnostních a strategických studií, Mezinárodních

5 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu IntelStream

IntelStream

Informace o dění v místech konfliktů v kostce. Pokrytí: - Ukrajina

14 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu CS - Zvyšujeme laťku: Lepší právní předpisy

CS - Zvyšujeme laťku: Lepší právní předpisy

Nové iniciativy pro lepší Evropskou unii Tento podcast (anglicky Raising the Game: Better Legislation) informuje o různých iniciativách, které mají zdokonalit právní předpisy EU v souladu s očekáváními občanů. Vychází z poznatků výzkumné služby Evropského parlamentu a v

33 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Suspend Podcast

Suspend Podcast

Suspend Podcast

1 epizoda

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Dej si kafe a neco vytvor!

Dej si kafe a neco vytvor!

Jmenuji se Eliska a toto je muj podcast. Po praci jsem youtuber, nezavisly video maker a freelance editor. Bavi me tvorit audio-vizualni obsah a chci se v tom zlepsovat.

3 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Studio Poděbrady (ukončeno 9/2019) – Svobodný vysílač CS

Studio Poděbrady (ukončeno 9/2019) – Svobodný vysílač CS

Projekt svobodného internetového rádia české alternativy

0 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Ústecká SKVadra

Ústecká SKVadra

Podcast volejbalového klubu SKV Ústí nad Labem

9 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Heatwave

Heatwave

Podcast sociologa Vojty Pecky o klimatické krizi. Rozhovory s mezinárodními odborníky na téma změny klimatu.

10 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Léčba tmou

Léčba tmou

Od roku 2013 provozujeme pobyty ve tmě u Kutné Hory. Pobyt ve tmě či terapie tmou jako cesta ke svobodě a lásce. Probíráme co to pobyt ve tmě je, pro koho má smysl, co praktikující prožívají atd.

2 epizod

0 odběratelů

25.