Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

KUMST
KUMST je kreativní hub v centru Brna, kde se zaměřujeme na podporu podnikání v kulturních a kreativních průmyslech. Poskytujeme konzultační podporu, kultivujeme komunitu zasídlených tvůrců a součástí našeho obsahu je i kurátorovaný program přednášek, diskusí a workshopů…
6 epizod
0 odběratelů
1.

Nastav dUŠI
≪ PODCAST PRO POTĚCHU TĚLA, DUŠE A MYSLI ≫ Věřím, že skrze poznání a pochopení může byt svět lepším místem k životu. IG @wearerisingasone
75 epizod
170 odběratelů
2.

Na dřeň
Rozhovory, které zasáhnou. Silné příběhy lidí, debaty o tématech, o kterých se jinde nemluví, i o životě s Bohem. Podcast, kde se nebojíme jít Na dřeň.
106 epizod
92 odběratelů
5.

BACK TO THE ROOTS
První díl našeho Ricovero Podcastu BACK TO THE ROOTS. Do našeho prvního dílu jsme si pozvali našeho kamaráda a finančního poradce Vojtu Škrabiše, kterej nám pomohl se lehce zorientovat ve světě financí, vysvětlil co jsou to investice a jak je získat. Co je to hypotétka …
2 epizod
0 odběratelů
6.

Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké
Vyšší odborná škola herecká má za sebou již dvacet dva absolventských ročníků. Řada bývalých studentů nalezla po absolutoriu angažmá v renomovaných pražských či regionálních divadlech (L. Špiner, P. Mikeska, R. Zima, T. Kostková, M. Šimůnek a další), jiní vykonávají prá…
12 epizod
0 odběratelů
8.

Made In JV Studio
Moje zvuková produkce. Portfolio reklamních spotů, jinglů, anoncí, oznamů a upoutávek.
3 epizod
0 odběratelů
10.

vsechno jde kdyz se chce
Hey guys welcome in this podcast unfortunately I don’t speak English so I don’t think I could make some in English but I’m gonna try do some in CZECH!!❤️ so welcome to my podcast “ you can do anything if you want”
2 epizod
0 odběratelů
11.

Jad(e)rné hovory
Odborný podcast Mladé generace České nukleární společnosti nejen o jaderné energetice a souvisejících tématech.
4 epizod
0 odběratelů
12.

Smutky veselého čtyřicátníka
Úvahy o všem, názory, osobní postřehy, perly, úsměvy i smutky života svobodného samotáře čerstvě po čtyřicítce. :-) Někdy vážně, většinou nevážně.
10 epizod
0 odběratelů
14.

Beraní podcast
Nový podcast klubu PSG Berani Zlín! Mezi hosty se budou řadit současní i bývalí hráči, trenéři, funkcionáři a další zajímavé osobnosti spjaté se zlínským hokejem.
2 epizod
0 odběratelů
15.

můj malý život
můj malý život. podcast především o knihách a psaní, ale zároveň o mně. způsob spojení se s mými čtenáři a mé ranty na knížky. vítejte! můj wattpad: laheyx
3 epizod
1 odběratel
18.

Kdo stojí za projektem Dr. Disciplína
Dnes se dozvíte příběh mladého kluka s velkým snem a odhodláním dokázat něco velkého, který si uvědomuje, že bez akce se nikdy nic neudělá samo a proto tento projekt vznikl. Dozvíte se vše o jeho životu od narození až po současnost, od těch nejlepších vzpomínek až po ty…
1 epizoda
0 odběratelů
19.

Zrcadlo sportu Podcast
Iniciativa Zrcadlo sportu má i podcast! Sdílíme zajímavé rozhovory s bývalými i současnými vrcholovými a výkonnostními sportovci, jejich trenéry nebo i rodiči. A občas se můžete těšit i na Pokec za Zrcadlem, kdy se členové týmu Zrcadla sportu sejdou u kafe s dalšími…
19 epizod
0 odběratelů
21.

BuďteYellow! - YellowCouch Podcast
Podcast Filipa Hrkala a Václava Coubala. Pro vrcholové manažery, personalisty a všechny, které zajímá aktuální dění na trhu. Rozhovory se zajímavými osobnostmi z řad majitelů firem, předních manažerů, HR odborníků a novinářů. Hosté vás "na žlutém gauči" seznámí se svým…
4 epizod
0 odběratelů
22.

Betterbeing Sessions
Ortodoxní sessions /ˈseʃ·ən/, ve kterých se neortodoxně diskutuje o tom, jak se skutečně stát tou nejlepší verzí sebe sama. Začněte poslouchat, naslouchejte a nechte se inspirovat k odvážným činům směřujících k vytvoření života, který jste vždy chtěli.
5 epizod
0 odběratelů
23.

Vylíčeno
Podcast od vizážistky nejen pro vizážistky, kde s vámi budu sdílet své zkušenosti nejen ohledně štětců, barev a kosmetiky, ale taky z podnikání, budování své značky a seberozvoje, bez kterého by ani jedno z toho nešlo. Vylíčím vám zkrátka všechno, co jsem během své cest…
6 epizod
1 odběratel
24.

PrFcast
Podcast Studentské komory AS PrF MU na témata týkající se studia, fakulty a života na ní. Moderuje Jan Tříska a Michaela Zvancigerová.
8 epizod
0 odběratelů
25.