Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu RAW JIU JITSU

RAW JIU JITSU

Richard Andrš, BJJ black belt, headcoach @choketopusgym

4 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu krystofprsala

krystofprsala

Ahoj! Já jsem Kryštof a tvorba videí je mým největším koníčkem. Mimo natáčení miluji sport, cestování, společnost fajn lidí a dobré jídlo. Všechny mé záliby se úžasně setkaly právě na svatbách. Díky tomu mohu říct, že svou práci miluju! A to je ta nejdůležitější věc, kt

1 epizoda

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu The Tapes

The Tapes

Staň se placeným odběratelem: https://creators.spotify.com/pod/show/the-tapes/subscribe Někdy všední, jindy velice speciální. Někdy s hlubokou myšlenkou či dávkou informací, jindy spíše pro odreagování. Přesně takové jsou jednotlivé nahrávky, čti epizody, podcastu The

143 epizod

157 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Rádio RODINA

Rádio RODINA

Nové internetové rádio pro každou rodinu plné užitečných rad, názorů, soutěží, čtení a hlavně zábavy pro každého člena rodiny.

7 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Pohybové podcasty

Pohybové podcasty

Pohybové podcasty od A až do Z o inteligentním pohybu se skutečnými odborníky.

61 epizod

54 odběratelů

5.

Obrázek podcastu RádioVy ČR

RádioVy ČR

RádioVy - I Vy budete slyšet...

4 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Kariérko.cz

Kariérko.cz

Podcast by Kariérko.cz

55 epizod

8 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Direct - nový produkt

Direct - nový produkt

Direct - inovovaný produkt má podle vyjádření

1 epizoda

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Jóga z gauče

Jóga z gauče

Podcast pro všechny, které zajímají jógové příběhy, zkušenosti, rady, tipy a přístupy. Jsme Helča s Bárou a vedeme studio Jóga Letná. Máme kolem sebe skvělou komunitu jógínů, kteří vám mají co říct!

77 epizod

58 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Marek Topolář

Marek Topolář

Podcasty Marka Topoláře.

1 epizoda

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu KOPR

KOPR

FIlmoví tvůrci, studenti a nadšenci se sešli nad láhví zlatavého moku, aby se pobavili o artových novinkách stříbrného plátna, ale i o největších kinematografických klasikách.

4 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu TOP 5 PAUL TOMEK's show

TOP 5 PAUL TOMEK's show

3 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Mám na to olej

Mám na to olej

Vítej u mého podcastu, ve kterém ti povím mé postřehy a zkušenosti ohledně esenciálních olejů. Vše hezky česky, srozumitelně, bez příkras a snad i s dávkou humoru. 🙂 Takže pokud tě lákají úžasně voňavé oleje a taky všechna jejich kouzla a čáry, tak jsi tady naprosto sp

16 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Test věrnosti

Test věrnosti

Historicky jedna z nejúspěšnějších show radia Evropa 2. Poslechněte jak obstojí partnerské dovojice v Testu věrnosti. Podaří se moderátorům pozvat jednoho z páru na rande a prokáží tak jeho záletnické choutky? Jak na to bude reagovat jejich protějšek?

151 epizod

133 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Purple Firework

Purple Firework

Ohňostroj je plný barev a života - přesně jako můj život. Snažím se žít aktivně, hodně cestovat, poznávat nové věci,... Kromě toho jsem i dlouholetá youtuberka, takže už vím co funguje (a co ne) na sociálních sítích. A přesně o tom bude podcast PURPLE FIREWORK. Budu rád

4 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu EuroFotbal.cz

EuroFotbal.cz

Podcast by EuroFotbal.cz

2 epizod

1 odběratel

16.

Obrázek podcastu SHABBY

SHABBY

Not too shabby? WHAT'S UP folks! s radostí Vám představuji mnou vytvořený podcast SHABBY, ve kterém najdete silně atmosférické rozhovory. Pohyb/tělo, umění, tanec, vypořádávání se s tragédiemi, hledání klidu, porozumnění, pohledy na život, životní přešlapy a vše co přjj

1 epizoda

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Myšlenkář

Myšlenkář

Moje mise je jednoduchá: podnítit vaše myšlení, probudit vaši zvídavost a poskytnout vám náhledy na svět kolem nás, které jste možná dosud nepostřehli.

3 epizod

1 odběratel

18.

Obrázek podcastu Radio Prague International - aktuální vysílání v češtině

Radio Prague International - aktuální vysílání v češtině

Radio Prague International - aktuální vysílání v češtině

75 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Bod G

Bod G

Každý má své citlivé místo. Tomáš Goláň otevřeně o životě senátora. www.tomasgolan.cz

16 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu KryptoVláďa

KryptoVláďa

Novinky a praktické informace ze světa Etherea a DeFi

34 epizod

1 odběratel

21.

Obrázek podcastu HCKY HUNT

HCKY HUNT

Hokejový podcast show HCKY HUNT, kde hosty vyzpovídá Lukáš Svoboda

1 epizoda

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Volný jako pták

Volný jako pták

Životní výzvy, které máme možná společné. Ze života mámy samoživitelky a jednoho malého čerta se zlatým srdcem. Z oblasti hudby, podnikání, vzdělávání a všeho, co nás ještě překvapí.

4 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu CNT Talks

CNT Talks

Chceš vědět, jak to funguje v Czech Night Teamu? Tak si nezapomeň poslechnout každý CNT Podcast, každý pátek zde na Spotify. Where there’s no Sun, Reach for the Moon

3 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu (S)TALK

(S)TALK

Dámy & pánové, je mi ctí vás přivítat u mého pořadu s názvem (S)TALK. Jedná se o podcastovou serii pořadů, ve které si budu zvát hosty, odborníky či jiné zajímavé osobnosti a budu s nimi diskutovat na různá témata. Mimo jiné jsem také YouTuber, streamer a tvůrce dalšího

3 epizod

0 odběratelů

25.