Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Queens podcast

Queens podcast

Queens Sound System je řada hudebních akcí i Queens podcastů. Série hudebních akcí se koná na prodejnách Queens za účasti nejvybranějších DJs a selektorů. Queens podcast zase prozradí témata, o kterých se mluví v kuchyňce našeho velkolepého headquaters.

3 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Holky venku

Holky venku

Sníš o první výpravě do přírody, chystáš se na půlmaraton, nebo už máš za sebou trek v Himálaji? Poslechni si velká i malá dobrodružství žen, které rády tráví čas pod širým nebem. Outdoor má mnoho podob a je tu pro každou a každého, kdo se odhodlá obout boty a vyrazit v

4 epizod

31 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Challenge accepted: 2025

Challenge accepted: 2025

"Challenge Accepted: 2025" je můj podcastový deník o cestě k osobnímu rozvoji a hledání rovnováhy v životě. Každá epizoda zachycuje reálné výzvy, malé i velké úspěchy a upřímné pohledy na proměnu, která mění chaos v nový směr. Připoj se ke mně a inspiruj se k vlastní ce

1 epizoda

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu M Talks

M Talks

Pokud si občas kladete otázku "Jak by mohla být moje firma ještě lepší?", tak jste si naladili ten správný podcast! Ale na rozdíl od různých koučů, poradců, auditorů a vševědů na to jdeme prakticky. Podle nás může být firma lepší jen tehdy, když má zdravé základy a může

15 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu KUMST

KUMST

KUMST je kreativní hub v centru Brna, kde se zaměřujeme na podporu podnikání v kulturních a kreativních průmyslech. Poskytujeme konzultační podporu, kultivujeme komunitu zasídlených tvůrců a součástí našeho obsahu je i kurátorovaný program přednášek, diskusí a workshopů

6 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Centrum tradičních technologií

Centrum tradičních technologií

Podcasty věnované tradiční a archaické rukodělné výrobě a lidové kultuře. Vytvořeno Centrem tradičních technolgií Příbor (Muzeum Novojičínska).

9 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Anetless

Anetless

Studentka práv, co se rozhodla odjet do Valencie na Erasmus. Taky ale vášnivá čtenářka, nadšená cestovatelka a nebo jenom holka, co jí není jedno, co bude s naší planetou. O tom a o všem možné v podcastu Anetless.

5 epizod

7 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Studio Trinec – Svobodný vysílač CS

Studio Trinec – Svobodný vysílač CS

Projekt svobodného internetového rádia české alternativy

0 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Kafemlejnek.TV

Kafemlejnek.TV

Zastavte se na kávu s Honzou Novotným a Petrem Ferschmannem a nic vás při tvorbě software nesemele. Od vývojařů přes designery, architekty až po zakladatele společností. Za kamerou je Tomáš Hodr.

67 epizod

7 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Frost Radio

Frost Radio

1 epizoda

1 odběratel

10.

Obrázek podcastu Slovo Života Jihlava

Slovo Života Jihlava

Podcast církve Slovo Života Jihlava. Zůstaň s námi v kontaktu: Instagram: https://www.instagram.com/szjihlava/ Facebook: https://www.facebook.com/szjihlava/ Spotify: https://open.spotify.com/show/6ltOGGmcoiOIxPehSVxD8d @szjihlava

281 epizod

5 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Zpravodajství (Český rozhlas)

Zpravodajství (Český rozhlas)

Záznamy zpravodajských relací stanic ČRo Radiožurnál a ČRo Plus za posledních 24 hodin ve formátu MP3.

0 epizod

2 odběratelé

12.

Obrázek podcastu She Boss Time

She Boss Time

We are a community of women advancing in business, entrepreneurship, and social change. Our mission is to support each other, share our stories, and give a hand when needed. We are online now, to make our stories accessible to everyone - from small villages to big citie

29 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké

Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké

Vyšší odborná škola herecká má za sebou již dvacet dva absolventských ročníků. Řada bývalých studentů nalezla po absolutoriu angažmá v renomovaných pražských či regionálních divadlech (L. Špiner, P. Mikeska, R. Zima, T. Kostková, M. Šimůnek a další), jiní vykonávají prá

12 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu vsechno jde kdyz se chce

vsechno jde kdyz se chce

Hey guys welcome in this podcast unfortunately I don’t speak English so I don’t think I could make some in English but I’m gonna try do some in CZECH!!❤️ so welcome to my podcast “ you can do anything if you want”

2 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Jad(e)rné hovory

Jad(e)rné hovory

Odborný podcast Mladé generace České nukleární společnosti nejen o jaderné energetice a souvisejících tématech.

4 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

Podcast by pavel ondra

4 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Jsem DIVNEJ

Jsem DIVNEJ

Můj pohled na svět, moje reakce a záznam mých myšlenek.

7 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Majalala

Majalala

Majalala

2 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu můj malý život

můj malý život

můj malý život. podcast především o knihách a psaní, ale zároveň o mně. způsob spojení se s mými čtenáři a mé ranty na knížky. vítejte! můj wattpad: laheyx

3 epizod

1 odběratel

20.

Obrázek podcastu Kdo stojí za projektem Dr. Disciplína

Kdo stojí za projektem Dr. Disciplína

Dnes se dozvíte příběh mladého kluka s velkým snem a odhodláním dokázat něco velkého, který si uvědomuje, že bez akce se nikdy nic neudělá samo a proto tento projekt vznikl. Dozvíte se vše o jeho životu od narození až po současnost, od těch nejlepších vzpomínek až po ty

1 epizoda

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Orthodoxia Christiana

Orthodoxia Christiana

Podcast by Orthodoxia Christiana

1 epizoda

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Zrcadlo sportu Podcast

Zrcadlo sportu Podcast

Iniciativa Zrcadlo sportu má i podcast! Sdílíme zajímavé rozhovory s bývalými i současnými vrcholovými a výkonnostními sportovci, jejich trenéry nebo i rodiči. A občas se můžete těšit i na Pokec za Zrcadlem, kdy se členové týmu Zrcadla sportu sejdou u kafe s dalšími

19 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu BuďteYellow! - YellowCouch Podcast

BuďteYellow! - YellowCouch Podcast

Podcast Filipa Hrkala a Václava Coubala. Pro vrcholové manažery, personalisty a všechny, které zajímá aktuální dění na trhu. Rozhovory se zajímavými osobnostmi z řad majitelů firem, předních manažerů, HR odborníků a novinářů. Hosté vás "na žlutém gauči" seznámí se svým

4 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Betterbeing Sessions

Betterbeing Sessions

Ortodoxní sessions /ˈseʃ·ən/, ve kterých se neortodoxně diskutuje o tom, jak se skutečně stát tou nejlepší verzí sebe sama. Začněte poslouchat, naslouchejte a nechte se inspirovat k odvážným činům směřujících k vytvoření života, který jste vždy chtěli.

5 epizod

0 odběratelů

25.