Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Vesničanka v Praze

Vesničanka v Praze

Vesničanka v Praze je souborem příběhů jednoho vesnického děvčete, které se snaží pobavit, předat nějaké pozitivní myšlenky a přimět lidi k tomu, aby se občas nebrali až tak vážně. Dejte vědět, jak se vám to líbilo na instagram: misa_makovcova

11 epizod

41 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Zvukoprostor

Zvukoprostor

Zvukoprostor | Podcast o všem a ničem zároveň!

3 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Checkpoint

Checkpoint

O aktuálním světovém dění s Jolanou Humpálovou a jejími kolegy ze zahraniční redakce. Každý čtvrtek na Seznam Zprávách a v podcastových aplikacích.

107 epizod

102 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Zlatý český ručičky

Zlatý český ručičky

Vítáme vás u podcastu Zlatý český ručičky a věřte název pořadu mluví za vše. Postupně si budeme povídat o různých zajímavých profesích a čekají nás velice zajímavé osobnosti a lidé. Na nové epizody se můžete těšit každou středu.

15 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Souvislosti Plus

Souvislosti Plus

Politika, ekonomika, věda a společnost v souvislostech. Všechny díly podcastu Souvislosti Plus můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

156 epizod

82 odběratelů

5.

Obrázek podcastu DIGI

DIGI

Nový studijní program na VŠO

2 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Na pivečko s Rogue Bass

Na pivečko s Rogue Bass

Pokeco/podcasto/pivní pořad. Poznejte naši elektronickou (Hlavně Drum n Bass) scénu zevnitř! Zvát si budeme DJs, Producenty, Promotéry... Co mělo být zapomenuto bude vytaženo. Z teho, co se stalo su pohádky, z pohádek pindy starých babek.... Ale my vám řekneme jak to by

3 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu XTV

XTV

Nezávislá televize XTV

762 epizod

202 odběratelů

8.

Obrázek podcastu DRM - prázdninové reportáže 2022

DRM - prázdninové reportáže 2022

Prázdninová dobrodružství nejen dětských redaktorů Dětského rádia Mělník. Zažili jste o prázdninách něco zajímavého? Nebo se na nějaký zážitek nebo prázdninovou cestu teprve těšíte? Pošlete nám o tom krátkou audio zprávu a můžete být naším prázdninovým reportérem.

7 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu #bednatalks

#bednatalks

Rozhovory so zaujímavými a inšpiratívnymi osobnosťami na témy súvisiace s pracovným prostredím.

12 epizod

11 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Podcasty Horácké galerie

Podcasty Horácké galerie

podcasty

4 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu K věci Štěpánky Duchkové

K věci Štěpánky Duchkové

Co se děje v Praze? Rozhovor Štěpánky Duchkové na aktuální pražské téma. Všechny díly podcastu K věci Štěpánky Duchkové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

292 epizod

7 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Podcast číslo 8

Podcast číslo 8

Question everything. Pokládáme otázky, o kterých se mlčí. Zajímá nás význam a důvod. Ptáme se proč. A jdeme hluboko.

16 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu For Czech speakers (Pro česky mluvící)

For Czech speakers (Pro česky mluvící)

Our audiobooks and podcasts for Czech speakers Naše audioknihy a podcasty pro česky mluvící https://penguinaudiobook.com/cs/ https://persepolisvillage.com/product-category/for-czech-speaking-people/

0 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Jad(e)rné hovory

Jad(e)rné hovory

Odborný podcast Mladé generace České nukleární společnosti nejen o jaderné energetice a souvisejících tématech.

4 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu ROZHOWORY

ROZHOWORY

Hovory o tom, jaké to je, když se vám waldorf dostane pod kůži, trefí vás do hlavy, nebo se vám jen tak připlete do cesty.

6 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu KUMST

KUMST

KUMST je kreativní hub v centru Brna, kde se zaměřujeme na podporu podnikání v kulturních a kreativních průmyslech. Poskytujeme konzultační podporu, kultivujeme komunitu zasídlených tvůrců a součástí našeho obsahu je i kurátorovaný program přednášek, diskusí a workshopů

6 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Zrcadlo sportu Podcast

Zrcadlo sportu Podcast

Iniciativa Zrcadlo sportu má i podcast! Sdílíme zajímavé rozhovory s bývalými i současnými vrcholovými a výkonnostními sportovci, jejich trenéry nebo i rodiči. A občas se můžete těšit i na Pokec za Zrcadlem, kdy se členové týmu Zrcadla sportu sejdou u kafe s dalšími

19 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu vsechno jde kdyz se chce

vsechno jde kdyz se chce

Hey guys welcome in this podcast unfortunately I don’t speak English so I don’t think I could make some in English but I’m gonna try do some in CZECH!!❤️ so welcome to my podcast “ you can do anything if you want”

2 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Majalala

Majalala

Majalala

2 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké

Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké

Vyšší odborná škola herecká má za sebou již dvacet dva absolventských ročníků. Řada bývalých studentů nalezla po absolutoriu angažmá v renomovaných pražských či regionálních divadlech (L. Špiner, P. Mikeska, R. Zima, T. Kostková, M. Šimůnek a další), jiní vykonávají prá

12 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

Podcast by pavel ondra

4 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Betterbeing Sessions

Betterbeing Sessions

Ortodoxní sessions /ˈseʃ·ən/, ve kterých se neortodoxně diskutuje o tom, jak se skutečně stát tou nejlepší verzí sebe sama. Začněte poslouchat, naslouchejte a nechte se inspirovat k odvážným činům směřujících k vytvoření života, který jste vždy chtěli.

5 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Jsem DIVNEJ

Jsem DIVNEJ

Můj pohled na svět, moje reakce a záznam mých myšlenek.

7 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu můj malý život

můj malý život

můj malý život. podcast především o knihách a psaní, ale zároveň o mně. způsob spojení se s mými čtenáři a mé ranty na knížky. vítejte! můj wattpad: laheyx

3 epizod

1 odběratel

25.