Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu CZECHKiwis Podcasty

CZECHKiwis Podcasty

Podcasty pro cestovatele na Nový Zéland

2 epizod

1 odběratel

1.

Obrázek podcastu Novinky a zajímavosti pro nevidomé

Novinky a zajímavosti pro nevidomé

Najdete zde novinky, recenze, přednášky o výpočetní technice. Dále zde budou publikovány informace o aplikacích, Které jsou přístupné.

1 epizoda

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu PODCAST NAME

PODCAST NAME

PODCAST DESCRIPTION

1 epizoda

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Naplavenej podcast

Naplavenej podcast

Už přes deset let jsme součástí českého internetu. Díky němu jsme se poznali, spřátelili a teď si společně sedáme k mikrofonům. Povídáme si o tom, co se zrovna děje v našich životech i kolem nás, a v každé epizodě otevřeme jedno téma, které stojí za probrání. Pokud mát

21 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Globálně spolu

Globálně spolu

Globálně spolu je český podcast věnovaný české rozvojové spolupráci a agendě Cílů udržitelného rozvoje OSN. Jednotlivé epizody představují české inovativní firmy, nevládní organizace a experty, kteří realizují projekty v rámci Partnerství pro Cíle udržitelného rozvoje m

20 epizod

1 odběratel

5.

Obrázek podcastu Klima školy - Válka na Ukrajině - podcast NPI ČR

Klima školy - Válka na Ukrajině - podcast NPI ČR

Tímto podcastem bychom rádi podpořili pedagogy ohledně situace s válkou na Ukrajině. Vedeme rozhovory s odborníky a ptáme se jich na to, na co by se jich pravděpodobně nejraději zeptali i sami učitelé.

9 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu ProUkraïnu Podcast

ProUkraïnu Podcast

ProUkraïnu – це інформаційний ресурс про українців та для українців, які приїхали в Чехію через війну росії проти України. Наша команда прагне допомогти Вам, а саме надати всю необхідну інформацію.Журналісти нашої команди також вимушені були поїхати з України, рятуючись

102 epizod

3 odběratelé

7.

Obrázek podcastu Neužitečné vědomosti

Neužitečné vědomosti

Věda, umění, kultura, civilizace. Spousta zajímavých věcí, které v praktickém životě nepoužijete - i když možná s nimi můžete zkusit oslnit protějšek na prvním rande nebo zaflexit na večírku.

3 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Astrální Akademie

Astrální Akademie

Tvůj plán k úspěšnému materiálnímu životu, harmonickým vztahům a klidu na duši. 🤍 Vítej ve tvém novém životě.⚡️

31 epizod

23 odběratelů

9.

Obrázek podcastu AC Zlín

AC Zlín

Každou neděli záznam slova z bohoslužby AC Zlín. @aczlin

76 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Michal Boháček, Podcast o podnikání v realitách a investování obecně 🎙️🙂

Michal Boháček, Podcast o podnikání v realitách a investování obecně 🎙️🙂

Spolupracuji s realitními makléři, finančními poradci i investory a pomáhám jim: získávat nové klienty pomocí chytrých nástrojů, dat a online marketingu, budovat důvěryhodnou značku a automatizovat část klientské práce, nacházet nové příležitosti pro investice do nemovi

30 epizod

2 odběratelé

11.

Obrázek podcastu Poker podcast by Adél

Poker podcast by Adél

V pokeru jsem už od roku 2010. Vyzkoušela jsem si snad všechny pokerové joby. Byla jsem pokerovou novinářkou, blogerkou, marketingovou manažerkou v poker roomu, pokerovou učitelkou, moderátorkou i sponzorovanou hráčkou. Slyšela jsem nespočet pokerových sehrávek, nadávek

54 epizod

10 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Makléřská hodinka CENTURY 21 Czech Republic

Makléřská hodinka CENTURY 21 Czech Republic

Myslíte si, že vás realitní trh nemá čím překvapit? V našem podcastu Makléřská hodinka vám ukážeme, že má – a to díky hostům z oborů, které byste s realitami možná vůbec nespojili. Přinášíme zajímavé příběhy, novinky z trhu i zákulisí naší franšízové sítě. Jsme už 16 le

32 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Mámou potmě

Mámou potmě

Časosběrné reportáže Veroniky Hlaváčové, která od roku 2019 sleduje nevidomou maminku Alenu a její dceru Šarlotu. Životní výzvu Alena přijala s vědomím, že svou dceru nikdy neuvidí, a navíc se o ni bude starat bez partnera. Jak prožívala těhotenství a porod? Jakým způso

34 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Chill out

Chill out

Ahoj :) Poslechni si můj první podcast a šup do práce :) Těším se na vaše zprávy. E-mail: mrs.e@email.cz

1 epizoda

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Kytaroví velikáni

Kytaroví velikáni

Rozebereme si styl, techniku i vliv významných kytarových osobností.

3 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Eurovizní pokec

Eurovizní pokec

Podcast oficiálního českého eurovizního fanwebu ESCArena.cz. Novinky, detailní analýzy, neformální rozhovory, ale i drby o největší hudební soutěži na světě Eurovision Song Contest. Moderuje Štěpán Strejček.

86 epizod

5 odběratelů

17.

Obrázek podcastu ZPRÁVY i-Vysočina.CZ

ZPRÁVY i-Vysočina.CZ

Zprávy z Vysočiny

35 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Lifestyle Podcast s Terezou

Lifestyle Podcast s Terezou

Kdo jsem? Jsem Tereza, office girlie, zasloužilá máma, OG online obsahu v Česku. Přes den korporátní bojovnice, doma milující trad wife, duší dobrodruh a neposedná osoba pořád v pohybu. Budeme kamarádky? Chceš mě podpořit, užít si exkluzivní obsah a epizody dříve než o

28 epizod

1 odběratel

20.

Obrázek podcastu Buď inspirující

Buď inspirující

Dvě knihomolky Klára a Kamila se spojily s Knihy Dobrovský a přinášejí nový podcast Buď inspirující.

5 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Uzdrav si život - Zvyšte dávku

Uzdrav si život - Zvyšte dávku

Vědomé pohádky. Skutečné emoce. Rodičovství, které dává smysl. Podcast Zvyšte dávku přináší pohádky, které nejsou jen krásné – jsou léčivé. Pro děti i pro dospělé. V každé epizodě odhalíme, co se za příběhem opravdu skrývá: jak pomáhá dětem zvládat strach, vztek, smute

33 epizod

6 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Buďte vidět a slyšet

Buďte vidět a slyšet

INSPIRACE a TIPY pro ambiciózní podnikavé ženy a manažerky, které si jdou za svými sny. Daniela Podolková si do svého podcastu zve podnikatele, freelancery i osobnosti, jejichž příběhy úspěchu, drobných neúspěchů a vykračování za hranice komfortní zóny by vám neměly uni

33 epizod

18 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Dvacítka

Dvacítka

Ahojky! Jmenuji se Adél a strašně ráda mluvím, což je hlavní důvod proč jsem si založila podcast. Během svých epizod se budu bavit o všemožných tématech, která se mi honí hlavou. Takže zapněte play a jdeme na to🩵💪

18 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Podcast, který zahránil můj byznys

Podcast, který zahránil můj byznys

Podcast by Bohdana Goliášová

15 epizod

0 odběratelů

25.