Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Souznění podcast
Nacházíme něco krásného v každém okamžiku. Tímto podcastem Vás provádí Anička a Markétka.
1 epizoda
0 odběratelů
1.

False9
Každý FPL manažer ví, že vítězí ten, kdo hraje chytře a nekonvenčně. V podcastu FALSE9 se Antoan, Libor a Berry scházejí po každém kole u kávy v pražských podnicích, aby rozebrali FPL s pořádnou dávkou sebeironie a vtipu. Kromě hodnocení našich fantastických (i katastro…
16 epizod
0 odběratelů
2.

Seno sláma podcast
Podcast o koních, ale hlavně o lidech kolem nich. Lenka s Andreou vás provedou světem jezdectví formou jejich diskuzi, rozhovorů s lidmi od koní i okénky s trenéry.
15 epizod
11 odběratelů
3.

LINKA M
Fascinující pohled na Prahu, její tajemství a bohatou historii. V každé epizodě podcastu Linka M se dozvíte něco nového o našem hlavním městě a jeho kouzlu. Společně s hosty, kteří Prahu milují jako my, odkryjeme její nepoznané příběhy a skrytá zákoutí.
14 epizod
3 odběratelé
4.

Cesta více rakovin s Jakubem Karáskem
🎗️ Jakub Karásek – Síla přežít Šestkrát rakovina. Nespočet diagnóz. Jedna cesta k uzdravení, naději a nové síle. Vítej na mém kanálu. Jmenuji se Jakub Karásek a přežil jsem něco, co si většina lidí neumí ani představit. Prošel jsem šesti různými druhy rakoviny a dnů, k…
6 epizod
1 odběratel
6.

Česká satira
Jak v dnešním světě vytvořit úspěšný satirický pořad? Odpověď na tuto otázku hledají Ondřej Cihlář a Petr Prokop z divadelní skupiny Vosto5 v nové sérii Českého rozhlasu Plus. Všechny díly podcastu Česká satira můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pr…
14 epizod
3 odběratelé
7.

V bublině
Ahoj, já jsem Bára a tohle je můj podcast V bublině. Pokud tě zajímají tajemství bájných tvorů, nadpřirozeno, historické události či lidé a nebo třeba vrazi, jsi na správném místě! Já mám tzv. všehochuť. Zavedu tě do svojí ničím nerušené bubliny, tak poslouchej... :) In…
30 epizod
150 odběratelů
8.

DALEKOHLEDím
Podcast studentů Gymnázia Židlochovice. Podcast s velkým rozhledem.
5 epizod
0 odběratelů
9.

Česko v boji proti covidu s Matějem Skalickým
Nejnovější informace z první linie, vše o očkování proti koronaviru a vládních opatřeních pro vás zjišťuje reportér Matěj Skalický.
6 epizod
0 odběratelů
10.

Karty na stůl
Karty na stůl je podcast, ve kterém mluvíme otevřeně s experty ze světa digitálního bankovnictví, karetních transakcí a platebních technologií. Ptáme se na to, co vás opravdu zajímá - od každodenního placení až po nejnovější trendy. Každý díl přináší srozumitelné inform…
20 epizod
0 odběratelů
11.

Dva výtečníci
Podcast o filmech a seriálech. Dva kamarádi si pravidelně povídají o aktuálních novinkách i klasice, která jim přirostla k srdci. K poslechu na YouTube, Spotify a Apple Podcasts!
24 epizod
3 odběratelé
12.

Bez sýýýru
Ahoj, jmenuju se Monča a jsem rodinná a svatební fotografka. V podcastu BEZ SÝÝÝRU se můžeš těšit na dávku inspirace z rodinné a svatební fotografie. Dozvíš se, jak probíhá focení se mnou, jak se připravit na focení venku/ či u vás doma a poradím ti i například s výběre…
9 epizod
0 odběratelů
13.

Hadry &Co.
O módě. O stylu. O kultuře. O kosmetice. Co bychom normálně probraly nad pivem, teď sdílíme s vámi - bez pěny, ale se zvukem. Pro kompletní zážitek nás sledujte i na Instagramu @hadryandco
17 epizod
0 odběratelů
15.

Mezi kuželkami s Petrem Haisem
Oficiální podcast České bowlingové asociace, Mezi kuželkami, není jen o rozhovorech s hráči a trenéry. Jedná se také o možnost nahlédnout na bowling jako na sport. S jednotlivými hosty často rozebíráme konkrétní stránky sportovního bowlingu a snažíme se je přiblížit rek…
42 epizod
4 odběratelé
16.

Hon na Mamuta
Je to jedna z největších záhad českého byznysu. V roce 2023 se ukázalo, že zmizely stovky tisíc iPhonů a další desítky tisíc sluchátek AirPod. Ty prodávala přes eshop společnost Mammoth, po níž teď požadují věřitelé miliardy korun. Postupem času se ovšem ukázalo, že v p…
5 epizod
2 odběratelé
17.

On Ria
Podcast značky Ria, který boří tabu o menstruaci. S Ivanou Veselkovou, odborníky a holkami jako ty otevíráme témata, o kterých by se mělo víc mluvit. Abys o svým cyklu věděla první poslední a dokázala si poradit, když tě něco trápí i využít výhody, který ti tvůj cyklus …
14 epizod
12 odběratelů
18.

#MeziSvými
Mezi svými – podcast, který otevírá fascinující svět technologií a inovací tam, kde se potkávají s naším každodenním životem. S inspirativními hosty nejen z T-Mobile objevujeme příběhy digitální transformace, zajímavé trendy a nápady, které mění způsob, jak žijeme onlin…
29 epizod
1 odběratel
19.

MUNI
Epizody tohoto podcastu byly nahrány v rámci úkolů do předmětů Vzdělávací technologie a Informační vědy.
4 epizod
0 odběratelů
20.

Nelinka55 - Víra
Vítejte na křesťanských podcastech od Nely a Marušky! Věnujeme se nejrůznějším tématikám, které nás napadnou a pokud byste chtěli slyšet náš názor na nějaké téma, tak nám neváhejte napsat na tento email: nelinka55.vira@gmail.com Jsme taky na YT, kde nás najdete pod stej…
1 epizoda
0 odběratelů
21.

Podcast o sendvičové generaci
Máte doma malé nebo i větší děti a současně pečujete o své rodiče nebo rodiče partnera či partnerky? Pak jste i vy SENDVIČOVÁ GENERACE. V této životní fázi je všeho moc. Požádat o pomoc je v pořádku. Zaměřujeme se také na osoby ve věku 60+, kteří pečují o své či partne…
25 epizod
4 odběratelé
23.

Philacast
Objevte fascinující svět filatelie ✉️ – s našimi hosty probíráme neuvěřitelné příběhy vzácných známek, nahlédneme do tajů nejzajímavějších investic a analyzujeme vývoj globálního filatelistického trhu. Philacast přináší legendární známky s jedinečnými příběhy, ale i pr…
23 epizod
0 odběratelů
25.