Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Thomas Aligher
Jsem obyčejný kluk, který se rád dívá na svět jinak :-) https://www.zemaneclubos.com/
78 epizod
0 odběratelů
1.

Commarec Logistika
V našem podcastu o logistice sdílíme praktické zkušenosti z oboru a poskytujeme tipy, jak zlepšit skladové a logistické procesy. Diskutujeme o výzvách, se kterými se firmy potýkají, a nabízíme řešení, která pomohou optimalizovat provoz a zvýšit efektivitu.
41 epizod
1 odběratel
2.

TOPAZ
Podcast politického institutu TOPAZ. Rozhovory o konzervativních idejích a celospolečenských tématech z různých úhlů pohledu.
10 epizod
0 odběratelů
4.

Nezapomeň. Podcast o Alzheimerově nemoci
Srozumitelné rozhovory o paměti, zdraví mozku, včasné diagnostice, moderní léčbě i péči o blízké. Bez zbytečného strašení a složitých pojmů. Co můžeme ovlivnit sami? Kdy už vyhledat pomoc? A co dnes medicína skutečně nabízí? NEZAPOMEŇ vám pomáhá zorientovat se v nemoci,…
3 epizod
0 odběratelů
5.

Chytrouni v ponožkách
„Chytrouni v ponožkách“ je veselý a vzdělávací podcast pro děti, které mají rády bláznivé otázky a ještě bláznivější odpovědi. Každá epizoda rozebírá jedno dětské „proč?“ – například proč má žirafa dlouhý krk, co se stane, když sním žvýkačku, nebo jestli ryby umí mluvit…
14 epizod
0 odběratelů
6.

Cesta z města
Cesta z města je podcast, který vás provede městem i mimo něj. Městské čtvrti, do kterých vás ještě nenapadlo se podívat. Česká maloměsta, o kterých si myslíte, že jsou nudná. Města procházím skrz naskrz i okolo (doslova) a hledám to, co na první pohled je i není vidět.…
19 epizod
0 odběratelů
7.

Tátové v byznysu
Podnikáš, máš děti a někdy pocit, že jsi na všechno sám? Pak je tenhle podcast přesně pro tebe. Jsem Otakar Lucák, táta dvou dětí a spolumajitel výkonnostní marketingové agentury Socials. Do podcastu si zvu další otce a současně majitele firem, nebo úspěšné freelancer…
35 epizod
3 odběratelé
8.

Out of F*cks with Fifi
Ahoj, moje jméno je Sofi a jsem out of fucks. Jsem nová ve světě dvacátníků, za to mi v něm už přetekla trpělivost. Brzy, co? V tomhle podcastu ze sebe nebudu dělat ani terapeuta, ani vědce. Nevím, co sama se sebou, natož abych radila druhým. Navrhuji, abychom byli ztra…
13 epizod
0 odběratelů
10.

Patrik Šebek
Mám rád zábavu, mám rád život. Pojďme spolu zábavně prožívat život. Já s Lubošem si zkrátka umíme užít každou příhodu:-)
5 epizod
0 odběratelů
11.

15 minut s hostem Reality.iDNES.cz
Do našeho podcastu si zveme přední osobnosti a manažery z realitního trhu a největších realitních kanceláří. Ptáme se jich nejen na to, jak koronavirová krize změnila realitní trh a jejich fungování v této době, ale i na věci týkající se jejich kolegů a kanceláří. Bavím…
12 epizod
0 odběratelů
12.

RRP Talks
Vítejte u našeho podcastu RRP Talks, o značkách s příběhem. Poznejte tváře a lidi, kteří stojí za firmami, které máte rádi. Přinášíme vám jedinečné rozhovory s majiteli, kteří se s vámi podělí o své cesty, radosti i překážky. Zjistěte, jak vznikají produkty, které denně…
30 epizod
1 odběratel
13.

MY 2.0
Cesta k autentickým týmům prostřednictvím sebepoznání a porozumění druhým – Pozitivní dynamika je jedním z nejdůležitějších prvků budování kultury důvěry, vzájemného respektu a inkluze, vedoucí k autentickým a vysoce efektivním týmům, a to prostřednictvím sebepoznání a …
1 epizoda
4 odběratelé
14.

Fortepiano
Život hraje někdy na bílých a jindy na černých klapkách. Někdy pěkně rychle, svižně a do skoku, jindy pomalu a pozvolna; někdy potichu, piano, a někdy pořádně forte… Rozhovory Lenky Malinové zachycují životní příběhy, jaké jsou, a pátrají po melodii, kterou v nich hraje…
96 epizod
0 odběratelů
15.

NK Podcast
NK Podcast je podcast úspěšné modelky a účastnice reality show Love Island Natálie Kočendové.
9 epizod
14 odběratelů
16.

SPEAKCAST podcast
Podcast, ve kterém se mluví na různá témata moderovaný teenagerem, který rozebírá to, co ho zajímá a baví. Pokud se chceš podívat, co dál dělám najdeš mě na youtube ecoplanetcz.
57 epizod
0 odběratelů
17.

takže tak.
Řekly jsme si, že pustíme mikrofon a uvidíme, co se stane. Jak asi plyne rozhovor dvou kamarádek a má si vůbec co říct herečka s modelkou? Podcast plný smíchu, úvah, názorů, rad do života a trapných historek.
8 epizod
11 odběratelů
19.

I-TEAM PODCAST
Nejčistější podcast v českém éteru! Všechna průmyslová odvětví mají svůj specifický způsob čištění. V závislosti na prostoru, zaměření, hygienické úrovni a době čištění – ráno, odpoledne nebo 24/7 – mohou být potřeby čištění zcela odlišné. V týmu i-teamcz jsme si stanov…
0 epizod
0 odběratelů
21.

Muzejní podcast
Muzejní dění, zajímavosti, historické události a osobnosti Žatecka a okolí
4 epizod
0 odběratelů
22.

TyMuzikály
Podcastová série převážně pravidelného charakteru, která se právě vydává po nových cestách hudebního divadla.
1 epizoda
0 odběratelů
23.

PŘÍCHOVICKÝ PODCAST
Tento podcast pro vás připravuje tým z IDCŽM Křižovatka Příchovice ve spolupráci s DCM Litoměřice.
14 epizod
0 odběratelů
24.

Dream Blanket: Snuggle Up Stories🌙✨
Turn bedtime from a daily struggle into a magical ritual. Dream Blanket offers original 3D animated stories to help your little ones relax, fall asleep peacefully & dream big. 🌙 Peaceful Sleep: Calming tales with soothing narration. 💖 Gentle Lessons: Exploring friend…
18 epizod
2 odběratelé
25.