Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Thomas Aligher

Thomas Aligher

Jsem obyčejný kluk, který se rád dívá na svět jinak :-) https://www.zemaneclubos.com/

78 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Commarec Logistika

Commarec Logistika

V našem podcastu o logistice sdílíme praktické zkušenosti z oboru a poskytujeme tipy, jak zlepšit skladové a logistické procesy. Diskutujeme o výzvách, se kterými se firmy potýkají, a nabízíme řešení, která pomohou optimalizovat provoz a zvýšit efektivitu.

41 epizod

1 odběratel

2.

Obrázek podcastu Pod maskou

Pod maskou

Rozhovory s českými youtubery a influencery

19 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu TOPAZ

TOPAZ

Podcast politického institutu TOPAZ. Rozhovory o konzervativních idejích a celospolečenských tématech z různých úhlů pohledu.

10 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Nezapomeň. Podcast o Alzheimerově nemoci

Nezapomeň. Podcast o Alzheimerově nemoci

Srozumitelné rozhovory o paměti, zdraví mozku, včasné diagnostice, moderní léčbě i péči o blízké. Bez zbytečného strašení a složitých pojmů. Co můžeme ovlivnit sami? Kdy už vyhledat pomoc? A co dnes medicína skutečně nabízí? NEZAPOMEŇ vám pomáhá zorientovat se v nemoci,

3 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Chytrouni v ponožkách

Chytrouni v ponožkách

„Chytrouni v ponožkách“ je veselý a vzdělávací podcast pro děti, které mají rády bláznivé otázky a ještě bláznivější odpovědi. Každá epizoda rozebírá jedno dětské „proč?“ – například proč má žirafa dlouhý krk, co se stane, když sním žvýkačku, nebo jestli ryby umí mluvit

14 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Cesta z města

Cesta z města

Cesta z města je podcast, který vás provede městem i mimo něj. Městské čtvrti, do kterých vás ještě nenapadlo se podívat. Česká maloměsta, o kterých si myslíte, že jsou nudná. Města procházím skrz naskrz i okolo (doslova) a hledám to, co na první pohled je i není vidět.

19 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Tátové v byznysu

Tátové v byznysu

Podnikáš, máš děti a někdy pocit, že jsi na všechno sám? Pak je tenhle podcast přesně pro tebe. Jsem Otakar Lucák, táta dvou dětí a spolumajitel výkonnostní marketingové agentury Socials. Do podcastu si zvu další otce a současně majitele firem, nebo úspěšné freelancer

35 epizod

3 odběratelé

8.

Obrázek podcastu beautie

beautie

Co pojem krása představuje? Je krása pro dnešní svět důležitá? Podcast Terezy Popovič s názvem beautie je nejen ironickým pohledem na kult krásy kolem nás. Přináší rozhovory s inspirativními hosty, trendy a zodpoví otázky, na které jste hledali odpověď.

53 epizod

8 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Out of F*cks with Fifi

Out of F*cks with Fifi

Ahoj, moje jméno je Sofi a jsem out of fucks. Jsem nová ve světě dvacátníků, za to mi v něm už přetekla trpělivost. Brzy, co? V tomhle podcastu ze sebe nebudu dělat ani terapeuta, ani vědce. Nevím, co sama se sebou, natož abych radila druhým. Navrhuji, abychom byli ztra

13 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Patrik Šebek

Patrik Šebek

Mám rád zábavu, mám rád život. Pojďme spolu zábavně prožívat život. Já s Lubošem si zkrátka umíme užít každou příhodu:-)

5 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu 15 minut s hostem Reality.iDNES.cz

15 minut s hostem Reality.iDNES.cz

Do našeho podcastu si zveme přední osobnosti a manažery z realitního trhu a největších realitních kanceláří. Ptáme se jich nejen na to, jak koronavirová krize změnila realitní trh a jejich fungování v této době, ale i na věci týkající se jejich kolegů a kanceláří. Bavím

12 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu RRP Talks

RRP Talks

Vítejte u našeho podcastu RRP Talks, o značkách s příběhem. Poznejte tváře a lidi, kteří stojí za firmami, které máte rádi. Přinášíme vám jedinečné rozhovory s majiteli, kteří se s vámi podělí o své cesty, radosti i překážky. Zjistěte, jak vznikají produkty, které denně

30 epizod

1 odběratel

13.

Obrázek podcastu MY 2.0

MY 2.0

Cesta k autentickým týmům prostřednictvím sebepoznání a porozumění druhým – Pozitivní dynamika je jedním z nejdůležitějších prvků budování kultury důvěry, vzájemného respektu a inkluze, vedoucí k autentickým a vysoce efektivním týmům, a to prostřednictvím sebepoznání a

1 epizoda

4 odběratelé

14.

Obrázek podcastu Fortepiano

Fortepiano

Život hraje někdy na bílých a jindy na černých klapkách. Někdy pěkně rychle, svižně a do skoku, jindy pomalu a pozvolna; někdy potichu, piano, a někdy pořádně forte… Rozhovory Lenky Malinové zachycují životní příběhy, jaké jsou, a pátrají po melodii, kterou v nich hraje

96 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu NK Podcast

NK Podcast

NK Podcast je podcast úspěšné modelky a účastnice reality show Love Island Natálie Kočendové.

9 epizod

14 odběratelů

16.

Obrázek podcastu SPEAKCAST podcast

SPEAKCAST podcast

Podcast, ve kterém se mluví na různá témata moderovaný teenagerem, který rozebírá to, co ho zajímá a baví. Pokud se chceš podívat, co dál dělám najdeš mě na youtube ecoplanetcz.

57 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Rádio RePublika

Rádio RePublika

Satirické zpravodajství divadelního souboru RePublika.

57 epizod

114 odběratelů

18.

Obrázek podcastu takže tak.

takže tak.

Řekly jsme si, že pustíme mikrofon a uvidíme, co se stane. Jak asi plyne rozhovor dvou kamarádek a má si vůbec co říct herečka s modelkou? Podcast plný smíchu, úvah, názorů, rad do života a trapných historek.

8 epizod

11 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Krásné křupavé kuře

Krásné křupavé kuře

Nějaký srance vytvářeny ve volných blocích

29 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu I-TEAM PODCAST

I-TEAM PODCAST

Nejčistější podcast v českém éteru! Všechna průmyslová odvětví mají svůj specifický způsob čištění. V závislosti na prostoru, zaměření, hygienické úrovni a době čištění – ráno, odpoledne nebo 24/7 – mohou být potřeby čištění zcela odlišné. V týmu i-teamcz jsme si stanov

0 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Muzejní podcast

Muzejní podcast

Muzejní dění, zajímavosti, historické události a osobnosti Žatecka a okolí

4 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu TyMuzikály

TyMuzikály

Podcastová série převážně pravidelného charakteru, která se právě vydává po nových cestách hudebního divadla.

1 epizoda

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu PŘÍCHOVICKÝ PODCAST

PŘÍCHOVICKÝ PODCAST

Tento podcast pro vás připravuje tým z IDCŽM Křižovatka Příchovice ve spolupráci s DCM Litoměřice.

14 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Dream Blanket: Snuggle Up Stories🌙✨

Dream Blanket: Snuggle Up Stories🌙✨

Turn bedtime from a daily struggle into a magical ritual. Dream Blanket offers original 3D animated stories to help your little ones relax, fall asleep peacefully & dream big. 🌙 Peaceful Sleep: Calming tales with soothing narration. 💖 Gentle Lessons: Exploring friend

18 epizod

2 odběratelé

25.