Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Vyprávění Brněnského Draka
Čtení o Brně z knihy Vyprávění brněnského draka od Jaroslava Štěpaníka
10 epizod
0 odběratelů
1.

Podcast, jehoz jmeno nesmite vyslovit
Podcast tří geeků, kteří se nestydí za svou lásku ke čtení, sledování filmů a k popkultuře.
6 epizod
1 odběratel
2.

Hurá za poznáním s Markétou
Vítejte u tohoto podcastu, místa, kde se s vámi Markéta Králová bude dělit o inspiraci ze života a ukazovat cesty, jak jakýkoli jazyk poznat s radostí a jistotou, že se všude domluvíte. Markéta je online lektorka jazyků (de, fr) a hry na klavír, certifikovaná neuro-lin…
32 epizod
0 odběratelů
4.

Hanácké rok
Co dělali Hanáci v minulosti a jak se baví dnes? Kořeny lidových tradic a současný folklór největší národopisné oblasti na Moravě představí seriálek Hanácké rok. Poslouchejte v premiéře každou sobotu po půl třetí a v repríze v pátek po deváté hodině dopolední na vlnách …
44 epizod
0 odběratelů
5.

PopChat
Jak vznikly legendární hity? Kdo proměnil televizní showbusiness? Proč se z filmů staly kultovky? To se dozvíte v Popchatu! Poslechněte si podcast o popkulturních fenoménech, tématech a trendech s Pavlem Kučerou.
7 epizod
0 odběratelů
7.

U vody s Jonášem
Zdarec, moje jméno je Jonáš a dneska ti povyprávím příběh! Posledních 7 let se živím jako kameraman a instruktor potápění. V létě roku 2022 jsem se rozhodl začít publikovat videa o rybaření na můj Youtube kanál. Učinil jsem tak čistě pro vlastní potěšění, jelikož je ry…
1 epizoda
0 odběratelů
8.

Hurbanovské večery
Rozhovory o cestovaní, umení, podnikaní a živote predovšetkým Hurbanovčanov.
3 epizod
0 odběratelů
9.

Sólocestovatelky
Inspirace, motivace a podpora pro ženy, které si rády užívají dobrodružství samostatného cestování anebo je samostatné cestování láká. První série podcastu obsahuje autentické rozhovory se sólo cestovatelkami o jejich různorodých zkušenostech se sólo cestováním.
16 epizod
0 odběratelů
10.

Takováhle Sprosťárna
Podcast o politice trochu jinak. Aktuální témata, bizarnosti, komunální dramata
7 epizod
0 odběratelů
11.

Kafe s Vaškem
Rád diskutuji s živými lidmi a nerad trávím čas na sociálních sítích. Debata z očí do očí mne baví a zjistil jsem, že nejlépe si popovídám třeba u kávy. Proto Kafe s Vaškem, taková malá revolta proti neuvěřitelné smršti všeho možného a ošklivého na sociálních sítích. Ča…
1 epizoda
0 odběratelů
12.

Nalaď svůj VIBE
Stejně jako ve studiu "INNER VIBE", i v podcastu vám chceme přinášet komplexní informace o souvislostech našeho bytí - na fyzické, emoční, mentální i duchovní úrovni. Budeme si povídat, jak tyto úrovně rozvíjet, uzdravovat, prohlubovat svůj potenciál, sílit naši esenci …
8 epizod
0 odběratelů
14.

BOŘÍME MÝTY NA TRHU PRÁCE
MÁMA JOB a FLEXI ÚVAZKY boří mýty a zaběhnuté stereotypy. Buďte flexi, hledejte nové cesty a otevírejte témata o kterých se tak často nemluví. V tomto duchu se ponese i náš podcast, kam si zveme inspirativní hosty a společně se bavíme na téma diverzita, inkluze, flexibi…
30 epizod
1 odběratel
15.

pořad Červený Karavan
Vítejte u zbrusu nového internetového fenoménu – "ČERVENÝ KARAVAN"! Připoutejte se, protože vás čeká jízda plná nevšedních setkání a fascinujících rozhovorů přímo na čtyřech kolech! Aleš Matoušek, charismatický hostitel, otevírá dveře svého červeného karavanu a zve vás …
5 epizod
1 odběratel
16.

Káva spojuje
Nezávislé online médium o kávě, které dává hlas farmářům i farmářkám, baristkám i baristům a spoustě dalších lidí, kteří se více či méně podílejí na utváření kávového oboru v Česku. Káva dnes už není jen nápoj. Je to příběh, který je potřeba vyprávět. A ten si teď můžet…
17 epizod
0 odběratelů
19.

HLAVA, SRDCE, VAGINA a všechno mezi tím
Podcast o holistickém pohledu na ženské zdraví a možnostech komplexního léčení obtíží. Tým MAAT centra spolu se svými hosty otevírá témata, o kterých se nemluví zcela běžně, ale je důležité je vynášet na povrch. Sdílíme s vámi informace, rady a tipy na to, jak být v živ…
13 epizod
1 odběratel
20.

Dovol si zářit
Podcasty o celostním zdraví, psychologii, astrologii, psychosomatice a přírodním léčení.
7 epizod
1 odběratel
21.

Co se děje? - Bez cenzury!
Podcast kam si zvu kamarády a další zajímavé lidi. Bavíme se o tom CO SE DĚJE, ale většinou spíš o tom co nás zrovna napadne a vždy BEZ CENZURY!
2 epizod
0 odběratelů
22.

O bydlení
Dozvíte se vše o bydlení a realitách. Nejen o koupi nebo prodeji vaší nemovitosti. Jak funguje rezervační smlouva? Jak koupit svou první nemovitost bez přešlapů? Jak správně prodat byt? Co dělat, když mi při koupi bytu nevyjde odhad, nebo když už v něm bydlím a vytopím …
42 epizod
21 odběratelů
23.

Dva na Jednoho
Jsme komentátoři florbalového klubu Bulldogs Brno a vítáme vás u našeho podcastu Dva na Jednoho. Našich hostů, kterými budou především kluboví hráči a trenéři, se budeme ptát na to, co během své florbalové kariéry prožili. Podcast Dva na Jednoho je dostupný i na Apple p…
8 epizod
0 odběratelů
24.

Severní podcast není krutý
Osobnosti severočeského kraje a jejich zkušenosti - řemesla a život, cestování v době digitální transformace, život lidí v krajině. Autor znělky: Tomáš Vychytil Logo: mapy.cz
3 epizod
0 odběratelů
25.