Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Favi Obývák
Favi.cz vám přináší rozhovory o bydlení, designu, architektuře i domácí atmosféře. Inspirativní osobnosti zpovídá ve FAVI Obýváku moderátor David Vaníček.
7 epizod
0 odběratelů
1.

terezaindream
Kdo by to byl řek, že ten rok 2020 tak rychle uteče. Mě například dokopal k tomu, udělat ve svém životě spoustu zásadních rozhodnutí a já vám právě můžu představit jedno z nich.
1 epizoda
0 odběratelů
2.

Schloß Schönbrunn - Reprezentační sály a soukromé komnaty v tzv. „Noblesním patře“
Již v 17. století stál na místě dnešního schönbrunnského zámku letohrádek, který si dali Habsburkové pro svou potěchu postavit. Tento letohrádek však byl v roce 1683 během druhého tureckého obléhání zcela zničen. Po vítězství nad osmanskými Turky pověřil císař Leopold I…
25 epizod
5 odběratelů
3.

Záhodno
Svět učení a vzdělávání někdy připomíná neprostupnou džungli, v níž je těžké se zorientovat. Podcast Záhodno vám bude průvodcem touto divočinou a mostem mezi odborníky z různých oborů a běžnou praxí laiků, rodičů a všech, kteří vidí vzdělávání jako opravdovou prioritu.
31 epizod
1 odběratel
4.

Herní novinky s Pavlem Makalem
Pavel Makal pro vás vybírá to nejdůležitější z herního světa, ať už patříte mezi hardcore publikum, nebo jen chcete mít přehled!
4 epizod
0 odběratelů
5.

VĚDOMÍ BOHYNĚ .... UVNITŘ VÁS
Průvodce vaším vnitřním světem. Sjeďte myší níže a poslechněte si podcasty.
2 epizod
0 odběratelů
7.

Leviathan: Podcast o ústavním právu
Leviathan je biblická příšera, klasické dílo Thomase Hobbese o státu a právu a také nový podcast o ústavním právu. Cílem Leviathana je Vám představit svět ústavního práva, témata, která tímto světem hýbou, a zajímavé osobnosti, které v něm vystupují. Pořadem provází Zde…
23 epizod
2 odběratelé
8.

Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)
Jmenuji se Pavel Vojtek a jsem hostitelem Podcastu Moje cesta. Uzdravil jsem se z navrátivší se rakoviny v její terminální fázi. Zažil jsem Spontánní uzdravení z rakoviny. Spolu s mými hosty budeme diskutovat palčivé otázky současnosti, jakými jsou naše zdraví, nemoci,…
101 epizod
29 odběratelů
9.

Rasování
Pořad Aktuálně.cz Rasování je o životě Čechů a Češek, kteří se etnicky liší od většiny. Moderátorka Clara Zanga v něm pátrá po tom, jak předsudky a skrytý rasismus ovlivňují každodenní život lidí a všední komunikaci, ale i specifické oblasti jako jsou vztahy, sport a ku…
10 epizod
0 odběratelů
11.

Dinosaurium obskurních světů
Podcast o stolních RPG a hrách na hrdiny, ve kterém zkoumáme inspirativní světy, dobrodružství a jiné herní produkty. Varování: autoři preferují fantasy se sklonem s podivnostem.
31 epizod
1 odběratel
12.

Dům pro Julii
Dětský hospic Dům pro Julii má svou podcastovou sérii o paliativní péči. Dozvíte se nejen o zákulisí celého projektu, ale také o příběhu Julie, lékařské, sociální i psychologické pomoci dětem a rodinám. V audiodokumentárních dílech si můžete poslechnout o individuální p…
21 epizod
5 odběratelů
13.

Bez bolesti
INSTAGRAM: Terapie_Chiropraxe Informace z oblasti fyzio, chiropraxe, cvičení a zdravého pohybu. Co je chiropraxe, čím se zabývá, jak probíhá návštěva a mnoho dalšího.. Také občas posezení i se zajímavým hostem
41 epizod
52 odběratelů
16.

PoDniKám
Podcast, kde se inspirace potkává s realitou, radost s úspěchem a podnikání s každodenním životem plným překážek, zvratů a malých dětí. Objev cestu k úspěchu, na které můžeš být sama sebou, ať už jsi zkušená podnikatelka a nebo o vlastním projektu teprve sníš. Naučím t…
5 epizod
1 odběratel
18.

KMzprávy - zprávy a zajímavosti ze Středočeského kraje
Zprávy s vašeho Kraje - vašeho Místa ve středních Čechách.
96 epizod
2 odběratelé
19.

MOL Cup CAST
MOL Cup CAST – nový fotbalový podcast, který přinese svěží pohled na český fotbal, zaměřený především na MOL Cup. Moderátoři Denisa Doležalová a Honza Koller se svými hosty přiblíží příběhy klubů od nejnižších lig až po nejvyšší soutěž.
13 epizod
0 odběratelů
20.

Poetický klub
Podcast Poetického klubu. Vše najdete na https://poetickyklub.cz.
80 epizod
11 odběratelů
21.

domorodý podcast
Slovo domorodý znamená, narodit se domů. A podíváme se tak společně na přírodní, lidský, tělesný i duchovní, projevený i neviditelný svět a na to, jak v něm všechny jevy souvisí. Uslyšíte cestovatele i zahradnice, psychology, umělkyně i obyčejné příběhy lidí, kteří si u…
2 epizod
0 odběratelů
22.

Kolektiv
Prohlédněte si pestrobarevné chodby jedinečné školy skrze podcast Kolektiv. S Barborou Slavíkovou a Emílií Válkovou o studentech, učitelích, tvorbě a životě na waldorfském lyceu v Semilech.
5 epizod
0 odběratelů
23.

Mosty
Proč nás vytáčí lidé, které neznáme a věci, které se nás netýkají? Proč z nás internet ždíme emoce, proč nám to nedělá dobře a jak se tomu bránit? Mosty jsou podcast o vzteku, strachu a internetu. Všemi kouty pocitů a lidské komunikace vás provede sociální psycholožka …
5 epizod
0 odběratelů
24.

Myšlenka nebolí
Krátký Relaxační občasník pro Tvůj klid a seberozvoj. Pro Tebe...! Věnuji Ti tento podcast jako dárek. Po těžkém dni, pro uklidnění, získání nových informací, odpoutání se od těžké reality. Poslechni si myšlenky ze známých knih o seberozvoji, psychologii, metodice, af…
29 epizod
98 odběratelů
25.