Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Rozhlasník
Není nám fuk, jak se svět točí, a máme na dění kolem sebe „zralé“ ženské názory. Poslechněte si naše postřehy z každodenního života, snad vás pobaví.
71 epizod
3 odběratelé
2.

ALBION PODCAST
Fotbalový podcast nejen pro nadšence do anglického fotbalu a Premier League. Postřehy a názory o fotbalovém dění v Albionu. Kontaktovat nás můžete na: ig: albion.podcast email: albion.podcast@gmail.com Instagram: https://instagram.com/albion.podcast?igshid=OGQ5ZDc2OD…
27 epizod
0 odběratelů
3.

Jirkova cesta ke svobodě aneb Táta s velkým snem
Jsem šťastný manžel a také táta dvou úžasných dětí, který si dal za cíl dosáhnout finanční nezávislosti dříve, než mu bude 40 let. V mém podcastu sdílím svou cestu, zkušenosti a poznatky, které jsem získal na naší cestě za svobodou prostřednictvím podnikání v síťovém ma…
1 epizoda
0 odběratelů
4.

Absolutně o něčem
Absolutně o něčem, to je název našeho podcastu, kde si budeme vždy povídat o sběratelství. Převážně se budeme soustředit na hokejové karty, ale dostane se i na jiná odvětví. Podcast vede Matěj Dubský, zakladatel našeho webu Absolute Card Collector.
5 epizod
0 odběratelů
5.

Hranice Neexistují
Podcast o všem možném, hlavní témata jsou zdraví, osobní rozvoj a sport. Myšlenka podcastu je: Hranice neexistují a všechno je jen v hlavě! https://linktr.ee/hranice_neexistuji
38 epizod
0 odběratelů
7.

Vrcholový podcast
Jaké je to být studentem Fakulty tělesné kultury? Zajímají vás příběhy úspěšných sportovců a pedagogů z této fakulty? Jste na správném místě. Podcastem provází dvojice studentů Barbora Suchánková a Václav Kovář.
7 epizod
0 odběratelů
8.

Culture Talks's Podcast
Vychutnejte si netradiční rozhovory se zajímavými hosty z oblasti kultury, sportu a životníhu stylu.
11 epizod
3 odběratelé
10.

ArrowSphere
Podcast kladoucí si za cíl mapovat vášeň a lásku, jež panují v Ostravě okolo pálkovacích her, a přinášet rozhovory s lidmi, kteří klub Arrows Ostrava formují a posouvají kupředu již od roku 1973. Protože toto je atmosféra okolo Arrows, toto je ArrowSphere.
5 epizod
0 odběratelů
11.

Mysli a žij!
Svět prochází změnou. Jak vysvětlit a pochopit život člověka i pohyby ve společnosti? Jak porozumět tomu, co se kolem nás děje? Podcast Mysli a žij! přináší rozhovory s filosofy a filosofkami o aktuálních tématech společnosti, která dnes zřejmě prochází obdobím "změny p…
14 epizod
1 odběratel
12.

HR, Business, Leadership a jóga
Moje Podcasty jsou o personálním řízení, péči o zaměstnance, či HR. Občas si pozvu zajímavé hosty. Někdy zabrousím i do světa businessu a řízení firem, protože jsem tento obor vystudovala a sama jsem podnikatelka. Společně s Bárou Bělovou diskutujeme o Leadershipu a j…
50 epizod
26 odběratelů
15.

Šťastná virtuální asistentka
Podcast pro ženy, které chtějí tvořit svobodné podnikání, nejen plnit úkoly. Krátké epizody i rozhovory plné inspirace, tipů, nadhledu i podpory pro všechny, kdo se pohybují ve světe virtuální asistence - nebo tam chtějí vykročit. O podnikání srdcem, o radosti z práce …
7 epizod
0 odběratelů
16.

SVADBUJEME
Ahojte budúce nevesty, družičky, svadobné mamy, svadobní hostia! Moje meno je Martina a MILUJEM SVADBY! Každá svadba má pre mňa neuveriteľnú atmosféru. Zbožňujem pozorovať mladomanželov v ich SVADOBNÝ DEŇ, plakať pri EMOTÍVNYCH OBRADOCH, chytať sa za brucho od smiechu a…
35 epizod
3 odběratelé
17.

NFL sideline
Podcast o americkém fotbale v NFL i v Česku. Moderuje sportovní novinář Matěj Hejda a PR manažer České asociace amerického fotbalu Radim Kroulík
35 epizod
0 odběratelů
18.

Každej za sebe
Špatné časy plodí silné lidi, silní lidé dělají ze špatných časů dobré časy, dobré časy plodí slabé lidi, slabí lidé dělají z dobrých časů špatné časy. Až dojde na lámání chleba, bude poviná kolektivní solidarita podrobena zkoušce. Chceš riskovat svoji závislost na os…
30 epizod
0 odběratelů
19.

SPO!LER ALERT
SPO!LER ALERT je podcast pro všechny, kteří nemají čas sledovat filmy, ale chtějí vědět, o čem jsou. Nebo pro ty, co film viděli – a chtějí si ho připomenout. Čeká tě rychlé, vtipné a upřímné shrnutí filmů od klasik po novinky – bez zbytečných okolků a bez slitování vůč…
7 epizod
0 odběratelů
21.

Život
Cesta za úspěchem je trnitá, ale nakonec je hlavně vidět ten úspěch nebo neúspěch. Ž. I. V. O. T. bude vyprávět příběhy známých osobností, herců, vědců, vlastně kohokoliv, co něco v životě dokázali.
1 epizoda
4 odběratelé
22.

Velký formát
Podcast pro velké vize! David Buček a Petr Kopčil si společně povídají o designu a užití velkoformátových obkladů.
8 epizod
0 odběratelů
25.