Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Marat ve vaně
Podcast Marat ve vaně. Aneb politika očima mladých. Dva studenti zabývající se politikou každý týden rozebírají aktuální politickou situaci se speciálním zaměřením na mladé. Přidejte se k nám! Je to zdarma...
2 epizod
0 odběratelů
1.

Sylva sylvarum
Podcast z podrostu o/Odolné společnosti připravuje Petr Šourek. Sylva sylvarum znamená něco jako hustý les, prales, hluboký hvozd. Naše podcastová série se tak jmenuje podle Baconova compendia z roku 1627. Právě v hustém podrostu Baconových poznámek, spisů a zápisků se…
17 epizod
1 odběratel
2.

O čem se mlčí
Pořad "O čem se mlčí" přispívá k otevřenému dialogu o podstatných hospodářských a společenských problémech. Právě dialog považujeme za velmi potřebný.
89 epizod
0 odběratelů
3.

Asfaltéři
Jsme asfaltéři, ale místo klasického asfaltu nás baví PVC se zvukovým záznamem. Chcete se dozvědět více o nových deskách, raritních nahrávkách, chcete začít sbírat desky? Poslechněte si nás. Jsme tři - Zlatěna, Pavel a Karel a hudební branži jsme se pohybovali dlouhé ro…
94 epizod
0 odběratelů
4.

Tatra kolem světa 2: Povídání na Cestě
Každý, koho na cestě potkáme je jedinečný. V průběhu expedice Tatra kolem světa 2 vzniká i podcast, který je o zajímavých lidech a jejich vidění světa, zkušenostech i radách, dozvíte se také o zákulisí expedice Tatry kolem světa 2. Pojeďte v tom s námi!
15 epizod
20 odběratelů
6.

Živě z kraje
Podcasty jsou oblíbené i u politiků. Nejen, že je poslouchají, ale často jsou i sami zpovídáni. Rudolfa Špotáka, hejtmana Plzeňského kraje, uslyšíte v sérii podcastů „Živě z kraje“. Témata, která hýbou krajem – co se v Plzeňském kraji děje, co se připravuje a o čem se a…
7 epizod
0 odběratelů
7.

Squeeze in ENGLISH
It's about educating, not just learning. Hi I am Ondrej. An English Tutor, retired traveler, enthusiastic meditator and a fellow student who shows you the connection between effective language learning and healthy lifestyle. Between calm mind and positive mindset :)
12 epizod
23 odběratelů
9.

Teď a tady
Zpomalte s podcastem, který nespěchá. Vydejte se s námi napříč tématy, názory a příběhy hostů. Rozhovory vedené tak, aby přinesly radost i vzdělání, nový pohled nebo inspiraci. Autenticky, do hloubky. Výsledkem jsou osobní a neformální zpovědi zajímavých hostů, od vědc…
24 epizod
10 odběratelů
10.

David Horna
Budu jsi s vámi povídat na témata která mě zajímají a třeba můj pohled na ně a také se dozvíte. Doufám že se vám budou moje podcasty líbit.
1 epizoda
0 odběratelů
11.

terezaindream
Kdo by to byl řek, že ten rok 2020 tak rychle uteče. Mě například dokopal k tomu, udělat ve svém životě spoustu zásadních rozhodnutí a já vám právě můžu představit jedno z nich.
1 epizoda
0 odběratelů
13.

THD Campus Talk feat. ERDV a Zdravotnický region plus
S cílem přiblížit obyvatelům našeho regionu zvláštnosti příhraniční oblasti, na téma zdravotní péče, zveřejnil Evropský region Dunaj-Vltava (ERDV) v okrese Horní Falc sérii podcastů s názvem „Žít zdravě v ERDV“, a to společně s organizací Zdravotní region plus v okrese …
10 epizod
0 odběratelů
14.

O všem!
Chcete smysluplně využít volný čas? V tom případě vám nesmí proklouznout podcast O všem! Zajímaví hosté a aktuální témata z nejrůznějších oblastí života. Nastavte uši, jde se poslouchat.
33 epizod
77 odběratelů
15.

Monopoly
Jak se buduje takový monopol? Po pravdě nemám vůbec ponětí. Přesto jsem se ale rozhodl vás na tuhle cestu vzít se mnou, sdílet všechny své postřehy, fuckupy a také doufám, že časem i nějaké úspěchy :) Jsem 18letý zelenáč na volné noze a tohle je takový můj audio deníče…
7 epizod
3 odběratelé
18.

Hate & Vape
Pasivně agresivní humor a drsná kritika aktuálních a žhavých témat. A k tomu si zavapujem!
1 epizoda
0 odběratelů
19.

ExploReports
Podívejte se na svět svýma očima! Podcast 'Exploreports' se snaží motivovat všechny své posluchače k objevování nových míst, příležitostí, a tím i zažitků a poznatků. Poskytuje krátké reportáže Z jednotlivých míst, kde najdete všechny informace a tipy, které na své vlas…
2 epizod
0 odběratelů
20.

Slevomat live
Jsme snílci, kteří stojí nohama pevně na zemi a nebojí se posouvat hranice e-commerce.
2 epizod
3 odběratelé
21.

SUDOP PODCAST
Toto je podcast o kráse projektantské práce, a to nejen té, která vzniká v rámci Sudop Group. Ti největší profesionálové v oboru v něm odkrývají krásu a tajemství své práce. Posluchači se dozvídají, jak vznikají ty největší a nejzajímavější projekty nejen v Čechách, ale…
9 epizod
0 odběratelů
22.

Hrana
Hrana je dokumentární podcastová série Lukáše Houdka o mužské body imagi. Zprostředkuje příběhy lidí, kteří kvůli touze po vysněné postavě vedou souboj s vlastním tělem a dostávají se do fyzicky i psychicky hraničních situací. Vykresluje, jak snaha o změnu nebo udržení …
6 epizod
51 odběratelů
23.