Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Pavlačové drbny
Jsme dvě drbny, co žijí pro internetové drama a RuPaul's Drag Race. Každý týden se sejdeme a probíráme, co kdo provedl. Vítejte u nás na pavlači!
18 epizod
2 odběratelé
1.

Audiotipy na víkend v Českém Švýcarsku
Tipy na výlety a akce v regionu národního parku České Švýcarsko jsou publikovány každý čtvrtek.
5 epizod
0 odběratelů
2.

BUBUBU
Celé sa to začalo presne o 16:28. U bosorky. Poznáme sa síce veľmi dlho, ale tento podcast je veľmi dôležitý moment nášho priateľstva. _@basie_ @lady_paga a veci medzi nebom a zemou. Aj vy, čo neveríte, viete, o čom hovoríme. Svet nie je čiernobiely, bububuúúú... @bub…
71 epizod
17 odběratelů
3.

Pošli to dál
Od doby, co mě před lety zachránilo otevřené, detailní a velmi osobní sdílení žen, nesu si pocit "vrátit to", jak moc mi bylo tehdy skrze sdílení pomoženo. A tak jsem se rozhodla, poslat to dál. Pokud i ty máš za sebou příběh, který chceš sdílet, napiš mi. #sharingiscar…
8 epizod
0 odběratelů
4.

Nepodceňto
Spolu s moderátorkou Terezou Tobiášovou a hosty z řad odborníků i známých osobností probíráme nečekané životní situace, se kterými se můžete setkat jak na silnicích, tak v domácnosti nebo při správě rodinného rozpočtu. A poradíme, jak mít vše důležité co nejvíce pod kon…
70 epizod
79 odběratelů
7.

In Women We Believe
Ahoj! Moje jméno je Klaudie (@klaudie___) a cílem tohoto projektu je dělat rozhovory s úspěšnými ženami z Česka, Slovenska i jiných zemí a takto inspirovat ostatní holky k tomu, aby si šly za svými sny. V každé epizodě se nějáká žena podělí o svůj příběh. Doufám, že se…
17 epizod
9 odběratelů
8.

teplomet
v našem termodynamickém podcastu se snažíme nenuceně a srozumitelně předat důležitá témata lgbtqia+ komunity. mluvíme o její kráse, barvitosti a hlavně problémech, se kterými je potřeba něco udělat. snažíme se ukázat, že kvír revoluce v žádném případě nekončí a že je po…
16 epizod
1 odběratel
10.

ZA ZRCADLEM podcast nejen o fotografii
Podcast o fotografii a tvorbě videa. Jmenuji se Tomáš Bláha a je mi 45 let. Fotografii se věnuji od svých 15 let a v současnosti je to i mé hlavní zaměstnání...tedy focení a práce za kamerou. Zároveň jsem velkým milovníkem analogové fotografie, temné komory a vůně chemi…
8 epizod
19 odběratelů
11.

Dvě deci a chlebíček
Podcast, ve kterém vás budeme zvát do divadla 3x za minutu. Na instagramu nás najdete jako @dvedeciachlebicek. Dvě deci a chlebíček je první nezávislý podcast o divadle. Lavíruje mezi klábosením o kvalitě chlebíčků a reflexí českých scén. Podcast vznikl i proto, že tuze…
45 epizod
0 odběratelů
12.

100 příběhů z protektorátu
Co všechno lidé slyšeli z rozhlasu v letech druhé světové války? Připomeneme si každodennost protektorátu i velké dějinné události. Všechny díly podcastu 100 příběhů z protektorátu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu m…
50 epizod
375 odběratelů
13.

Ve znamení blížence
Vítej u mého podcastu! Pokud jsi tu nový/á, doporučuji začít nejnovějším vydaným podcastem, protože se pořád snažím zlepšovat! Tento podcast je o mladý holce, co se narodila ve znamení blížence. Charakteristikou tohoto znamení je to, že osoba blížence se skládá z více o…
19 epizod
0 odběratelů
15.

Audio – ŘK farnost Olomouc – Hodolany
Farní kostel Panny Marie Pomocnice křesťanů
1 epizoda
0 odběratelů
16.

Reliant BroadCAST
Zcela nový formát s názvem Reliant BroadCAST nabízí možnost sledovat diskusi věnovanou aktuálním tématům ovlivňujícím podobu a fungování logistiky a celého dodavatelského řetězce prostřednictvím moderovaných rozhovorů předních českých odborníků na tato témata. https://w…
6 epizod
0 odběratelů
17.

Ponor: Podcast HaDivadla
Nové inscenace, dramaturgické spletitosti, esence procesu, tok souvislostí. Staňte se flanéry a flanérkami divadelních hloubek. V nové sérii podcastu HaDivadla budeme primárně diskutovat o aktuálních premiérách a tématech, která rezonují naším divadlem. Debatovat budeme…
7 epizod
0 odběratelů
20.

Bican Talks
Bican Talks (dříve My děti ze stanice 2020). Jmenuji se Jan Bican a za mikrofonem zpovídám hosty ze zákulisí i spotlightu světa umění, kultury, ale i politiky nebo businessu. Něčemu rozumím víc, něčemu vůbec a nebojím se zeptat.
130 epizod
10 odběratelů
21.

Vypadáváš
Příběhy vypadávání ze zaběhnutého života v novém podcastu festivalu Jeden svět.
9 epizod
0 odběratelů
22.