Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

MUSIC ALARM Jiřího Moravčíka
Hudba pro neklidnou dobu a příběhy, které bychom raději neslyšeli, ale musíme. Plyne z nich poučení, že pokud zavřeme oči a vrátíme se do minulosti, spatříme spojení s tím, co se odehrává dnes, kdy se dějí věci, kterým snad ani nelze rozumět, protože jsme nepředpokládal…
10 epizod
0 odběratelů
1.

Nekonečný příběh
Webový podcast seriál, nedává víceméně žádný smysl. Má ale rozesmát. Je to směs komedie, především satiry, hororu, akce a napětí.. Možná i krimi? Piště i vy další pokračování.
13 epizod
1 odběratel
2.

Být koučem
Pravidelná dávka informací ze světa profesionálního koučování. Podcastem provází Václav Szakál a jeho hosty jsou profesionální koučové, manažeři využívající koučovací dovednosti, klienti koučování z různých oblastí (management, profesionální sport atd.) a lidé využívají…
16 epizod
20 odběratelů
3.

Audiotipy na víkend v Českém Švýcarsku
Tipy na výlety a akce v regionu národního parku České Švýcarsko jsou publikovány každý čtvrtek.
5 epizod
0 odběratelů
5.

Krátké zprávy
Poslechněte si krátké zprávy z Evropského parlamentu. Od pondělí do pátku se ve třech minutách dovíte vše důležité o parlamentním dění. Další audiopořady Evropského parlamentu si můžete poslechnout na internetové rozhlasové stanici Europarl Radio.
502 epizod
0 odběratelů
7.

Potápěčský podcast POD VODOU
Potápění v mořích, řekách, jezerech, lomech, zatopených jeskyních, k vrakům nebo pod ledem, reportáže z cest za potápěním, názory na potápěčské vybavení, tipy a zkušenosti, zkrátka vše, co souvisí s potápěním. Podcast Petra Slezáka, Kapr Divers.
18 epizod
14 odběratelů
8.

Czech Courses Podcast
The podcast is for everybody who wants to improve their Czech. Hosted by Elizabeth and Monika from the language school Czech Courses Prague / czechcourses.cz /. The podcast welcomes guests from different fields to share their stories in understandable Czech.
4 epizod
6 odběratelů
11.

Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)
Jmenuji se Pavel Vojtek a jsem hostitelem Podcastu Moje cesta. Uzdravil jsem se z navrátivší se rakoviny v její terminální fázi. Zažil jsem Spontánní uzdravení z rakoviny. Spolu s mými hosty budeme diskutovat palčivé otázky současnosti, jakými jsou naše zdraví, nemoci,…
101 epizod
29 odběratelů
13.

Monitoring EU
Týdenní souhrn toho nejdůležitějšího dění z Evropské unie pro Vás připravuje Zastoupení Jihomoravského kraje při EU!
127 epizod
0 odběratelů
14.

Oslavy 700.let obce Libiš, 17.6.2023
Reportáže a rozhovory z oslav 700.let obce Libiš.
7 epizod
0 odběratelů
15.

IMcast
Internet Marketing Srazu již táhne na 10 let a má za sebou přes 73 setkání. V době covidové jsme ho přesunuli na ClubHouse, kde jsme se každé pondělí setkávali na “E-commerce čaji o páté”. A z něj se teď přesouváme do profesionálnější formy, a to do formy podcastu. IMc…
2 epizod
1 odběratel
16.

Dům pro Julii
Dětský hospic Dům pro Julii má svou podcastovou sérii o paliativní péči. Dozvíte se nejen o zákulisí celého projektu, ale také o příběhu Julie, lékařské, sociální i psychologické pomoci dětem a rodinám. V audiodokumentárních dílech si můžete poslechnout o individuální p…
21 epizod
5 odběratelů
17.

Ne vždy podle plánu
Podcast o osobním podnikání, které roste z chyb – a přesto má smysl. Krátké epizody, které stihneš dřív, než ti vychladne ranní káva. Ne vždy podle plánu je podcast pro všechny, které začaly podnikat s nadšením... a pak přišel život. Mluvíme o tom, co se obvykle neukaz…
8 epizod
0 odběratelů
18.

Maty ve hvězdách
Vyhlídky na týden podle hvězd a astrologie. Rady do života a rady s astrologií. Nezapomeňte mě podpořit i na instagramu @matyahhh
4 epizod
6 odběratelů
19.

Petr Horák
Poslední 4 roky jsem převážně strávil v zahraničí a v tomto podcastu bych se spolu se svými hosty s vámi podělil o různé tipy, zkušenosti a zajímavosti jak do světa a co tam dělat.
1 epizoda
0 odběratelů
20.

Brdění
Podcast o bláznivé jízdě do Brd za Brďany s užvaněnou Šárkou a svérázným Matoušem. Všechny díly podcastu Brdění můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
11 epizod
2 odběratelé
22.

Kakao
U hrnku kakaa servíruju rozhovory s těmi, kdo tvoří, řídí, podporují nebo aspoň tuší, co jsou to kulturní a kreativní odvětví v Česku. 🎭 Kreativci? Především. 💼 Byznys lidi? Taky. 🏛️ Instituce, které pomáhají? Možná. Čekejte otevřené debaty o tom, jak se tvoří nápady…
17 epizod
0 odběratelů
23.

Zvířata nejíme
Rozhovory s veganskými aktivisty/kami za osvobození zvířat. http://zviratanejime.cz
20 epizod
13 odběratelů
24.