Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu MUSIC ALARM Jiřího Moravčíka

MUSIC ALARM Jiřího Moravčíka

Hudba pro neklidnou dobu a příběhy, které bychom raději neslyšeli, ale musíme. Plyne z nich poučení, že pokud zavřeme oči a vrátíme se do minulosti, spatříme spojení s tím, co se odehrává dnes, kdy se dějí věci, kterým snad ani nelze rozumět, protože jsme nepředpokládal

10 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Nekonečný příběh

Nekonečný příběh

Webový podcast seriál, nedává víceméně žádný smysl. Má ale rozesmát. Je to směs komedie, především satiry, hororu, akce a napětí.. Možná i krimi? Piště i vy další pokračování.

13 epizod

1 odběratel

2.

Obrázek podcastu Být koučem

Být koučem

Pravidelná dávka informací ze světa profesionálního koučování. Podcastem provází Václav Szakál a jeho hosty jsou profesionální koučové, manažeři využívající koučovací dovednosti, klienti koučování z různých oblastí (management, profesionální sport atd.) a lidé využívají

16 epizod

20 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Kofein.tech

Kofein.tech

Československý podcast o technologiích z Paralelní Polis

7 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Audiotipy na víkend v Českém Švýcarsku

Audiotipy na víkend v Českém Švýcarsku

Tipy na výlety a akce v regionu národního parku České Švýcarsko jsou publikovány každý čtvrtek.

5 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Máma mluví

Máma mluví

Relaxační podcast o všem, čím žiju.

26 epizod

20 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Krátké zprávy

Krátké zprávy

Poslechněte si krátké zprávy z Evropského parlamentu. Od pondělí do pátku se ve třech minutách dovíte vše důležité o parlamentním dění. Další audiopořady Evropského parlamentu si můžete poslechnout na internetové rozhlasové stanici Europarl Radio.

502 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Potápěčský podcast POD VODOU

Potápěčský podcast POD VODOU

Potápění v mořích, řekách, jezerech, lomech, zatopených jeskyních, k vrakům nebo pod ledem, reportáže z cest za potápěním, názory na potápěčské vybavení, tipy a zkušenosti, zkrátka vše, co souvisí s potápěním. Podcast Petra Slezáka, Kapr Divers.

18 epizod

14 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Blankablanka

Blankablanka

Bl.sem

3 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu KryptoVláďa

KryptoVláďa

Novinky a praktické informace ze světa Etherea a DeFi

34 epizod

2 odběratelé

10.

Obrázek podcastu Czech Courses Podcast

Czech Courses Podcast

The podcast is for everybody who wants to improve their Czech. Hosted by Elizabeth and Monika from the language school Czech Courses Prague / czechcourses.cz /. The podcast welcomes guests from different fields to share their stories in understandable Czech.

4 epizod

6 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Pokus

Pokus

Pozdrav

1 epizoda

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)

Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)

Jmenuji se Pavel Vojtek a jsem hostitelem Podcastu Moje cesta. Uzdravil jsem se z navrátivší se rakoviny v její terminální fázi. Zažil jsem Spontánní uzdravení z rakoviny. Spolu s mými hosty budeme diskutovat palčivé otázky současnosti, jakými jsou naše zdraví, nemoci,

101 epizod

29 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Monitoring EU

Monitoring EU

Týdenní souhrn toho nejdůležitějšího dění z Evropské unie pro Vás připravuje Zastoupení Jihomoravského kraje při EU!

127 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Oslavy 700.let obce Libiš, 17.6.2023

Oslavy 700.let obce Libiš, 17.6.2023

Reportáže a rozhovory z oslav 700.let obce Libiš.

7 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu IMcast

IMcast

Internet Marketing Srazu již táhne na 10 let a má za sebou přes 73 setkání. V době covidové jsme ho přesunuli na ClubHouse, kde jsme se každé pondělí setkávali na “E-commerce čaji o páté”. A z něj se teď přesouváme do profesionálnější formy, a to do formy podcastu. IMc

2 epizod

1 odběratel

16.

Obrázek podcastu Dům pro Julii

Dům pro Julii

Dětský hospic Dům pro Julii má svou podcastovou sérii o paliativní péči. Dozvíte se nejen o zákulisí celého projektu, ale také o příběhu Julie, lékařské, sociální i psychologické pomoci dětem a rodinám. V audiodokumentárních dílech si můžete poslechnout o individuální p

21 epizod

5 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Ne vždy podle plánu

Ne vždy podle plánu

Podcast o osobním podnikání, které roste z chyb – a přesto má smysl. Krátké epizody, které stihneš dřív, než ti vychladne ranní káva. Ne vždy podle plánu je podcast pro všechny, které začaly podnikat s nadšením... a pak přišel život. Mluvíme o tom, co se obvykle neukaz

8 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Maty ve hvězdách

Maty ve hvězdách

Vyhlídky na týden podle hvězd a astrologie. Rady do života a rady s astrologií. Nezapomeňte mě podpořit i na instagramu @matyahhh

4 epizod

6 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Petr Horák

Petr Horák

Poslední 4 roky jsem převážně strávil v zahraničí a v tomto podcastu bych se spolu se svými hosty s vámi podělil o různé tipy, zkušenosti a zajímavosti jak do světa a co tam dělat.

1 epizoda

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Další data podcast

Další data podcast

Interní podcast DataSentics

9 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Brdění

Brdění

Podcast o bláznivé jízdě do Brd za Brďany s užvaněnou Šárkou a svérázným Matoušem. Všechny díly podcastu Brdění můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

11 epizod

2 odběratelé

22.

Obrázek podcastu Kakao

Kakao

U hrnku kakaa servíruju rozhovory s těmi, kdo tvoří, řídí, podporují nebo aspoň tuší, co jsou to kulturní a kreativní odvětví v Česku. 🎭 Kreativci? Především. 💼 Byznys lidi? Taky. 🏛️ Instituce, které pomáhají? Možná. Čekejte otevřené debaty o tom, jak se tvoří nápady

17 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Zvířata nejíme

Zvířata nejíme

Rozhovory s veganskými aktivisty/kami za osvobození zvířat. http://zviratanejime.cz

20 epizod

13 odběratelů

24.