Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

BV Talks
Jsme BUREAU VERITAS (BV). Společnost, která je mezinárodním lídrem v oblasti testování, inspekcí a certifikací. Existujeme již od roku 1828 a pomáháme našim klientům růst a minimalizovat rizika. Odborný podcast BV Talks jsme připravili proto, abychom mohli zvát odborní…
5 epizod
0 odběratelů
1.

WE HAVE ONE LIFE
We have one life, one simple existence to do whatever we want... a o tom to všechno vlastně je. Můj život a to jak mi ho jeden sound z TikToku změnil. xoxo T.
10 epizod
1 odběratel
2.

Rybářský podcast Rybo.cz
Specializovaný rybářský podcast od r. 2019. Rozhovory s osobnostmi nejen z rybářské scény o všem, co souvisí s rybářským koníčkem. Zvu si známé i neznámé rybářky a rybáře, i odborníky a další osoby, kteří nám rybářům mají co říci, natáčím také recenze rybářských výrobků…
27 epizod
45 odběratelů
3.

Nedokonalý Gentleman
Pokud se Vám moje opravdu libí a rádi by jste podpořili tento podcast, lze tak učinit zde na tomto odkazu - paypal.me/premyslovskydvur Dobrý den a vítejte zde na Přemyslovském dvoře, kde si vyprávíme o historii, životní příběhy, toulat se spolu krajinou a poslechnout r…
52 epizod
2 odběratelé
5.

Rap Atelier
Video pořad hudební aplikace Youradio přinášející rozhovory s osobnostmi českého a slovenského rapu.
7 epizod
17 odběratelů
6.

Mladý SKIP
Jsme skupina mladých českých knihovníků a knihovnic, kterým není lhostejné, co se v knihovnách děje. Řešíme aktuální trendy a témata, dáváme hlas mladým lidem a chceme inspirovat. Jsme součástí oborové organizace SKIP. Podcastem provází Nina Wančová.
13 epizod
1 odběratel
7.

Zdál se mi sen
Podcast o snění, o snech, o smysluplných náhodách, o prolínání světů a o životních cestách, v nichž sny a snění hrají významnou roli s učiteli aktivního snění, metody Roberta Mosse, Kateřinou Kučerovou, Petrem Němčanským a jejich hosty.
18 epizod
3 odběratelé
9.

Plavba Myslí
Plavba mojí Myslí je podcast, jehož součástí jsou filozofické polemizace, hluboké hloubání a záznamy z Deníku Miliardáře. Vítej na palubě. Zvedněte kotvy a rozviňte plachty, vyplouváme!
9 epizod
0 odběratelů
10.

EPICentrum Strakonice
Pravidelně nepravidelné rozhovory se zajímavými hosty (nejen) o Strakonicích.
1 epizoda
0 odběratelů
11.

Teorie poznání
Hluboké konverzace s neobjevenými osobnostmi napříč sektory, sférami i myšlenkami. Všichni hosté jsou bývalými nebo současnými lektory Letní akademie Discover.
4 epizod
3 odběratelé
12.

David Horna
Budu jsi s vámi povídat na témata která mě zajímají a třeba můj pohled na ně a také se dozvíte. Doufám že se vám budou moje podcasty líbit.
1 epizoda
0 odběratelů
13.

Audio – ŘK farnost Olomouc – Hodolany
Farní kostel Panny Marie Pomocnice křesťanů
1 epizoda
0 odběratelů
14.

Reliant BroadCAST
Zcela nový formát s názvem Reliant BroadCAST nabízí možnost sledovat diskusi věnovanou aktuálním tématům ovlivňujícím podobu a fungování logistiky a celého dodavatelského řetězce prostřednictvím moderovaných rozhovorů předních českých odborníků na tato témata. https://w…
6 epizod
0 odběratelů
15.

Surviving Utøya and Oslo
Surviving Utøya and Oslo is a documentary podcast series by Lukáš Houdek about the people whose lives were forever changed by the terrorist attacks in the center of Oslo and on Utøya island. Yet their stories are not just about pain and grief, but also about resilience …
8 epizod
0 odběratelů
16.

MakroMixér Jana Bureše a Roberta Břešťana
MakroMixér: O penězích, byznyse, ekonomice a trzích. S nadhledem a chytrými hosty.
54 epizod
18 odběratelů
17.

CANDLECAST
První podcast, který se věnuje především vonným svíčkám, voskům, difuzérům a bytovým vůním. Pojďme si popovídat o tomto fenoménu a podívat se na toto téma podrobně a v souvislostech. Partnerem tohoto podcastu je J&P CANDLES.
2 epizod
0 odběratelů
18.

Vypadáváš
Příběhy vypadávání ze zaběhnutého života v novém podcastu festivalu Jeden svět.
9 epizod
0 odběratelů
20.

PODCASF
Uvolněná atmosféra kavárny, zajímavý host a povídání o různých tématech z oboru fyzioterapie. To je koncept našich starých dobrých FyzioCafé. A co takhle uvolněná atmosféra domova? Uvařte si dobrou kávu a pohodlně se usaďte, tohle je náš nový PodcASF!
41 epizod
13 odběratelů
22.

Investice srozumitelně
Podcast společnosti In Invest pro finanční profesionály o investicích odborně a přesto srozumitelně. V rámci jednotlivých epizod si bude Lukáš Paldus zvát zástupce poradenských firem a vzdělávacích společností. Dále také jednotlivé úspěšné investiční poradce. Mezi hlavn…
64 epizod
77 odběratelů
24.

Pojďme za vílami!
Pojďme za vílami! www.zelenacarodejka.webnode.cz Podcast o vílách. Pojďme spolu prohloubit lásku k přírodě skrze kouzelný svět přírodních bytostí. Vypráví pro Tebe @zelena_carodejka. Podcast najdeš i v psané formě na blogu. Pod každý článek přikládám i mnoho zdrojů …
2 epizod
3 odběratelé
25.