Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

OVŠEM ŽE ONIČEM
Jsme dvě holky - Nikča a Léňa. Bavíme se o všem a o ničem. Naše podcasty jsou nahrávky našeho pořadu,,Ovšem že Oničem" na Radiu R. První série "Všechno a nic" je pokec na různá témata. Ve druhé sérii probíráme kontroverznější aktuální témata.
7 epizod
5 odběratelů
1.

RuslanCast
Rozhovory se zajímavými a občas kontroverzními osobnostmi, zejména z oblasti podnikaní. Pro spolupráci: ruslanpodcast@gmail.com IT consulting: https://axiomlab.cz/
1 epizoda
0 odběratelů
2.

Lidovci On Air
Kdo jsou lidovci? Podle čeho formují svá politická rozhodnutí? Kolik zemědělců, skautů, řezníků a lékařů je mezi lidovci? Jak vypadá jejich osobní život? A mají skutečně všichni členové KDU-ČSL tak velké rodiny? O tom všem a mnohém dalším v podcastu Lidovci On Air! Za…
44 epizod
2 odběratelé
3.

Mikroplasty — (ne)známý nepřítel z hlubin?
Jmenuji se Kája a pokud mi nenalezneš na mém gymnáziu, nejspíše mi padají pravítka do jaderných reaktorů. Miluji vědu a rád do jejích tajů zasvěcuji laickou veřejnost. Ať už jsi ale laik nebo ne, doufám, že se Ti můj podcast bude líbit. :)
1 epizoda
0 odběratelů
5.

BEHIND THE BOTTLE
Vítáme vás u podcastu a videocastu Coca-Cola HBC Česko a Slovensko ❤️. Castu odkrývající náš svět podnikání a příběhů lidí, kteří jsou naší tajnou ingrediencí! Tvoříme společně sérii epizod o nejrůznějších tématech, které vás zajímají a nás baví sdílet s vámi. A kdo j…
19 epizod
0 odběratelů
6.

Odpoj se, napoj se
Online podnikání přináší spoustu úžasných možností, ale také výzev. Přihlas se k odběru podcastu Odpoj se, napoj se a přijdi si každý týden pro nové tipy, jak na sítích ušetřit čas a energii a pečovat (nejen při práci) o své duševní zdraví. ▪︎ www.asteya.cz ▪︎ www.insta…
12 epizod
0 odběratelů
7.

Bike Couch
Im PRO BMX rider from Czech. I decided to start asking my bike friends about their bike way.
5 epizod
2 odběratelé
8.

Ariel do ucha i srdce
Mluvené slovo pro tebe na téma seberozvoje, sebeléčení, souladu, spirituality a sexuality. Najdeš mě i na https://www.arielrea.cz
39 epizod
19 odběratelů
9.

Destinace Brusel
Co si myslí mladá generace o EU? Připadá si v ní dostatečně zastoupená? Destinace Brusel je podcast Českého rozhlasu o tom, jak blízko má GenZ k Evropské unii, kterým vás provede tým mladých redaktorek a redaktorů. Najdete nás na zpravodajském webu iRozhlas.cz, v aplika…
5 epizod
0 odběratelů
10.

No a co, že jsem mladej...
Zdravím. Jsem Pavel Paradýs a mám rád nekonvenční věci. Pracuji v marketingu, je mi dvacet dva a nesnáším předsudky.
2 epizod
2 odběratelé
11.

Disraptors
We talk to people whose inventive steps leave giant footprints – like Dave Evans from Stanford University, Marvin Liao from 500Startups, Ondřej Vlcek – CEO of AVAST or Frank Salzgeber from European Space Agency and many more.
58 epizod
5 odběratelů
12.

SAFE PLACE Olomouc
Jsme skupina mladých křesťanů, kteří chtějí tvořit církev pro každého.
77 epizod
0 odběratelů
13.

ARROWS WAVE
Podcast o Arrows lidech. Lidech, kteří o světě práva, businessu a poradenství přemýšlejí inovativně a jinak než je v Česku zvykem. Jedním slovem "out of the box".
14 epizod
0 odběratelů
14.

Sport lidem
Podcast o sportu pro každého. My v INTERSPORTU věříme, že sport je cesta ke zdravějšímu stylu života, k nezapomenutelným zážitkům a lepšímu pocitu ze sebe sama. Zkuste udělat první krok k lepšímu životu společně s námi. Dozvíte se, jak se vhodně obléknout, jak nejlépe t…
4 epizod
18 odběratelů
15.

SKOK podcasts
Podcasty Studentského klubu obchodu a konkurenceschopnosti SKOK z FMV VŠE v Praze. Nový díl každé dva týdny ve středu!
47 epizod
1 odběratel
16.

Pod jednou střechou
V České republice fungují tisíce rodinných firem. Právě jim je věnován tento podcast, který uvádí šéfredaktor webu Euro.cz Tomáš Bohuslav.
6 epizod
0 odběratelů
17.

srdcem
Unikátní charitativní projekt ve velmi populární formě podcastu. Šest příběhů, šest patronů, šest otevřených duší a nespočet otevřených srdcí. To je ve stručnosti první série srdcem. Za projektem stojí nově vznikající podcastový label BLACK PIG, který ke spolupráci přiz…
6 epizod
0 odběratelů
21.

Censor Reality
Vlastimil Mařík, better known by his stage name Censor Reality, is a Czech electronic music producer that focuses on ambient, experimental electronic and industrial. I often share unreleased music here. I'm looking for a new label. Be free to contact me via message. I…
25 epizod
0 odběratelů
23.

Neuron Stories
Příběhy objevů mladých českých vědců. Jak se rodí objev, jaká hudba přitom hraje do sluchátek a nebo jak vypadá běžný den našich nejlepších vědců? Neuron Stories přináší nevšední pohled do zákulisí vědeckých objevů. Neuron Stories každý měsíc představují nové výsledk…
8 epizod
10 odběratelů
24.

8SMIČKAST
Humpolecká zóna pro umění 8smička hrdě vstupuje do éteru. Podcastový kanál vysílá zprávy z Humpolce do celého světa. Na jeho vlnách si ti, kteří to mají do 8smičky daleko, mohou na dálku projít spolu s kurátory výstavy nebo se naladit na uměleckou vlnu a zaposlouchat se…
28 epizod
13 odběratelů
25.