Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Bábovky

Bábovky

Podcast s hosty, kteří rozhodně nejsou žádné bábovky, nebojí se vystoupit z komfortní zóny a otevřeně mluví o citlivých tématech. Nechť je inspirací každému, kdo si ho poslechne.

4 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Z okenské školy

Z okenské školy

Zpravodajství ze základní a mateřské školy v Oknech. Rozhovory se zaměstnanci, zaměstnankyněmi i žáky a žákyněmi.

216 epizod

9 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Lidovci On Air

Lidovci On Air

Kdo jsou lidovci? Podle čeho formují svá politická rozhodnutí? Kolik zemědělců, skautů, řezníků a lékařů je mezi lidovci? Jak vypadá jejich osobní život? A mají skutečně všichni členové KDU-ČSL tak velké rodiny? O tom všem a mnohém dalším v podcastu Lidovci On Air! Za

44 epizod

2 odběratelé

3.

Obrázek podcastu Mikroplasty — (ne)známý nepřítel z hlubin?

Mikroplasty — (ne)známý nepřítel z hlubin?

Jmenuji se Kája a pokud mi nenalezneš na mém gymnáziu, nejspíše mi padají pravítka do jaderných reaktorů. Miluji vědu a rád do jejích tajů zasvěcuji laickou veřejnost. Ať už jsi ale laik nebo ne, doufám, že se Ti můj podcast bude líbit. :)

1 epizoda

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Grepihocast

Grepihocast

O sportu a tancování, lidsky a bez zatajování. Občas věda, občas pokec, pochopí to každý blbec.

15 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu 2FRESH Design Podcast

2FRESH Design Podcast

Posláním 2FRESH je rozvíjet potenciál designerů a organizací tak, aby byli nejlepší možnou verzí sebe sama. Patří mezi přední agentury zaměřené na UX/UI design digitálních produktů a tuto roli naplňuje třeba i tím, že vozí do Česka světové legendy oboru. Na tomto kanálu

51 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Hoofbeats Music Podcast

Hoofbeats Music Podcast

Podcast by Hoofbeats Music

75 epizod

3 odběratelé

7.

Obrázek podcastu Bike Couch

Bike Couch

Im PRO BMX rider from Czech. I decided to start asking my bike friends about their bike way.

5 epizod

2 odběratelé

8.

Obrázek podcastu Vojtův podcast

Vojtův podcast

Prostor pro obyčejně neobyčejné příběhy, zvědavé otázky a když se zadaří tak i myšlenky, praktické nástroje a zajímavosti z oblasti duševního a fyzického zdraví. U poslechu se potkáš s Vojtou, klukem s dlouholetým zájmem o komplexní pohled na člověka, jeho schopnosti, p

5 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Ariel do ucha i srdce

Ariel do ucha i srdce

Mluvené slovo pro tebe na téma seberozvoje, sebeléčení, souladu, spirituality a sexuality. Najdeš mě i na https://www.arielrea.cz

39 epizod

19 odběratelů

10.

Obrázek podcastu No a co, že jsem mladej...

No a co, že jsem mladej...

Zdravím. Jsem Pavel Paradýs a mám rád nekonvenční věci. Pracuji v marketingu, je mi dvacet dva a nesnáším předsudky.

2 epizod

2 odběratelé

11.

Obrázek podcastu Poslední pivo

Poslední pivo

Už rok pomáháte zachraňovat desítky minipivovarů. Bohužel ani po roce není situace pro některé z nich o moc růžovější, spíš naopak. Od podzimu zavřené hospody znamenají naprosto zásadní propad tržeb a na kompenzační programy dosáhne kvůli často nerealisticky nastaveným

4 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu BYL JSI SKUTEČNĚ ZNOVUZROZEN SKRZE VODU A DUCHA?

BYL JSI SKUTEČNĚ ZNOVUZROZEN SKRZE VODU A DUCHA?

Mezi mnoha knihami s křesťanskou tematikou, které se vztahují k otázce znovuzrození, je tato kniha první knihou naší doby, která zvěstuje ‚Evangelium vody a Ducha‘ v naprostém souladu s Písmem. Člověk nemůže vstoupit do království nebeského, aniž by byl znovuzrozen skrz

9 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Disraptors

Disraptors

We talk to people whose inventive steps leave giant footprints – like Dave Evans from Stanford University, Marvin Liao from 500Startups, Ondřej Vlcek – CEO of AVAST or Frank Salzgeber from European Space Agency and many more.

58 epizod

5 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Sport lidem

Sport lidem

Podcast o sportu pro každého. My v INTERSPORTU věříme, že sport je cesta ke zdravějšímu stylu života, k nezapomenutelným zážitkům a lepšímu pocitu ze sebe sama. Zkuste udělat první krok k lepšímu životu společně s námi. Dozvíte se, jak se vhodně obléknout, jak nejlépe t

4 epizod

18 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Youthnet.cz

Youthnet.cz

Podcast Youthnet konference pro mladé.

20 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu SKOK podcasts

SKOK podcasts

Podcasty Studentského klubu obchodu a konkurenceschopnosti SKOK z FMV VŠE v Praze. Nový díl každé dva týdny ve středu!

47 epizod

1 odběratel

17.

Obrázek podcastu Mezonet

Mezonet

Gaučová talkshow z brněnského mezonetu s lidmi, kteří mají co říct.

6 epizod

1 odběratel

18.

Obrázek podcastu Maličkosti

Maličkosti

V podcastu se setkáte s lidmi z mého okolí, kteří jsou zajímaví svou maličkostí. Každý jsme totiž originál nehledě na počet sledujících a lajků na našich sociálních sítích. Budeme se zde bavit možná o úplně běžných tématech, ale i tak doufám, že pro vás budou inspirací.

4 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu srdcem

srdcem

Unikátní charitativní projekt ve velmi populární formě podcastu. Šest příběhů, šest patronů, šest otevřených duší a nespočet otevřených srdcí. To je ve stručnosti první série srdcem. Za projektem stojí nově vznikající podcastový label BLACK PIG, který ke spolupráci přiz

6 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu BforB ON AIR

BforB ON AIR

Naši hosté primárně nejsou ti, o kterých se dočtete v luxusních podnikatelských časopisech. Až na výjimky 😉 Jsou to podnikatelé a malé firmy, často se stejně zajímavými (nejen) podnikatelskými příběhy. My je známe. A teď si je můžete poslechnout i vy 👌 Rozhovory neje

41 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Čtení na dobrý den

Čtení na dobrý den

Vítejte! Čtení na dobrý den vzniklo z podnětu řady mých sledujících na Instagramu, kteří mi v komentářích psali, jestli nechci namluvit audioknihu, protože mám krásný, něžný, uklidňující a hladivý hlas. Jsem vděčná za svůj hlas a za to, že můžu od teď tvořit tento podc

1 epizoda

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Urbičovi

Urbičovi

My jsme URBIČOVI - Bára a Jakub. Rozhodli jsme se dělat rodinný podcast o tom, jak se žije dvěma třicátníkům v Praze. Nečekejte nic seriózního, spíš jen oddychovou sondu do našich životů. Nebojte se nás kontaktovat, na všechno odpovíme.

3 epizod

2 odběratelé

23.

Obrázek podcastu Neuron Stories

Neuron Stories

Příběhy objevů mladých českých vědců. Jak se rodí objev, jaká hudba přitom hraje do sluchátek a nebo jak vypadá běžný den našich nejlepších vědců? Neuron Stories přináší nevšední pohled do zákulisí vědeckých objevů. Neuron Stories každý měsíc představují nové výsledk

8 epizod

10 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Petr Škuta

Petr Škuta

"Krátké i dlouhé monology o technologiích v životě. Občas také dialogy s hosty a jejich pohledu na věc."🎙️ Novinky ze světa technologií. Zkušenosti, úvahy a osobní postřehy. 🍎 Apple | 🔋 Tesla | 🎮 Hry | 💙 Lifestyle

8 epizod

0 odběratelů

25.