Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Z okenské školy
Zpravodajství ze základní a mateřské školy v Oknech. Rozhovory se zaměstnanci, zaměstnankyněmi i žáky a žákyněmi.
216 epizod
9 odběratelů
2.

Lidovci On Air
Kdo jsou lidovci? Podle čeho formují svá politická rozhodnutí? Kolik zemědělců, skautů, řezníků a lékařů je mezi lidovci? Jak vypadá jejich osobní život? A mají skutečně všichni členové KDU-ČSL tak velké rodiny? O tom všem a mnohém dalším v podcastu Lidovci On Air! Za…
44 epizod
2 odběratelé
3.

Mikroplasty — (ne)známý nepřítel z hlubin?
Jmenuji se Kája a pokud mi nenalezneš na mém gymnáziu, nejspíše mi padají pravítka do jaderných reaktorů. Miluji vědu a rád do jejích tajů zasvěcuji laickou veřejnost. Ať už jsi ale laik nebo ne, doufám, že se Ti můj podcast bude líbit. :)
1 epizoda
0 odběratelů
4.

Grepihocast
O sportu a tancování, lidsky a bez zatajování. Občas věda, občas pokec, pochopí to každý blbec.
15 epizod
0 odběratelů
5.

2FRESH Design Podcast
Posláním 2FRESH je rozvíjet potenciál designerů a organizací tak, aby byli nejlepší možnou verzí sebe sama. Patří mezi přední agentury zaměřené na UX/UI design digitálních produktů a tuto roli naplňuje třeba i tím, že vozí do Česka světové legendy oboru. Na tomto kanálu…
51 epizod
0 odběratelů
6.

Bike Couch
Im PRO BMX rider from Czech. I decided to start asking my bike friends about their bike way.
5 epizod
2 odběratelé
8.

Vojtův podcast
Prostor pro obyčejně neobyčejné příběhy, zvědavé otázky a když se zadaří tak i myšlenky, praktické nástroje a zajímavosti z oblasti duševního a fyzického zdraví. U poslechu se potkáš s Vojtou, klukem s dlouholetým zájmem o komplexní pohled na člověka, jeho schopnosti, p…
5 epizod
0 odběratelů
9.

Ariel do ucha i srdce
Mluvené slovo pro tebe na téma seberozvoje, sebeléčení, souladu, spirituality a sexuality. Najdeš mě i na https://www.arielrea.cz
39 epizod
19 odběratelů
10.

No a co, že jsem mladej...
Zdravím. Jsem Pavel Paradýs a mám rád nekonvenční věci. Pracuji v marketingu, je mi dvacet dva a nesnáším předsudky.
2 epizod
2 odběratelé
11.

Poslední pivo
Už rok pomáháte zachraňovat desítky minipivovarů. Bohužel ani po roce není situace pro některé z nich o moc růžovější, spíš naopak. Od podzimu zavřené hospody znamenají naprosto zásadní propad tržeb a na kompenzační programy dosáhne kvůli často nerealisticky nastaveným …
4 epizod
0 odběratelů
12.

BYL JSI SKUTEČNĚ ZNOVUZROZEN SKRZE VODU A DUCHA?
Mezi mnoha knihami s křesťanskou tematikou, které se vztahují k otázce znovuzrození, je tato kniha první knihou naší doby, která zvěstuje ‚Evangelium vody a Ducha‘ v naprostém souladu s Písmem. Člověk nemůže vstoupit do království nebeského, aniž by byl znovuzrozen skrz…
9 epizod
0 odběratelů
13.

Disraptors
We talk to people whose inventive steps leave giant footprints – like Dave Evans from Stanford University, Marvin Liao from 500Startups, Ondřej Vlcek – CEO of AVAST or Frank Salzgeber from European Space Agency and many more.
58 epizod
5 odběratelů
14.

Sport lidem
Podcast o sportu pro každého. My v INTERSPORTU věříme, že sport je cesta ke zdravějšímu stylu života, k nezapomenutelným zážitkům a lepšímu pocitu ze sebe sama. Zkuste udělat první krok k lepšímu životu společně s námi. Dozvíte se, jak se vhodně obléknout, jak nejlépe t…
4 epizod
18 odběratelů
15.

SKOK podcasts
Podcasty Studentského klubu obchodu a konkurenceschopnosti SKOK z FMV VŠE v Praze. Nový díl každé dva týdny ve středu!
47 epizod
1 odběratel
17.

Maličkosti
V podcastu se setkáte s lidmi z mého okolí, kteří jsou zajímaví svou maličkostí. Každý jsme totiž originál nehledě na počet sledujících a lajků na našich sociálních sítích. Budeme se zde bavit možná o úplně běžných tématech, ale i tak doufám, že pro vás budou inspirací.…
4 epizod
0 odběratelů
19.

srdcem
Unikátní charitativní projekt ve velmi populární formě podcastu. Šest příběhů, šest patronů, šest otevřených duší a nespočet otevřených srdcí. To je ve stručnosti první série srdcem. Za projektem stojí nově vznikající podcastový label BLACK PIG, který ke spolupráci přiz…
6 epizod
0 odběratelů
20.

BforB ON AIR
Naši hosté primárně nejsou ti, o kterých se dočtete v luxusních podnikatelských časopisech. Až na výjimky 😉 Jsou to podnikatelé a malé firmy, často se stejně zajímavými (nejen) podnikatelskými příběhy. My je známe. A teď si je můžete poslechnout i vy 👌 Rozhovory neje…
41 epizod
0 odběratelů
21.

Čtení na dobrý den
Vítejte! Čtení na dobrý den vzniklo z podnětu řady mých sledujících na Instagramu, kteří mi v komentářích psali, jestli nechci namluvit audioknihu, protože mám krásný, něžný, uklidňující a hladivý hlas. Jsem vděčná za svůj hlas a za to, že můžu od teď tvořit tento podc…
1 epizoda
0 odběratelů
22.

Neuron Stories
Příběhy objevů mladých českých vědců. Jak se rodí objev, jaká hudba přitom hraje do sluchátek a nebo jak vypadá běžný den našich nejlepších vědců? Neuron Stories přináší nevšední pohled do zákulisí vědeckých objevů. Neuron Stories každý měsíc představují nové výsledk…
8 epizod
10 odběratelů
24.

Petr Škuta
"Krátké i dlouhé monology o technologiích v životě. Občas také dialogy s hosty a jejich pohledu na věc."🎙️ Novinky ze světa technologií. Zkušenosti, úvahy a osobní postřehy. 🍎 Apple | 🔋 Tesla | 🎮 Hry | 💙 Lifestyle
8 epizod
0 odběratelů
25.