Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

UK FTVS Podcasts
Fakulta příběhů - UK FTVS Podcast. UK FTVS spouští projekt vlastních podcastů. Hlavní obsahovou linkou jsou rozhovory se současnými studenty a absolventy. Jedná se o podcasty z roku 2021, nové podcasty FTVS UK poslouchejte na https://open.spotify.com/user/31lipokxawgo…
9 epizod
2 odběratelé
1.

Him and Dad DCFC tracks
Middle-age & teenage opinions collide on Derby County. News, views, fun and facts
7 epizod
1 odběratel
2.

EB Talks
S narůstající poptávkou po kvalifikovaných lidech si čím dál více firem uvědomuje potřebu koncepčně pracovat se svou zaměstnavatelskou značkou. Talentované lidi si totiž nevybírá firma, ale naopak oni firmu. EB Talks je nový pořad z dílny CzechCrunche, který se zaměřuje…
6 epizod
0 odběratelů
4.

Maminkář
Maminkář je pořad pro rodiče i pro všechny ostatní, které zajímají vhledy odborníků a inspirativních osobností na aktuální témata z oblasti rodičovství, výchovy a ženství. Moderují Michaela Tomešová a Veronika Rážová.
174 epizod
165 odběratelů
5.

Vojtův svět
Můj podcast je o příbězích z mého života, zážitcích, které mě formovaly, a o myšlenkách, které mi procházejí hlavou. Otevřeně sdílím své pohledy na svět, zajímavé momenty a otázky, které mě fascinují.
2 epizod
0 odběratelů
7.

S Jakubem na vlnách
Rozhovory inspirované oceánem 🌊 Podcast je v současné době v hibernaci.
45 epizod
6 odběratelů
8.

Marketing Journal Podcast
Podcast pro marketéry, co se nebojí jít do hloubky. Marketing Journal (www.m-journal.cz) je tu už přes 15 let a patří mezi nejčtenější odborná média v České republice. Vše ovšem upsat nejde. V Marketing Journal Podcastu si povídáme s marketéry, co stojí za skvělými znač…
13 epizod
0 odběratelů
10.

Víc než se zdá
Multimediální tvořivá produkční agentura, machři na zvuk a podcastoví gurůové :) Od obsahu k podcastům a audioknihám...
29 epizod
2 odběratelé
13.

TV Program Prima COOL
Tak takovej televizní program nenabídne ani Saša Hemala a k tomu kultovní upoutávky z archivu
70 epizod
8 odběratelů
14.

Svět podle Willyho
Podcastový deníček jedné pražské buzny. svetpodlewillyho@gmail.com
3 epizod
3 odběratelé
16.

Hovory s
Podcasty jsou o osobním rozvoji skrze rozhovory. Odkaz na mé stránky s básněmi a dalšími texty: www.Noet.cz
7 epizod
0 odběratelů
18.

RuslanCast
Rozhovory se zajímavými a občas kontroverzními osobnostmi, zejména z oblasti podnikaní. Pro spolupráci: ruslanpodcast@gmail.com IT consulting: https://axiomlab.cz/
1 epizoda
0 odběratelů
19.

Ke kormidlům!
Ke kormidlům! Představte si, že vyrazíte na plavbu životem, kde jste vy sami svým vlastním kapitánem na vaší lodi která je váš život. Jaké by to bylo? Jak byste se měli? Dokážete si vůbec představit tu úlevu když by Vy jste byli kapitánem nebo kapitánkou? Když byste mě…
4 epizod
6 odběratelů
20.

Klapka!
Podcast studentů katedry Arts Managementu o velikánech české kinematografie. Společně s odborníky a dalšími hosty pohovoříme o jejich životě, tvorbě legendárních snímků a cestě k filmovému plátnu.
3 epizod
4 odběratelé
21.

Odpoj se, napoj se
Online podnikání přináší spoustu úžasných možností, ale také výzev. Přihlas se k odběru podcastu Odpoj se, napoj se a přijdi si každý týden pro nové tipy, jak na sítích ušetřit čas a energii a pečovat (nejen při práci) o své duševní zdraví. ▪︎ www.asteya.cz ▪︎ www.insta…
12 epizod
0 odběratelů
22.

Vinyl
Ahoj! Jsme Charvinn a Anička, dvě milovnice indie hudby, sběratelky vinylů a zakladatelky online magazínu vinylmagazine.cz. Takže je asi jasný, o čem si v podcastu budeme povídat. Oblíbený kapely, koncertní zážitky, historie a současnost hudební scény, občas nějaká rece…
70 epizod
19 odběratelů
23.

OTEVŘENĚ / OPEN UP (cz, en)
Podpatky, rtěnka, batoh a jeden otevřený podcast. / A podcast about relationships and self-improvement./ Než vyjde další díl, můžeme se potkat tady: IG: @jitkanovackova, TikTok: @itsJitka, nebo booking@novackova.cz
8 epizod
9 odběratelů
24.