Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Theoretical Frontier
Vydejte se s námi na odysseu vědou, kde odhalíme tajemství všech možných teorií a spojíme je s reálným světem. Vydejte se s námi za hranici poznání.
1 epizoda
0 odběratelů
2.

RadioDixie - Country Heroes
Kris Kristofferson to řekl ze všech nejlíp: „Když to zní jako country, tak to asi nejspíš bude country.“ I když od časů Jimmieho Rodgerse a Hanka Williamse Sr. protekly hrdly countryových hrdinů nekonečné řeky whiskey, je duše téhle muziky stále svěží. Evžen Müller v ro…
63 epizod
21 odběratelů
3.

Potterless
Join Mike Schubert, a grown man reading the Harry Potter series for the first time, as he sits down with HP fanatics to poke fun at plot holes, make painfully incorrect predictions, and bask in the sassiness of the characters. Schubes and his guests cover a portion of t…
229 epizod
22 odběratelů
4.

Bookcast Byznys vývar
Bookcast Byznys vývar, pětiminutovka, která přináší to nejlepší z knih a vědeckých studií, které posunou vás i váš byznys.
14 epizod
0 odběratelů
10.

Coffee Time
Podcast o udržitelnosti. Eliška a Standa z Fairtrade ČS si do studia zvou hosty, kteří se ve svém životě věnují tématům udržitelné budoucnosti, důstojné práce, globální spravedlnosti a odpovědného spotřebitelství. Rozhovory: Eliška Kratochvílová Produkce: Stanislav Ko…
2 epizod
0 odběratelů
11.

Svatební cirkus
Podporujeme nadšení vymanit se ze ztuhlého pojetí pořádání svateb, protože už víme, že to lze dělat jinak a v takových případech se to všech dotkne na správném místě. Zároveň vytváříme prostor, kde se všichni potkáváme. Kde si povídáme a vzájemně se inspirujeme.
5 epizod
3 odběratelé
15.

Já klepu, ty mluvíš
Máme rády, když můžeme při cestě ze školy nebo z práce pustit všechno z hlavy a jen tak si povídat o tom, co nám dělá radost. Jedna z nás téma naťukne, druhá ho otevře a společně vás přivedeme na jiné myšlenky. Podcast Káji a Aničky Já klepu, ty mluvíš je přesně ten pod…
23 epizod
0 odběratelů
17.

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den. Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
1661 epizod
104 odběratelů
19.

Olinium
Chemie je láska! Rozhovory o vědě, studiu, práci a zajímavostech spojených s (bio)chemií. Autorka jsem já - Oli a varuji, pravděpodobně zjistíte, jak je chemie úžasná :)
38 epizod
32 odběratelů
20.

simplicity. jednoduchost
Ahoj tenhle podcast je o tématech které zajímají Generaci Z a mladé lidi. Budeme tu řešit různá témata a novinky ve světe. Jak už z názvu lze vidět tak chceme mluvit také o tématech která jsou lehklá a obecná. Časem bychom si také rádi pozvali několik hostů, jestli máte…
1 epizoda
0 odběratelů
22.

TUL podcast by Filisty
TUL podcast se zaměřuje na politické dění, kulturní akce a společenský život v Liberci. Vychází ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci a bohemistickým občasníkem Filisty.
2 epizod
0 odběratelů
23.

PotCast
Podcast ze zákulisí našich zhulených sessions z pražské metropole. Moderátoři: Michael Falta, Filip Hromas, Tibor Svoboda
2 epizod
0 odběratelů
25.