Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Václav Michalskij - K radost musí být dva, Jaro v Kartágu - třetí kniha
Na stránkách románu Václava Michalského „K radosti musí být dva“ (následujícího „Jaro v Kartágu“ a „Osamělý je všude na poušti“) pokračuje vyprávění o osudech hlavních hrdinek románu – Mariji a Alexandry, dcer admirála Ruského carského námořnictva, v němž se spojily ces…
37 epizod
0 odběratelů
2.

ROVINA
Rovina je podcast, kde všechno bereme na rovinu, na přímo a bez servítek. Chceme změnit pohled dospělých na studenty a ukázat, že naše generace není jen za počítačem.
19 epizod
3 odběratelé
4.

Na dúšok s Petkom
Moje meno je Peter Opet, som hudobník, člen skupiny Polemic, spisovateľ a vášnivý milovník slovenského vína. Žijem v Limbachu, kde mám okolo seba skvelých učiteľov, od ktorých som sa o víne veľa naučil. V prvej sérii podcastu som sa v 24 epizódach o kráse vína rozpráv…
114 epizod
6 odběratelů
5.

Drakoviny
Skupina dobrodruhů vydávajících se vstříc nástrahám bájných světů :-) Záznam z živého streamu z - twitch.tv/freezecz Sledujte Drakoviny: Twitter: twitter.com/drakoviny FB: facebook.com/drakoviny Twitch: twitch.tv/freezecz Instagram: instagram.com/drakoviny Discord…
27 epizod
9 odběratelů
7.

6 krát fotrem
Když jsem měl dvě děti, kamarádi se mi smáli. Říkali: „Dvakrát sis vrznul a máš hned dvě děti. Ty jsi neuvěřitelný smolař.“ Nepřišlo mi to vtipné ani trochu. Teď mám dětí šest a kamarádi se již nesmějí. Asi jsem si vrznul víckrát než oni. A co se může honit hlavou šesti…
15 epizod
20 odběratelů
8.

Ochotníci na vlnách
Podcast Ochotníci na vlnách Vám přináší sérii neformálních rozhovorů a diskusí o ochotnickém, chcete-li amatérském divadle. Hosty budou zajímavé osobnosti z ochotnických souborů po celé ČR. Pořadem provází herec, režisér a dramaturg Ochotnického spolku ŽUMPA Jakub Pilař…
18 epizod
0 odběratelů
9.

Jak budovat značku a získávat zákazníky?
František Školník představuje úspěšné marketingové strategie, hovoří o tom jak se na marketing ve své společnosti připravit a hledá inspiraci u úspěšných značek, které díky kvalitní strategii dobyly trh.
1 epizoda
11 odběratelů
11.

Renata Novotná | Čistá hlava & volné ruce
Jsem konzultantka týmové efektivity, procesů a delegování práce. Pro moderní advokátní kanceláře a menší firmy. Vylepšuji systém práce. Nastavuji procesy, pomáhám efektivně delegovat práci a stavět týmy, které fungují. Jako podnikatel totiž nemusíte pracovat 24 hodin 7…
23 epizod
4 odběratelé
12.

Lektoři lektorům – podcast Virtuální jazykovky
Podcast pro lektory jazyků (angličtiny), kteří hledají novou inspiraci. Zajímá vás jak nad učením, podnikáním a životem přemýšlí ostatní lektoři? Kolik hodin učí, jak si organizují čas, co je trápí? Tak pojďte nahlédnout pod pokličku našim báječným lektorům z Virtuální…
3 epizod
0 odběratelů
13.

Prague Pride
Spolek Prague Pride se kromě pořádání festivalu věnuje spoustě LGBT+ témat a zlepšuje život LGBT+ lidí v Česku. V naší nové sérii podcastů si budete moct poslechnout přednášky a debaty z loňského Pride Streamu. | Financováno z programu Evropské unie Práva, rovnost a ob…
11 epizod
10 odběratelů
14.

Můj Podcast
První oficiální a jedinečný projekt Můj Podcast, který se zabývá všemi možnými fotbalovými tématy. Jeho patronem je český prvoligový fotbalista, Pavel Šulc.
2 epizod
0 odběratelů
17.

Fulbright Podcast CZ
K 30. výročí působení české Fulbrightovy komise a k 75. výročí existence celosvětového Fulbrightova programu startuje v roce 2021 roční cyklus FULBRIGHT PODCAST CZ. Uslyšíte v něm 12 skutečných příběhů 12 skutečných lidí, kteří to riskli. Přihlásili se, dostali „Fulbrig…
12 epizod
0 odběratelů
18.

Na první tejk! - hudební pořad
Pořad, ve kterém uvidíte své oblíbené a nebo právě objevené muzikanty zahrát a povyprávět - řečí muzikantů - Na první tejk! Ke vzniku pořadu ‘Na první tejk’ nás vedla chuť vytvořit něco, kde by se kapely mohly divákům i trochu představit. Přeci jenom, když jdete na kon…
1 epizoda
0 odběratelů
19.

PRO TY, CO CHÁPOU!!!
Satirická show tří aktivních studentů z Prahy a přilehlých vesnic pro ty, co chápou. EVERYTHING IS AWESOME!!!
2 epizod
0 odběratelů
20.

SupportBox Podcast
Naším cílem je zlepšit zákaznickou péči u 10.000 českých firem. Zveme si zajímavé hosty a ptáme se jich na témata spojená s péčí o zákazníky, e-shopy, lepší komunikací apod.
31 epizod
6 odběratelů
21.

Mezi náma holkama
Podcast o tom, že být svá je osvobozující! Kudy vede moje cesta sebepoznání a jak na něm pracuju? Vezmu vás s sebou a třeba se místy najdete i vy.
15 epizod
30 odběratelů
22.

Nová éra bankovnictví
Komerční banka vstupuje do nové éry bankovnictví. Ta je postavena na společné expertíze a nejmodernějších technologických nástrojích. Na nejčerstvějších datech a umělé inteligenci ve službách bankovních poradců. Na zákazníkovi v centru dění. Na chytrých produktech a slu…
8 epizod
0 odběratelů
23.

Jednoduše – minimalistický podcast
Jsme dva minimalisti – Aneta a Patrik. Oba píšeme o minimalismu blogy, teď jsme se rozhodli točit podcast. Jednoduše je pořad o tom, jak žít s málem. Chcete mít míň starostí, závazků, stresu a věcí? Náš podcast vám v tom pomůže. www.zamalem.cz www.zjednoduseno.cz
19 epizod
29 odběratelů
24.