Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Superženy Marie Claire
NALAĎTE SI náš nový podcast! Moderní doba na nás klade vysoké nároky. Jak jim se ctí dostát, ale neztratit sebe samu? Marie Claire se ptá těch nejpovolanějších. Daří se jim být na špičce ve svém oboru, ale nevzdávají se ani rodinného života. Jak to tyto manažerky, sport…
28 epizod
23 odběratelů
1.

Mattering Talks
Marketing je jedním z nástrojů destrukce. Vytěžuje lidské a přírodní zdroje, manipuluje, odcizuje nás jeden od druhého a využívá k tomu ty nejmodernější psychologické metody. Proč je třeba to změnit, co je mattering a jak mění svět k lepšímu? I o tom je povídání s našim…
20 epizod
0 odběratelů
2.

INSPEAT | Tino Forbidden podcast
Československý podcast INSPEAT o kreativite, produktivite, inšpirácii, či knihách.
44 epizod
3 odběratelé
3.

Právní historie
Evropská společnost pro právní dějiny, z.s. pro Vás pravidelně připravuje rozhovory na právněhistorická témata, jakož i prezentace nově vyšlých knih z oblasti dějiny státu a práva.
1 epizoda
0 odběratelů
5.

FUCKUP PODCAST
Tomáš Studeník otevírá témata, která možná nikdo otevírat neměl. Poslechněte si, jaké nejzásadnější fuckupy prožili rozdílní lidé ze světa byznysu. Prošli si tím všichni. Cesta k úspěchu vede přes pády. A některé z nich jsou hodně tvrdé. Hosty jsou většinou absolventi p…
56 epizod
75 odběratelů
6.

Od mámy pro mámy
Když se vám narodí dítě, tak se vám obrátí život vzhůru nohama. Najednou se objeví spousta témat a vy musíte učinit mnohá rozhodnutí. V tomto podcastu mluvím o svých zkušenostech s mateřstvím a péčí o miminko. Jsem máma dvou dětí, které mě mnohému naučily. Mým přáním je…
40 epizod
48 odběratelů
7.

Romacast
Romacast jsou rozhovory z prostředí organizace IQ Roma servis, která pomáhá Romům a vytváří živé a přátelské vztahy ve společnosti. Prostřednictvím těchto rozhovorů dáváme nahlédnout do témat, které se dotýkají životů každého z nás.
21 epizod
0 odběratelů
8.

Porce života navíc
Život je někdy sladký a jindy trochu zhořkne, ale právě o tom to celé je. Zakousněte se s námi do zajímavých rozhovorů o životě, jídle a všem okolo. Chytře, vtipně a s inspirací.
17 epizod
75 odběratelů
9.

Byznys poradna
Byznys stratég, lektor a konzultant Leoš Bárta.cz, radí ve svém pořadu firmám, institucím či jednotlivým osobnostem: co dělat a jak přemýšlet, chcete-li být lepší než konkurence. A je jedno, jestli k té cestě použijete marketing, reklamu, práci s lidmi, strategické myšl…
74 epizod
73 odběratelů
10.

DailyDrama
DailyDrama podcast - proč zrovna DailyDrama? Rejža v nás dost věří a přeje si, aby byl jednou tenhle podcast světový :). Sou vaj not? Podcast o kultuře a kulturním dění - zahrnuje divadlo, film, hudbu, literaturu, vzdělávání atd. Základní informace o našem týmu se dozv…
6 epizod
0 odběratelů
14.

KITTYCAST
Podcast projektu Esport Academy zaměřený na tuzemský esport a rozhovory s jeho zajímavými osobnostmi.
5 epizod
0 odběratelů
19.

Freshnews
Vo Freshnews podcaste ti každý piatok prinesieme prehľad tých najdôležitejších správ z uplynulého týždňa a tiež tipy a odporúčania na to najlepšie, čo za poslednú dobu u nás na Refresher.sk vzniklo.
93 epizod
5 odběratelů
20.

BodyVibes
Podcast BodyVibes má všem připomenout důležitost vlastního já a to nejen fyzického tělesného já, ale i vnitřního já. Pokud na sobě chcete tedy opravdu pracovat a to zdravě, jemně a s ohledem na potřeby organismu, pak je tento podcast právě pro vás! Já se jmenuji Eliška…
1 epizoda
0 odběratelů
21.

Narovinu
Probíráme aktuální zpravodajská a publicistická témata více do hloubky. Všechny díly podcastu Narovinu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
34 epizod
5 odběratelů
22.

AVtalks
Napadlo vás někdy, co se skrývá v zákulisí koncertu, konference nebo třeba gala večera? Že ano? Pak jste tu správně! Jsme Pavel a Lotte a společně se budeme bavit o eventech a všem, co se pod tímto označením může skrývat. Pavel pracuje v oblasti eventů už pěknou řádku l…
3 epizod
0 odběratelů
24.

Rozvíjíme naše děti | Little Bears
Pojďme si povídat o dětech, jejich rozvoji, výchově, vzdělávání, rodinné pohodě a trávení společného času. Jmenuji se Marie Haklová a jsem především máma dvou báječných kluků, kteří mě inspirovali k založení vlastní značky her a hraček Little Bears. Potkávám úžasné a in…
1 epizoda
0 odběratelů
25.