Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

M.R. RECORDS
Jsem Rom. Mám rád RAP psal jsem texty od 10 let. Věnují se tomu už 5 let..
3 epizod
0 odběratelů
4.

Open Science Podcast
Podcast Centra pro podporu open science (CpOS) na Univerzitě Karlově o všem, co souvisí s open science. Prostřednictvím rozhovorů se pokusíme zmapovat cestu k otevřené vědě, od praktických aspektů po politiky a filozofii. Hudba: Demis CousCous: Thirteen, dostupné pod l…
15 epizod
0 odběratelů
5.

Škola průserů
Inspirující osobnosti sdílí své největší životní průsery a zkoušky. Nerozdávají návody ale inspirují reálnými zkušenostmi. Poslouchej a najdi si svůj Životní tahák ze Školy průserů...
14 epizod
17 odběratelů
6.

Quick-Step Design Talks
Do you want to learn more about the 2022 trends in design? We are proud to present you our new podcast Quick-Step Design Talks, a series of inspiring podcasts with different guests from the world of design and art. Eva Sluneckova, editor-in-chief of Elle Decoration maga…
3 epizod
0 odběratelů
7.

Audiolibrix - Audioknihy pro vaše lepší já
Nejlepší obchod s audioknihami, největší katalog českých a slovenských podcastů a nejmladší vydavatelství rozvojových audioknih. To je Audiolibrix.
46 epizod
38 odběratelů
8.

Do slov
Tohle je Do slov. Čteme knihy, bavíme se o tom, jak jsou napsané, hledáme souvislosti a nekončíme jen u příběhu a prvních dojmů. Do slov připravují Bára Votavová a Ondřej Lipár. Najdete nás na Instagramu jako @xvxbbxvx a @lipar. Pokud nás chcete podpořit nejen poslechem…
52 epizod
14 odběratelů
9.

Go GIRLS!
Vítám vás u mého podcastu GO GIRLS!. Jsem holčina trpící obezitou, která je na cestě za lepším já a doufá i věří, že k tomu brzo dojde. Chci tady sdílet své pocity, zkušenosti, vzestupy ale i pády, které k té cestě patří. Bude to takový můj deníček. Doufám, že Vás to bu…
1 epizoda
0 odběratelů
10.

NFCtron Podcast
NFCtron Podcast Václava Jaroše nemá za cíl být dalším z řady podcastů. Nabízíme vhled do trhu, který je plný neuvěřitelných osobností, jež se nebojí riskovat a dělat věci jinak. Při přípravách nepřemýšlí nad plánem B, ale když se něco nepodaří, umí skvěle improvizovat. …
9 epizod
0 odběratelů
13.

Walker & Volf - nakladatelství audioknih
Zdarma k poslechu naše audioknihy a ukázky z nich. Více o nás na www.walkeravolf.cz.
74 epizod
30 odběratelů
14.

Quantum Body World
Expanze začíná naším designem. Podcast o budování multimilionového podnikání v integritě, autenticky i strategicky. Témata: Human Design, vědomí, transformace, high-ticket produkty, cenotvorba, archetypy.
11 epizod
0 odběratelů
15.

Shooting time!
Jsem fotograf Lukáš Szwejdar a se svými hosty povedu rozhovory o tématech ze světa fotografie, sociálních sítí a životě v dnešní uspěchané době.
6 epizod
0 odběratelů
17.

Kaleidoskop MMA
Kaleidoskop MMA je český podcast zaměřený na galavečery největší světové organizace smíšených bojových umění - UFC (Ultimate Fighting Championship) a okrajově i dalších. Představení zápasů, galavečerů, novinek, zápasníků a výsledkový servis.
201 epizod
12 odběratelů
19.

Křížová cesta - Michal Šefara
Audio úryvek z připravované knihy, kterou si můžete předplatit nebo podpořit na: https://bit.ly/KupKrizovouCestu
1 epizoda
0 odběratelů
20.

Skautský institut
Stavíme mosty mezi tradicí a hodnotami skautingu a mezi životním stylem a potřebami společnosti. A to i v pořadech na tomto kanálu: skautská témata a inspirace, podněty pro celou společnost.
74 epizod
12 odběratelů
21.

Legend Element Podcast
This is your dose of motivation! Welcome to the inspirational podcast by the Australian movement, Legend Element. We broadcast in English, Czech, and Slovakian. Our mission is to showcase that ordinary people can embark on extraordinary adventures. Follow your passion, …
83 epizod
4 odběratelé
22.

České Švýcarsko
Neobyčejnou harmonii přírody Českého Švýcarska dotváří četné památky lidové architektury roubených a hrázděných domů s podstávkou.
14 epizod
0 odběratelů
23.

Olympijské rozhovory
Exkluzivní rozhovory s hosty v Tokiu i v pražském olympijském parku. Komentáře sportovních odborníků a bezprostřední dojmy samotných sportovců přímo do vašich uší.
41 epizod
0 odběratelů
24.