CINEMA geek
Oficiální podcast televizního týdeníku ze světa filmů CINEMA geek! Novinky, reportáže, recenze a rozhovory. Ať už jsou filmy tvůj život a nebo si jen občasně dopřáváš těch největších velkofilmů, tak zde najdeš co hledáš - srozumitelně a výstižně.
10 epizod
9 odběratelů

Cigiho Management
Jak být správný manažer a leader? Jaké metody a nástroje použít na řízení projektů? Jak vést lidi k dosažení cílů projektu? Metody GTD a NLP. Pojmy MVP, agile, scrum, storypoints, user story, use case, typologie, temperament, IQ vs EQ. Jestli Vás zajímají odpovědi na ot…
17 epizod
34 odběratelů

Tomas Nedoma - Cesta k úspěchu
Povídám si s Vámi o tom, jak se stát v životě úspěšným. A jak docílit toho co opravdu chceme.
8 epizod
10 odběratelů

Cesta s EY
V EY spojujeme výjimečné lidi, abychom společně vytvářeli lépe fungující svět. Vítej u našeho podcastu, ve kterém si s našimi kolegy povídáme nejen o tom, jak vypadá jejich Cesta s EY.
57 epizod
9 odběratelů

Cesta
Média si u nás stále více vyčleňují prostor pro soutěž MMA, která až pandemicky zasáhla oči sportovních diváků. Těžko budeme hledat sport, který se do společnosti začlenil rychleji, a těžko budeme hledat tak tvrdého a odhodlaného bojovníka z českých řad, jakým je Jiří D…
9 epizod
20 odběratelů

Český rozhlas - Osobnosti
Silná témata, o kterých se ve společnosti právě mluví. Všechno z tématu Osobnosti můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
6742 epizod
201 odběratelů

Český Nintendocast
Český Nintendocast - jediný český podcast o hrách a konzolích od Nintenda. Od fanoušků Kirby a JayTee pro fanoušky :-) http://www.nintendocast.cz
3 epizod
6 odběratelů

Cena Penez
Ahoj, já jsem Jakub a tohle je podcast Ceny Peněz, kde se zabývám byznysu jako takovému.
1 epizoda
10 odběratelů

Čas vah
Jsem Ejvi, jsem autorkou blogu ejvifreedom.com, spoluzakladatelkou agentury Sparkle Events, jsem máma a jsem váhy. Právě moje znamení se dost odráží na mé povaze a tak vznikl nápad na Podcast ČAS VAH. Bude tak trochu o všem, co se mi honí hlavou, ať už lifestyle a fashi…
4 epizod
8 odběratelů

Career Designer - career podcast & audiobooks
Career Designer - PhDr. Petra Drahoňovská www.CareerDesigner.eu > new trends & inspiration for your personal development at work life > how to deal with fast tech development, new demands & new challenges > this channel contains our a) audioblog / podcast b) audiobooks…
70 epizod
5 odběratelů

Café Fra – autorská čtení
Éditions Fra Záznamy autorských čtení a dalších vystoupení z Café Fra.
351 epizod
20 odběratelů

ByznysPark (audio)
ByznysPark přináší rozhovory s lidmi, které baví práce a vystupují z řady tím co dělají. Nechte se inspirovat.
0 epizod
4 odběratelé

Byznys s EY
V EY nám záleží na tom, aby svět kolem nás fungoval lépe. Snažíme se proto přispívat k větší důvěře v podnikatelské prostředí, k trvale udržitelnému růstu, rozvoji talentů ve všech oblastech lidské činnosti i k posilování vzájemné spolupráce. Být konkurenceschopný v dne…
14 epizod
16 odběratelů

New Thinking: Leaders
New Thinking: Leaders podcast brings you extended one-to-one interviews with key leaders pushing boundaries, breaking barriers, and advancing their fields. Host Zorianna Kit speaks to top CEOs, founders, entrepreneurs, artists, and other visionary experts shaping our fu…
167 epizod
22 odběratelů

Myšlením na vrchol
Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou před…
973 epizod
379 odběratelů

Boris Pazdera do uší
Podcast o všem, co řeší člověk, který má tolik aktivit, že neví co dělat dříve, ale jedno je jasné. Pokud má možnost dělat něco nového, kde se něco naučí, jde do toho. Takže nakonec řeší víceméně jenom problémy o kterých potom mluví, píše a obecně sdílí. Pojďte si něco …
16 epizod
5 odběratelů

Borderka cestuje
Podcast Radka Vandry o cestování se psem a zážitkách se dvěma borderkama. Těšit se můžete i na témata jako jsou psí sporty, hlavně agility a tipy pro východu psa.
8 epizod
26 odběratelů

Bohoslužby Slova života Pardubice
Slovo života Pardubice - Církev, kde věříme, že Bůh je skutečný a dostupný každému člověku. Poslechněte si nedělní kázání z bohoslužby naší církve a nechte se inspirovat a povzbudit k životu naplněnému vírou, odvahou a Boží láskou.
255 epizod
8 odběratelů

Blue Panther Podcast
Podcast o průmyslu, údržbě, měřícím zařízení, přístrojích a mnohem více.
3 epizod
2 odběratelé

Blesk a Eva na špacíru
Petra Lechnerová a Eva Hradilová odjely na roční dobrodružství na Nový Zéland. Co je tam vše potkalo?
94 epizod
18 odběratelů