Holky venku
Sníš o první výpravě do přírody, chystáš se na půlmaraton, nebo už máš za sebou trek v Himálaji? Poslechni si velká i malá dobrodružství žen, které rády tráví čas pod širým nebem. Outdoor má mnoho podob a je tu pro každou a každého, kdo se odhodlá obout boty a vyrazit v…
4 epizod
31 odběratelů

Holkis Polkis
Nejlepší kamarádky, které s nadhledem debatují o každodenních radostech a strastech ve vztazích i single životě. Sledujte nás na našem společném Instagramu: @podcast_holkispolkis (naše osobní účty: @locikasz @carolinwlos)
30 epizod
14 odběratelů

Holka v byznysu
Vždycky mě bavilo povídat si se zajímavými lidmi z oblasti podnikání. Jenže v kavárně nebo na schůzce jsme jenom dva nebo ještě někdo další z týmu. Já ale chci inspirovat a sdílet s dalšími ženami, které chtějí podnikat a být úspěšné. A tak jsem začala natáčet podcasty.…
5 epizod
25 odběratelů

Hofburg Vídeň – Císařská apartmá, Sisi Museum, Stříbrná komnata
Až do roku 1918 byl rozlehlý hradní komplex v srdci Vídně politickým centrem monarchie. Dnes plní stejnou funkci v demokratickém Rakousku. Tam, kde tvořil osvícenský panovník císař Josef II. své revoluční reformy, kde zasedal a upravoval mezinárodní vztahy Vídeňský kong…
72 epizod
16 odběratelů

Him and Dad DCFC tracks
Middle-age & teenage opinions collide on Derby County. News, views, fun and facts
7 epizod
1 odběratel

Hardware Development Podcast
Podcast o vývoji pro hardware i vývoji na hardware. Nebudou chybět veselé historky i noční můry spojené s vývojem. Přivítáme také hosty.
26 epizod
11 odběratelů

GayTalks CZ
Český podcast věnující se různým tématům ze života v gay komunitě. Pořadem vás provázejí Martin, Anton a Tomáš.
56 epizod
64 odběratelů

FYFTcast
FYFT je zkratka pro Fill Your Free Time, tedy vyplň svůj volný čas. Nabízíme inspiraci pro trávení volného času offline – aktivitami, které jsou nejen zábava, ale rozvíjí tě. FYFT není pouhý obchod, FYFT je idea. Mimo jiný content (Youtube, Instagram, TikTok, Discord) …
46 epizod
12 odběratelů

FutureME
Tomáš Hanák a Michal Budík, dva situalisté, kamarádi a společníci přináší inspirativní rozhovory na cestě k úspěchu. K tomu nejlepšímu, co tě v životě čeká, si sám musíš dojít. Vyrážíme na cestu za hledáním spokojené budoucnosti.
1 epizoda
4 odběratelé

Fouskův svět
Zábavný a zároveň poučný pohled na dění kolem nás očima Josefa Fouska. Všechny díly podcastu Fouskův svět můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
327 epizod
19 odběratelů

Fotbalově s Bielsistou
Milujeme fotbal a vzhledem k tomu, že bychom o něm stejně mluvili tak jak tak, rozhodli jsme se naše myšlenky jednou za čas shrnout prostřednictvím podcastu. Chceme otevírat originální témata, kterým bude společným jmenovatelem právě fotbal. Kromě prezentace našich úvah…
7 epizod
7 odběratelů

Forbidden Society Recordings METALCAST
Forbidden Society Recordings podcasts, with the artists from the label, but also some that are not but they have something to say in Drum & Bass
38 epizod
4 odběratelé

Forbidden Society Promo Mixes
Forbidden Society podcasts with fresh Forbidden Society Recordings material inside - up to date of the release.
19 epizod
3 odběratelé

FMV odposlech
Jak to chodí u nás na FMV? To se dozvíte v podcastu FMV odposlech - protože odposlechem se člověk vždy hodně dozví ;)
80 epizod
6 odběratelů

VŠECHNO Z PRVNÍ
Z Prahy přes Thun do Kalmaru a zpět pod hodinu? Lanýž, Pepa a Mára si troufli prověřit tuhle náročnou challenge. Poslechněte si cally ze světa florbalu napříč Českou, Švédskou a Švýcarskou nejvyšší soutěží, ve kterých kluci rozebírají sportovní i kulturní problematiku v…
17 epizod
4 odběratelé

Flibblova skládka verbálního odpadu
Pouštíme se do analýzy nedávných událostí a trendů v kultuře a společnosti. Dopadá to většinou špatně, ale alespoň se u toho pobavíme.
1 epizoda
3 odběratelé

Cineramakův filmový podcast
Stránka k poslechu podcastů a vyprávění týkajících se hlavně filmového světa.
22 epizod
7 odběratelů

FILMOVÉ PREMIÉRY
Filmové premiéry, recenze, souvislosti očima kinařů. Na jaký film zajít do kina a jakému se naopak vyhnout? To a mnohem více na vás čeká v podcastu Kina Řevnice. Cover art photo provided by James Pond on Unsplash: https://unsplash.com/@jamesponddotco
24 epizod
8 odběratelů

FILIP VLKANOVA: Podcast Show
Protože nevydržím dlouho zticha a chci tvořit, budovat něco co má smysl, podcast byl jasnou volbou. Kolem sebe mám spoustu skvělých lidí, proto se můžete těšit na doufám zajímavé rozhovory a nejen to. Jakožto spolumajitel agentury FIRA Media s.r.o. bych čas od času rád …
7 epizod
5 odběratelů

Fejetony Evy Kadlčákové
Nejen ženský svět a nejen pro ženy. Všechny díly podcastu Fejetony Evy Kadlčákové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
71 epizod
7 odběratelů

Fashion Podcast
Poslouchejte podcasty ze světa módy - na rozhovory si zvu majitele módních značek, butiků, e-shopů, modní poradce, stylisty a kohokoliv, kdo se pohybuje ve fashion byznysu a má co říct. 𝐙𝐝𝐞𝐧𝐞𝐤 𝐒𝐭𝐞𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐅𝐀𝐒𝐇𝐈𝐎𝐍 𝐄𝐍𝐓𝐑𝐄𝐏𝐑𝐄𝐍𝐄𝐔𝐑 & 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐋𝐓…
27 epizod
13 odběratelů

Fascinating Academy
16 let se zabývám řízením lidí. Navzdory všem teoriím z oblasti lidských zdrojů jsem přesvědčen, že se s lidmi a k lidem má mluvit. Viděl jsem spoustu manažerů, kteří nemohli vystupovat jako lídři, viděl jsem spoustu obchodníků, kteří neprodávali své produkty, viděl jse…
8 epizod
9 odběratelů