Fejetony Evy Kadlčákové
Nejen ženský svět a nejen pro ženy. Všechny díly podcastu Fejetony Evy Kadlčákové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
71 epizod
7 odběratelů

Fashion Podcast
Poslouchejte podcasty ze světa módy - na rozhovory si zvu majitele módních značek, butiků, e-shopů, modní poradce, stylisty a kohokoliv, kdo se pohybuje ve fashion byznysu a má co říct. 𝐙𝐝𝐞𝐧𝐞𝐤 𝐒𝐭𝐞𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐅𝐀𝐒𝐇𝐈𝐎𝐍 𝐄𝐍𝐓𝐑𝐄𝐏𝐑𝐄𝐍𝐄𝐔𝐑 & 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐋𝐓…
27 epizod
13 odběratelů

Fascinating Academy
16 let se zabývám řízením lidí. Navzdory všem teoriím z oblasti lidských zdrojů jsem přesvědčen, že se s lidmi a k lidem má mluvit. Viděl jsem spoustu manažerů, kteří nemohli vystupovat jako lídři, viděl jsem spoustu obchodníků, kteří neprodávali své produkty, viděl jse…
8 epizod
9 odběratelů

Výuka AJ online
Pomáhám lidem prolomit jazykovou bariéru a mluvit anglicky s jistotou 🇬🇧 5000+ studentů v programech 🎓 ZAČNI S AJ TADY👇 https://linktr.ee/vyukaajonline
389 epizod
420 odběratelů

Element Podcast
Element - srozumitelná církev, která rozumí lidem. Každou neděli přinášíme na svých setkáních relevantní a praktickou přednášku na téma křesťanské víry, většinou tematicky spojenou v sérii několika dalších přednášek.
207 epizod
10 odběratelů

EisKing F1 - Števo Eisele a Josef Král
Formula 1 - novinky, analýzy, debriefingy, VIP rozhovory a hlavne celá československá formulová rodina na jednej trati.
372 epizod
265 odběratelů

Dýmkařův koutek
Když dýmkař stihne mezi potáhnutím i něco kdáknout, zrodí se podcast. Jsem Jakub Kopáček, tvůrce blogu Dýmkařův koutek i autor knížky Dýmkařská bichle, a tohle jsou moje hovory od vodní dýmky. Říká se, že dýmka není mikrofon, proto jej spolu se šlauchem sem tam předám…
72 epizod
11 odběratelů

Dvacítka
Dvacítka je podcast jedné (skoro) dvacítky, která se rozhodla vypustit do světa vše, co má na jazyku. O životě, knihách, filmech, zkrátka tak nějak (skoro) o všem. Občas mi s mým podcastem pomáhá i někdo další, a to sice moje nejlepší kamarádka Terka. Instagram: @iamab…
31 epizod
11 odběratelů

Druhý sektor digitální
O průmyslu 4.0, digitální výrobě a co to všechno znamená pro český průmysl. Novinky z výrobního prostředí a zajímavosti z ne úplně nejznámějšího technologického odvětví. Twitter.com/tomasfronek linkedin.com/in/tomasfronek/ Hudba od @JosephMcDade
2 epizod
6 odběratelů

Drakoviny
Skupina dobrodruhů vydávajících se vstříc nástrahám bájných světů :-) Záznam z živého streamu z - twitch.tv/freezecz Sledujte Drakoviny: Twitter: twitter.com/drakoviny FB: facebook.com/drakoviny Twitch: twitch.tv/freezecz Instagram: instagram.com/drakoviny Discord…
27 epizod
9 odběratelů

Dominik Kovařík
V investování nerozhodují jen odpovědi, ale především správně položené otázky. Právě ty, které mají potenciál přinést skutečný VÝNOS. Proto jsme vytvořili tento podcast, kde každý týden v neformální a srozumitelné diskuzi Dominik odpovídá na vaše nejčastější dotazy ze s…
145 epizod
45 odběratelů

Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Rady do domu i do života. Všechny díly podcastu Domácí štěstí Ivy Hüttnerové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
514 epizod
39 odběratelů

DOHRÁNO!
Dohráno! je podcast především o historických deskových hrách. Najdete nás také na Facebooku, nebo můžete odebírat náš RSS Feed.
81 epizod
12 odběratelů

Jihočeské odpoledne
Odpolední živě moderovaný radioproud plný hudby a informací z regionu. Všechny díly podcastu Jihočeské odpoledne můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
344 epizod
8 odběratelů

Do slov
Tohle je Do slov. Čteme knihy, bavíme se o tom, jak jsou napsané, hledáme souvislosti a nekončíme jen u příběhu a prvních dojmů. Do slov připravují Bára Votavová a Ondřej Lipár. Najdete nás na Instagramu jako @xvxbbxvx a @lipar. Pokud nás chcete podpořit nejen poslechem…
52 epizod
14 odběratelů

Dámy na kole Nejen o kole
Dámy na kole přináší podcast nejen o kole. Povídat si budeme se všemi, kteří mají co říct ke světě cyklistiky, sportu a práce v něm. Těšit se můžete na zajímavé rozhovory se závodnicemi, trenéry, markéťaky, ale i s Vámi. A to nejen o kole. Je někdo s kým byste chtěli sl…
44 epizod
14 odběratelů

Digital Innovation Chat
Digital Innovation Chat is an interview-based podcast with leading CTOs, Chief Product Officers, Digital Transformation Officers or Startup Founders in which they’ll share with you their lessons learned about scaling their digital products and tech departments, how they…
46 epizod
2 odběratelé

Dneska se koukám
Podcast Terezy a jejích přátel, který miluje seriály. O žhavých novinkách i starých klasikách. Vesele i smrtelně vážně. Někdy u vína a někdy u kremrole.
28 epizod
22 odběratelů

Divine Rapier - Esport Podcast
Jsme nový český podcast zaměřený na esport, převážně hry Dota 2 a Dota Underlords.
8 epizod
1 odběratel