Zjednotená krajina
Rozhovory so Zuzanou Čaputovou. S kolegami a inými osobnosťami sa rozpráva o tom, čo našu spoločnosť spája a čo ju rozdeľuje. Rozhovory na aktuálne témy s odstupom a nadhľadom. Raz mesačne o tom, čo sa deje a o hľadaní toho, čo nás zjednocuje.
7 epizod
3 odběratelé

Autoři osobně
Novináři Seznam Zpráv čtou své komentáře a glosy. Žádné syntetické hlasy, ale skuteční tvůrci, z jejichž projevu poznáte, čemu přikládají důležitost. Každý všední den na SZ.cz a ve všech podcastových aplikacích.
661 epizod
301 odběratelů

Vize z krize
Podcastová série Českého rozhlasu Plus a serveru iROZHLAS o tom, jak otočit těžkou dobu ve výzvu. Všechny díly podcastu Vize z krize můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
46 epizod
14 odběratelů

Medici Boni Podcast
Od mediků pro mediky, a všechny další zájemce, o světě medicíny přímo z první ruky. Trocha vyprávění, studií a rozhovorů na akademické půdě. O úskalích a slastech studia na lékařské fakultě, o zkušenostech ze zahraničí či o nejnovějších lékařských poznatcích. Bavilo nás…
41 epizod
23 odběratelů

Konektor podcast
Hudebně/zábavný, publicistický podcast. Dva mediální matadoři Petr Meškán (ČRo, ČT nebo vydavatelství EMI) a Ondřej Hellebrant (Rock Rádio nebo Rádio Faktor) pravidelně glosují dění nejen na české hudební scéně.
186 epizod
66 odběratelů

Finanční rádce Frekvence 1
„Při krachu banky o své peníze nepřijdete, za 7 pracovních dní je máte zpátky“, říká Renáta Kadlecová, výkonná ředitelka Garančního systému finančního trhu. K čemu Garanční systém slouží a co znamená, že je můj vklad pojištěný, se dozvíte v našem podcastu Finanční rádc…
4 epizod
6 odběratelů

6 krát fotrem
Když jsem měl dvě děti, kamarádi se mi smáli. Říkali: „Dvakrát sis vrznul a máš hned dvě děti. Ty jsi neuvěřitelný smolař.“ Nepřišlo mi to vtipné ani trochu. Teď mám dětí šest a kamarádi se již nesmějí. Asi jsem si vrznul víckrát než oni. A co se může honit hlavou šesti…
15 epizod
20 odběratelů

Budějckej podcast
Otevřete dveře na Budějovicko a poznejte místní obyvatele, kulturu, zajímavá místa a podniky. Ideální k poslechu, až pojedete k nám na jih.
36 epizod
11 odběratelů

Podcasty nejen o BOZP
Podcasty Výzkumného institutu práce a sociálních věcí (RILSA) jsou výstupy řešených výzkumných úkolů na různá témata týkající se bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci. Poslechnout si můžete podcasty, které se věnují následujícím oblastem:👉bezpečnost práce ve spo…
44 epizod
8 odběratelů

Zvědátoři
Řešíme témata všeho druhu, zajímavosti i nedůležitosti. Proč? Na to asi přijdete spíš vy než my... Jedná se o zvukový záznam z YouTube relace Zvědátoři. Ta může obsahovat informační opravy v obraze, které neuslyšíte. Ke každému dílu je připojeno datum vysílaní i zdroje …
1856 epizod
467 odběratelů

Pytlíkov comedy
Komici Norbert Lichý, Jiří Sedláček, David Viktora a Vladimír Mráz v nové komediální show, volně navazující na seriál Pytlíkov, vysílaný v České televizi. Satira, vycházející z reálných zpráv politického a společenského života, investigativní novinařina a skvělý vyšetřo…
153 epizod
49 odběratelů

Koloběžkový podcast – kolobcast
Všechno, co jste chtěli vědět o koloběžkách, ale báli jste se zeptat. Koloběžkový podcast – kolobcast webu Priblizovadla.cz, který přináší odborné testy koloběžek a příslušenství, rady a tipy, jak vybrat nejlepší model pro různé využití, jak jezdit na těchto skvělých st…
24 epizod
15 odběratelů

Český rozhlas - Životní styl
O životě, cestování, módě, zdravém životním stylu a ještě něco navíc. Všechno z tématu Životní styl můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
4766 epizod
137 odběratelů

Český rozhlas - Zdraví
Tipy a rady, jak pečovat o sebe i své blízké. Všechno z tématu Zdraví můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
1134 epizod
290 odběratelů

Český rozhlas - Zábava
Humorné povídky a zábavné talk show. Všechno z tématu Zábava můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
946 epizod
392 odběratelů

Český rozhlas - Sport
Aktuální události ze sportu. Rozhovory se sportovci, trenéry a manažery. Všechno z tématu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
1390 epizod
212 odběratelů

Český rozhlas - Komentáře a glosy
Nejnovější události očima novinářů a odborníků. Všechno z tématu Komentáře a glosy můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
12969 epizod
127 odběratelů

Český rozhlas - Dokumenty
Skutečné příběhy ze života lidí a přírody okolo nás. Všechno z tématu Dokumenty můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
156 epizod
160 odběratelů

Český rozhlas - Pro děti
Oblíbená sekce všech zvídavých dětí. Nejen pohádky do ouška. Všechno z tématu Pro děti můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
2253 epizod
79 odběratelů

Český rozhlas - Cestování
Zkušenosti cestovatelů ze světa i tipy na výlet po celé republice. Všechno z tématu Cestování můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
2653 epizod
317 odběratelů

Na dúšok s Petkom
Moje meno je Peter Opet, som hudobník, člen skupiny Polemic, spisovateľ a vášnivý milovník slovenského vína. Žijem v Limbachu, kde mám okolo seba skvelých učiteľov, od ktorých som sa o víne veľa naučil. V prvej sérii podcastu som sa v 24 epizódach o kráse vína rozpráv…
113 epizod
6 odběratelů

Český rozhlas - Hudba
Hvězdy, hudebníci, osobnosti všech žánrů, alba a koncerty. Všechno z tématu Hudba můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
2530 epizod
72 odběratelů