Možná je to jinak
Ahoj! Já jsem Kristý a moc tě vítám v podcastu Možná je to jinak.🌺 Pokud tě zajímá osobní rozvoj, zákon přitažlivosti, manifestace a taky zdravý životní styl, tak jsi tu správně. Snažím se lidi inspirovat a motivovat k tomu, aby si tvořili život podle svých nejkrásnějš…
36 epizod
123 odběratelů

Zing Podcast
Počítačové hry a videohry jsou zdrojem jedinečných zážitků a skvělých diskusí. Herní magazín Zing.cz vám přináší pořad, ve kterém se o žhavých tématech z herního světa baví jeho redaktoři.
145 epizod
35 odběratelů

COMPUTERtrends
Computertrends je jediným odborným měsíčníkem na českém a slovenském trhu zaměreným na profesionály v oblasti informačních a komunikačních technologií. V podcastu mluvíme s lidmi, kteří rozumí světu IT.
22 epizod
20 odběratelů

Honzovy Příběhy
Ahoj, jsem bláznivý mladý kluk, co se rozhodl sdílet svůj neuvěřitelně zajímavý život. V mých podcastech většinou uslyšíte příběhy z cest, jenž jsem podnikl, rozhovory s lidmi, kteří zažili, někdy i mnohem zajímavější příběhy na cestách než já nebo si prožili zajímavý ž…
49 epizod
47 odběratelů

Black and White
Tímto podcastem Vás budou provázet dvě mámy, fotografky a kreativní duše, Nicole a Katka. Děkujeme, že posloucháte a sdílíte myšlenku našich podcastů #spolecnerosteme
8 epizod
5 odběratelů

HONEST
Tento podcast je pro ženy, které chtějí mít zdravější tělo a klidnější hlavu – ale už je nebaví na sebe tlačit. Bavím se o věcech, které sama žiju. O cykličnosti, hormonech, péči o pleť a domov bez zbytečné chemie. Ale taky o vnitřním světě a cestě – o stínu, vnitřním …
59 epizod
15 odběratelů

První kapitola
Podcast První kapitola vám umožní poslechnout si začátek nejrůznějších knih, které čte Lukáš Hejlík a další herci z cyklu scénického čtení LiStOVáNí. Jako kdybyste brouzdali svým oblíbeným knihkupectvím a začetli se do náhodně vybraných knih. Díky tomu zjistíte, jestli …
35 epizod
39 odběratelů

Lógr do ucha
Lógr je literární čtvrtletník, ve kterém čtenáři a čtenářky najdou srozumitelně a často i odlehčeně napsané recenze na méně známé knihy i bestsellery, poezii i komiksy, ale také pohledy do umělecké sféry či filmové branže. To vše píší milovníci kultury a literatury. A n…
14 epizod
2 odběratelé

Sítě v malíčku
Přes žurnalistiku, k vlastnímu blogu a sociálním sítím, až po vlastní značku. Zdravím, já jsem Dominika. Sítě v malíčku pomáhají nejen podnikatelům, aby své sociální sítě uměli využít co nejefektivněji.
3 epizod
12 odběratelů

Letem světem s Chicou Checou
S Chicou Checou letem světem, aneb povídání o krajinách Latinské Ameriky, jejich krásách, vůních, rytmech, zajímavostech ale i rozmarech. Pro všechny Ty, kteří již zažili zkušenosti z Jižní a Střední Ameriky a rádi si je připomenou, ale předevši…
7 epizod
7 odběratelů

Matoušova latino fakta
Latinskoamerické dějiny jsou plné bizarních WTF momentů. Začal jsem tahle fakta sbírat. Víte, že Kolumbus je pohřbený hned v několika hrobkách a že Španělé museli dlouho přemýšlet o tom, zda jsou Indiáni lidé? Teď už jo. Každý týden jeden prapodivný fakt z nejzajímavějš…
25 epizod
14 odběratelů

Ve stínu
Případy a příběhy od vás. Z míst, která média často opomíjejí. Rozkrývá je pro vás investigativní a reportážní tým Jiřího Kubíka. Nová epizoda vždy v neděli na Seznam Zprávách, Podcasty.cz a ve všech podcastových aplikacích.
110 epizod
790 odběratelů

czenadians
Ahoj! Jsme parta lidí, kteří procestovali svět a naplňuje nás pomáhat i ostatním splnit si své cestovatelské sny. Naše hlavní destinace, kam ti pomůžeme, jsou Kanada, USA, Austrálie a Nový Zéland. V každé zemi máme několik studijních a pracovních programů. Provedeme tě …
56 epizod
5 odběratelů

Křížem krážem s Italským Snem
Benvenuti, amici! 💛 Jmenuju se Míša, miluju skvělé jídlo - především to italské, pečení, vaření, víno, přírodu, psi, Itálii a většinou i společnost 😁. Žiju si svůj Italský Sen v Toskánsku a online spojuji všechny milé Itaholiky, kteří jsou na stejné vlně ❣. Tento pod…
7 epizod
16 odběratelů

BUBUBU
Celé sa to začalo presne o 16:28. U bosorky. Poznáme sa síce veľmi dlho, ale tento podcast je veľmi dôležitý moment nášho priateľstva. _@basie_ @lady_paga a veci medzi nebom a zemou. Aj vy, čo neveríte, viete, o čom hovoríme. Svet nie je čiernobiely, bububuúúú... @bub…
71 epizod
18 odběratelů

POTMĚ
Podcast POTMĚ vrhá světlo na každodennosti ze života nevidomých. Otázky, na které byste se možná ostýchali zeptat, za vás narovinu kladou známé osobnosti. Vychutnejte si kávu či běh s Podcastem POTMĚ v uších každé dva týdny na MujRozhlas.cz. Posvítit Světlušce můžete na…
49 epizod
3 odběratelé

What Jane Read
Jane je holka od knih, která nadevše zbožňuje čtení, kafe & deštivé víkendy. Jednou za čtrnáct dní ve čtvrtek si popovídám s lidmi o knihách a o dalších věcech, co mě ba (od ilustrací až po seriál Přátelé). V tomhle knihomolském audiodoupěti bude dobře každému, kdo ador…
42 epizod
27 odběratelů

KICK-OFF Filipa Košťálka
Káva, nebo čaj? Vajíčka, nebo ovesná kaše? Jedno zvonění budíku, nebo tři? Prožijte ranní rituál s Filipem Košťálkem a jeho hosty z oblasti sportu, kultury, businessu. Nechejte se namotivovat k tomu, mít skvělý den.
31 epizod
1 odběratel

Knižní klub
Nejposlouchanější český podcast o knihách. Tipy na čtení ze všech žánrů, rozhovory s autory a v každém díle dobrá nálada.
187 epizod
258 odběratelů

Bican Talks
menuji se Jan Bican a za mikrofonem zpovídám hosty ze zákulisí i spotlightu světa umění, kultury, ale i politiky nebo businessu. Něčemu rozumím víc, něčemu vůbec a nebojím se zeptat.
135 epizod
11 odběratelů

Narovinu
Inspirativní lidé, zdravé a chutné jídlo i udržitelný životní styl. Zkrátka na rovinu o tématech, která hýbou společností.
50 epizod
26 odběratelů