Debaty Plusu
Jezdíme za vámi se zajímavými hosty. Debaty o globálních tématech i problémech, které trápí váš region. Všechny díly podcastu Debaty Plusu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
33 epizod
1 odběratel

Právní echo
Podcast určený businessmanům, manažerům a všem, kteří se potřebují vyznat v aktuálních právních úpravách. Uslyšíte užitečné rady pro rozvoj Vašeho podnikání, pomůžeme Vám zorientovat se v právních novinkách i připravit se na legislativní změny ještě před tím, než vejdou…
6 epizod
0 odběratelů

Svět Fyzioterapie Talk
Přinášíme vám novinky a zajímavosti ze světa fyzioterapie. Snažíme se hledat, co nás spojuje a uznávat, co nás rozděluje skrze různé názory a pohledy odborníků.
46 epizod
9 odběratelů

Jen Povídej
Smršť nápadů, komentářů, asociací, poděkování, motivací, myšlenek, hudebních návnad a vlivů paličatého býka, které se nehodí ke snídani obědu ani večeři, ale přesto je zábava nad nimi přemýšlet. Možná si řeknete že tohle ne, ale víte co by mi na to řekl psycholog? Jen p…
11 epizod
0 odběratelů

Better you
Podcast Better you je o mých zkušenostech, zážitcích, cvičení, zdravé stravě nebo třeba cestování.
10 epizod
0 odběratelů

Pulse of Europe podcasty
Jsme Pulse of Europe a přinášíme vám podcasty o EU, Evropě a dění v ní a okolo. Podcast připravil a provází jím Tomáš Peszyński
9 epizod
0 odběratelů

100 let české státnosti ve Středočeském kraji
Navštivte s námi atraktivní místa a připomeňte si zajímavé události ve středních Čechách od vzniku samostatného Československa až do současnosti.
40 epizod
0 odběratelů

DEEHO SHOW
Heh. Podcast, který přínáší svět hudby běžným lidem. To byl původní záměr. Nevyšlo to. Teď se jedná spíše o místo sdělovaní přiblblých myšlenek. Občas si k tomu vezmu hosta, ať to není tolik mimo! :)
6 epizod
0 odběratelů

Pochoutky na talíři
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a slavnou osobností. Všechny díly podcastu Pochoutky na talíři můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
50 epizod
1 odběratel

Urban Caast
Proč jezdí lidé v Nizozemsku či v Kodani tolik na kolech, ať už do práce, do škol, za nákupy i za zábavou? Jak to souvisí s tím, že jsou jejich města čistá, bez hluku, zato plná života a prosperují? A jak se tomu přiblížit u nás? S Jakubem a Romanem. www.urbancaast.cz
13 epizod
0 odběratelů

Granátový Jablko
Netradiční, kriticky pochvalný, satiricky pozitivní a konstruktivně negativní, no zkrátka je tu nový podcast o světě Apple navazující na tradici blogu GranatovyJablko.cz
2 epizod
0 odběratelů

Zbraně a společnost
Podcast pro všechny, kteří považují osobní svobodu za přirozenou součást lidství a nechtějí se jí vzdát. Já sám se považuji se za odpovědného člověka, který je schopen svůj život řídit sám i bez nařízení vrchnosti. Své zbraně mám protože se mi líbí a protože je mít mohu…
3 epizod
0 odběratelů

Karanténa Podcast
Podcast rádia Karanténa se skládá ze sestřihů živého vysílání rádia Karanténa.
1 epizoda
0 odběratelů

Zkratkou na houby
Mimo hlavní herní proud - průvodce po nezávislých videohrách. Jen těch jedlých. Sbírá Barbora Tauerová a loupe Ondřej Trhoň.
12 epizod
0 odběratelů

Ponte reports
V pořadu Ponte reports uslyšíte zajímavé rozhovory s ještě zajímavějšími lidmi nejen z Mostecka.
944 epizod
0 odběratelů

TravelMonday.cz
O životě v dodávce se psem. Povídání o našich výletech a dobrodružstvích.
3 epizod
0 odběratelů

World of Gabi
Jsem upřímná a nebojím se říct svůj názor. Podnikám. Jsem maminka. Mám strach z mluvení před lidmi, ale občas se překonám. Můj život je plný kreativity. Mám skvělého partnera a vlastní ateliér, ve kterém vedeme produkci na foto, video, ilustrace a grafiku jako Colorpix …
3 epizod
0 odběratelů