Narem
Kryštof - Brolin Drillshield Vojta - Vorilius Anthor Adam - Hector Moonwalker Tobias - Průvodce / vypravěč / pán jeskyně, ale hlavně DUNGEON MASTER.
4 epizod
0 odběratelů

Studio Poděbrady (ukončeno 9/2019) – Svobodný vysílač CS
Projekt svobodného internetového rádia české alternativy
0 epizod
0 odběratelů

Marek Vácha - kázání z farnosti Lechovice
Sestřih je složen z několika částí - čtení, evangelia a samotného kázání.
446 epizod
7 odběratelů

Na prahu zmien
moderuje : Stanislav Novotný – bývalý policajný prezident ?R, predseda Asociace nezávislých médií v ?R
297 epizod
1 odběratel

DevelTalks
Mluvíme o vývoji webu, řešíme každodenní problémy vývojářů a snažíme se vývoj webu posunout o úroveň výš.
38 epizod
0 odběratelů

NASA TALKS
Ahoj! Probereme zde snad úplně všechno. Udělejte si čajík, nebo cokoliv jiného, a pojďte se přidat! PEACE OUT
1 epizoda
0 odběratelů

D-Toc (D.One)
🇨🇿 Czech rapper 🔥 3.100 Spotify streams 🔥 23.166 Soundcloud plays 🎤 Still chasing my dream
10 epizod
0 odběratelů

vysílání z Bali, z ostrova bohů
Můj život prošel obrovskou změnou. Ukazuji tuto cestu změny všem, kdo hledá sám sebe, chce být zdravý a chce nalézt životní štěstí. Momentálně žiji na ostrově bohů, na Bali a rád se touto cestou dělím o můj příběh.
12 epizod
1 odběratel

Průvodce tancem
Podcast Průvodce tancem mapuje různorodé rozměry tance a pohybového umění – aktuálně od jeho terapeutických účinků přes genderová a sociální témata až po nezávislou taneční scénu v regionech. Přináší rozhovory s odborníky*icemi, umělci*kyněmi i organizátory*kami, kteří*…
53 epizod
0 odběratelů

talkid podcast
O dětech. Neodborně s odborníkem. Já jsem neodborná Aneta, novopečená (často vykulená) maminka Medy a odborníkem je MUDr. Jiří Valeš, který je praktickým lékařem pro děti a dorost a co víc? Je to můj tchán! Takže bylo velmi příjemné dát hlavy dohromady a vytvořit podcas…
9 epizod
0 odběratelů

Ambassadors CZ podcast
Ambassadors = fotbal, víra, budoucnost... Tomáš Jeník a Jan Duchoslav si povídají na nejen fotbalová témata, která pro vás chystají v rámci fotbalového klubu a organizace Ambassadors CZ. Nový díl vychází vždy v prvním týdnu nového měsíce.
9 epizod
1 odběratel

Baptisté Jablonec
Audio záznam Bohoslužeb. Sledujte také youtube/BaptistéJablonec. Kde naleznete nejen nedělní kázaní ale i biblické hodiny a písně.
88 epizod
0 odběratelů

Yakubiho podcasty
Co mě napadne, nasere nebo zaujme - série SYPU TO Z HLAVY. Subkulturní témata - SUBKULTURA. Náhled do depresí - série V DEPRESI. Česky.
25 epizod
0 odběratelů

Adam Wojnar - Britské Reality
🇨🇿+🇬🇧 Pomáhám Investorům z ČR & SK Najít Výnosné Nemovitosti v Anglii | bohatydikyrealitam.cz | Spoluzakladatel Invest Realty Care Limited 🎥 Navštivte můj YouTube kanál: Adam Wojnar-Anglie 📲 https://bit.ly/ebook-BDR-zdarma 👉 https://linktr.ee/wojnaradam WEB-…
238 epizod
1 odběratel

Euro v Česku
Nezávislá občanská iniciativa s cílem vrátit na stůl debatu o přijetí eura. Zde uslyšíte rozhovory s politiky, ekonomy a dalšími odborníky na téma euro a záznamy z besed o euru v obcích napříč Českem.
15 epizod
0 odběratelů