CB Frýdlant n.O.
Věříme, že víra má být žitá, ne jen slyšená a formální. Učíme se z Bible, následujeme Ježíše a chceme to přinášet to do běžného života. V našem mezigeneračním i kulturně bohatém společenství, se podporujeme, rosteme spolu a jsme otevření každému, kdo hledá. Patříme do C…
460 epizod
0 odběratelů

czechpromotion podcast
Podcast marketingové agentury Czech Promotion. O efektivní komunikaci, značkách, kampaních, našich myšlenkách a lidech nejen z marketingu. #strategie #reklama #identita #online #store
63 epizod
0 odběratelů

Rádio LOV
Jsme inkluzivní podcastové rádio, které vidí ušima. O politice si neděláme iluze, raději v audioproudech lovíme nové vize. Než dělat si hlavu z nesnází, rozvíjíme smysly fantazií. Nekoukači i vidomí, autisti či chodící, zralí věku i mladíci na jedný vlně hrajem - tuhle…
40 epizod
0 odběratelů

TERAPIE SE ZU
Podcast o mě a o Tobě. O nás. O lidech. Se vším všudy. Vztahy, tělo, mysl i duše - jsme všecko tohle v jednom. Ty jsi a i nejsi já. Jsi unikát. Já taky. Podcast about me and about you. About us. About people. With everything around. Relationships, body, mind and soul…
19 epizod
1 odběratel

OD HLAVY K PATĚ
Podcast o konkrétním hostovi nebo hostech, se kterými se bavím o různých tématech, která s nimi souvisí. Doufám, že se dozvíte něco zajímavého, co jste ještě nevěděli a rozšíříte si tak obzory. Příjemný poslech!
23 epizod
0 odběratelů

Šachuj Cast
První šachový podcast přináší rozhovory s šachovými osobnostmi o nešachových tématech. Podcastem provází Jozef Valenčík, zakladatel projektu šachuj.cz
23 epizod
0 odběratelů

Nebe na zemi
Podcast Nebe na zemi je českou verzí stejnojmenného německého podcastu Himmel auf Erden, publikovaného Hope Medii. Autorka Ronja Larissa Wolff se sdílí ze života o svém hledání dobrého života a dobrého Boha.
2 epizod
0 odběratelů

Studium Za Hranicí
Informace o studiu v zahraničí, převážně ve formě rozhovorů. Uvádí Robert Čížek a Matěj Pánik.
8 epizod
0 odběratelů

HlaSrdce
Střípky a osobní poznatky z oblasti čarodějnictví, magie a vědomého člověka ✨
6 epizod
2 odběratelé

Betterbeing Sessions
Ortodoxní sessions /ˈseʃ·ən/, ve kterých se neortodoxně diskutuje o tom, jak se skutečně stát tou nejlepší verzí sebe sama. Začněte poslouchat, naslouchejte a nechte se inspirovat k odvážným činům směřujících k vytvoření života, který jste vždy chtěli.
5 epizod
0 odběratelů

Podcast Tomáše Novotného
Jmenuji se Tomáš Novotný a jsem profesionální finanční poradce. Díky svým zkušenostem vám dokážu připravit plán, na jehož základě se zvýší hodnota vašeho majetku. Vstupte se mnou do světa finanční nezávislosti!
9 epizod
0 odběratelů

Češi Ve Španělsku
Jak našinci vnímají život ve Španělsku. Jaká byla očekávání a jak se promítla s realitou? Rozhovory s Čechy, kteří se rozhodli pro velkou životní změnu. Každý týden s novým hostem.
9 epizod
0 odběratelů

Region, který mění svět
Příběhy osobností z kraje pod Ještědem, které svými myšlenkami a činy mění svět.
12 epizod
0 odběratelů

Knihy s příběhem
Zdravím všechny milovníky knih! Mé jméno je Žaneta a znát mě můžete z instagramového profilu @zaneta_s_pribehem, kde publikuji své recenze na knihy všeho druhu. Hlavním tématem tohoto podcastu budou samozřejmě knihy, ale doslechnout se tady můžete třeba i o tipech na sk…
2 epizod
1 odběratel